Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Konkursā par Saeimas priekšvēlēšanu raidījumus veidošanu komerctelevīzijās uzvarējusi LNT

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) rīkotajā konkursā par Saeimas priekšvēlēšanu raidījumu veidošanu komerctelevīzijās par uzvarētāju atzina AS Latvijas neatkarīgā televīzija, liecina NEPLP mājaslapā publiskotā informācija.

AS Latvijas neatkarīgā televīzija Saeimas priekšvēlēšanu raidījumos veidos televīzijas programmā LNT sadarbībā ar televīzijas Vidzemes televīzijas programmu Re:TV.

NEPLP Komunikācijas un administratīvā departamenta vadītājs Kalvis Gavars sacīja, ka LNT veidos raidījumu sēriju Līderu debates, kurās atspoguļos 13.Saeimas vēlēšanu kandidātu viedokļus.

All Media Baltics vadītāja Latvijā Baiba Zūzena informēja, ka priekšvēlēšanu raidījumi ietvers debates par partiju programmām, ekspertu studiju un Ministru prezidenta amata kandidātu debates.

Priekšvēlēšanu raidījumi būšot pieejami ne tikai televīzijas kanālos LNT un Re:TV, bet arī digitālajās platformās TVPlay un Skaties.lv, kā arī partneru platformā Retv.lv un kanālu sociālajos tīklos, jo digitālās platformas "ir būtiskas gados jaunākās paaudzes vēlētāju un arī ārvalstīs mītošo tautiešu sasniegšanai un veicinās viņu aktīvu iesaisti politiskajā procesā".

Lai nodrošinātu atgriezenisko saiti, auditorijai tikšot sniegta iespēja elektroniski iesūtīt jautājumus kandidātiem, izveidojot speciālu vietni Līderu debates 2018 portālā Skaties.lv. Iesūtītajos jautājumos izvirzītā problemātika vai konkrēti jautājumi tiks iekļauti raidījumu saturā. Tāpat debašu saturā paredzēts iekļaut video jautājumus/situācijas no reģioniem, šo saturu gatavos Re:TV.

Kā ziņots, NEPLP rīkotajā konkursā par Saeimas priekšvēlēšanu raidījumu veidošanu komerctelevīzijās saņemti četri pieteikumi.

Konkursam pieteikušās televīzijas kanāla iTV veidotāja SIA Rīga Pictures Company, SIA Latgales reģionālā televīzija, SIA Politiskas konsultācijas prakse "Image-case" un AS Latvijas neatkarīgā televīzija.

Tāpat ziņots, konkursa Par 2018. gada Saeimas priekšvēlēšanu raidījumu veidošanu komerciālajos elektroniskajos plašsaziņas līdzekļos, kas raida televīzijas programmas mērķis ir veidot informatīvi analītisku televīzijas priekšvēlēšanu raidījumu, kas paredzēts pārraidīšanai komerciālo elektronisko plašsaziņas līdzekļu televīzijas programmā. Raidījumā plānots atspoguļot šī gada Saeimas vēlēšanām Latvijā pieteikto deputātu kandidātu sarakstus un to priekšvēlēšanu programmas, nodrošinot Priekšvēlēšanu aģitācijas likuma izpildi, un veicinātu pēc iespējas plašāku vēlētāju aktivitāti un pilsonisko līdzdalību Saeimas vēlēšanās.

Konkursa kopējais finansējums ir 75 000 eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kavējas vilcieni Saulkrastu virziena līnijā

Piektdienas pēcpusdienā signalizācijas sistēmas traucējumu dēļ kavējas vilcieni Saulkrastu virziena dzelzceļa līnijā, liecina VAS Latvijas dzelzceļš (LDz) publiskotā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas