Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Komisijas sēde nenotiek, jo deputāti nevēlas uzklausīt Kleckina vietnieci

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Neviens gailis nav dziedājis,ka Geka "aizgāja"atvaļinājumā lai to lietu ar "glanci"nostrādātu ar krievu špionu midzeni.Ne velti pirmais viesis ar slavas dziesmām šovinists Vešņjakovs.Kļockinam likumi ir pēc viņa vēlmes.Vajagot piepildīt "nacionalo"kanālu lai ir ļaužiem ko skatīties krievu smadzeņu skalošanu un bandītu filmas.Kļockins knapi dveš ,sajūta,ka teju garu izlaidīs.Vai Latvijā vēl arvien piekopj PSKP politbiroja idiotismu - iznest darboni ar baltām botām pa priekšu.PAT Apsītis to apjēdza,bet Kļockinam laikam ЦУ jāgaida no PSKP.Tik daudz jau bijuši viņam "taimkodi".
Kleckinu ziepēs!
K
Man gan liekas, ka to NEPLP faktiski vada Buceniece, Kleckins tik dod vadošos norādījumus, bet varbūt nedara pat arī to un tikai saņem algu. Ja pareizi saprotu, tad tā licence Pro100TV tika piešķirta Dzintras Gekas atvaļinājuma laikā /tieši viņa ir atbildīgā par TV jautājumiem/. Dīvaina nostāja no Kleckina un Bucenieces puses - vai nevarēja pagaidīt līdz Gekas atvaļinājums beidzas? Tagad izskatās, ka viss nodarīts pa kluso aiz muguras, un tas rada aizdomas par netīru darījumu.
Skepse
S
nez, vai kåds tås Kleckina lekcijas arī apmeklē? lektors-autoritāte, ko neteiksi...
Mantrausis
M
Jautājums: Ja kāds uzņēmējs kavē tikšanos vai nevar ierasties, viņš parasti informē. Eksistē taču - un šai Padomē droši vien - valsts apmaksāti mobilie telefoni. Negribētu kļūt rupjš, bet vai patiesi valsts darboņi PRINCIPĀ aizmirsuši vārdu "strādāt"? Cik saprotu, ĀK aicināja, viņš zināja, ka aicina, bet atnāca DB, kas paskaidroja - ne piezvanīt, ne pabrīdināt un nedēļa pa kāju! Izcili un likumīgi. Laikam....
Don Basilio
D
Ja Kleckins nevar savienot darbu NEPLP ar pasniegšanu LU, tad vienkārši jāizvēlas viens no šiem darbiem un viss!
der Alte
d
Ā.Kleckins- 1933.gada 11 oktobris! beidziet tačuņirgaaties par veco čekas ķeedes suni un laidiet mieriigi nomirt , vai tad cita neviena nav kurš var to amatu veikt , kaa tikai teju 80 gadiigs večuks???
Taradaikins
T
Vecais knapi var vaardus izdvest , vai viņam šai amataa jaanomirs?? vajag ar cieņu iztureeties pret vecu cilveeku , izmest aizdurvee , lai sildaas pensijaa , cik nu vairs atlicis. kaapeec iereedņiem kuri sasniedz 62 gadu vecumu uzsaka uzreiz , bet te ļauj nodziivot liidz izskataas peec žmurika , bet veel straadaa , tad nav jaabriinaas ka kuļamies pa auzaam , nav taču boļševiku laiki kad amatos dereeja no 75 gadu vecuma ....
Ministry of Truth
M
Blēdīgais Kleckins šeit atsaucas uz likumu, bet, kad jāpiešķir licence, tad kur paliek likums?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas