Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Krievijas ĀM: Latvijai jāievieš starptautiskās rekomendācijas, lai pārtrauktu krievvalodīgās minoritātes diskrimināciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LUX
L
Par šo ziņojumu Krievijā progresīvie cilvēki smejas. īstie, kam norādīt uz cilvēktiesību aizskārumu. Ilgi jau nebija jāgaida, ka kremļa čekistu banda parādīja savu īsto dabu. Ne velti Ušakovs un iesūtītais Lindermans tā cenšas. Suņi rej, karavāna iet tālāk. Nu nevar tie čekisti nomierināties.Ko tad krievi nebrauc uz cilvēktiesību paraugvalsti, bet cieš šeit?
novērotājs
n
Kāpēc Latvijas ĀM atkārtoti izrāda vājumu un klusē?!
Aicis
A
Kas tas par karnevālu uz bildes? Krievijas ĀM`- ejiet DIRST!
Dr.xy
D
Mes,Latvijas Valsts pilsoni,svinigi apsolam,ka nakosaja,2012.gada,mes pieprasisim,no mums ieveletas valdibas,izpildit visus Latvijas Valsts un starptautiskos likumus. Sakot ar Soda likuma 69.punktu par Valsts nodevibu un starptautiskos likumus par okupacijas seku likvidesanu,ieskaitot kompensacijas piedzisanu par nodaritajiem zaudejumiem. Mes atvainojamies ,Krievijas Arlietu ministrijai,ka musu nolaidibas del,lidz sim vel neesam organizejusi transporta iespejas okupantu nosutisanai uz Krieviju.
:)
:
Kaimiņvalsts ziņojumā uzskaitīti svarīgākie no 79 nepilsoņu tiesību ierobežojumiem, no kuriem 47 attiecas uz konkrētu profesiju ierobežojumiem. Uzsvērts, ka šiem cilvēkiem ir liegtas tādas pamattiesības kā tiesības vēlēt un tikt ievēlētiem. --- Toties nekas neliedz šeit jau gadu desmitiem dzīvojošajiem nepilsoņiem kļūt par pilsoņiem (ar visām no tā izrietošajām tiesībām), ja vien viņi to vēlas.
Ivars Graudums
I
Mani piedziivojumi Juurmalaa pirms daudziem gadiem man raadiija, ka sveshinieki, krievi grib nosmaceet latvieshu valodu. Arii televiizijaa bija gruuti atrast latviskus raidiijumus. Taada riiciiba ir krievu dabaa. Taa vinji nosmaceeja vieteejaas valodas plashos apgabalos uz austrumiem no tagadeejaam Baltijas valstiim. Kur tad toreiz turienes letgaljiem, somiskem votiem, kat vai kareeljiem bija savas skolas? Lai paarkrievoshanu paaatrinaatu pat Drisas apgabala latgalji un ingermanji ap Peeterpili tika paarvesti uz vidus Krieviju. Viss tas raada, ka krievi ir netaisna, viltiiga un varmaaciiga tauta. Ir taada teorija, ka valodu, kuraa runaa, veido cilveeku raksturu. Un krievu valoda aciim redzot cilveekus padara par radikaaliem shovinistiem!
pukins
p
krievijai jaizbeizd bazt snuki cita pakala
Kremļa, Putina ļaunums
K
Kārtējo reizi apstiprināts Putina ļaunais prāts pret baltiešiem, specifiski Latviju. Cik tad miljoni zem saules runā krieviski un cik latviski --mazā pele spīdzina lielo nelaimīgo lāci. Te parādās Kremļa nežēlīgā, melīgā bezkaunība un augstprātība - augstākās pakāpes ļaunums pret tiem kuri uzdrošinās teikt nē, mēs esam paši savi cil'vēki, paši sava tauta ar savu valodu un tādi mēs taisamies palikt.
Kamelija
K
Krievija kartejo reizi iejaicas Baltijas valstu ieksejas lietas. Krievijai butu japarupejas un si enepilsoni jaizvac uz Krieviju. Okupantu n vinu pecnacejiem ir dotas visas iespejas iegut latvijas pilsonibu, ja vini to pasi velas ta ka Krievijas klaigasanas santaza, terors, meli ir nevieta. Latvija nedrikst pieskirt dubultpilsonibu un mainit grizijumus Pilsonibas likuma. Krievijai var piekrits taja apstakli, ka Latvijas valdibas turpina Latvija razor krieviski runajosos Latvija, jo Latviajs skolas sie var macities svesvoloda, krievu valoda. Latvija ir japienam likums ka visas Latvijas valsst skolas, macibu iestades bernu izglitosan air janodrosina 100% Latvijas valsst valoda- latviesu valoda, lai Latvija nakotne smazinatos sie krieviski runajosi un lidz ar to samazinatos ta spriedze kada ir izveidota Latvija pateicoties bezatbildigajiem, stulbajiem Latvijas politkiem Ulmanim, Freibergia, Godmanim un LC, Skelem un TP. Pec 20. gadiem nepilsonu skits samazinasies par 50%. jo vecie cilveki, kuri iebrauca Padomju okupacijas laika nomirs, tapec Latvija nekadas izmainas nav vajadzigas ne naturalizacijas, ne pilsonibas likumos, sie likumi tiesi preteji ir janostiprina, lai tik viegli nevar iegut Latvijas pilsonibu.ecie
belcebuls
b
Nerunājot par sašutumu, ka valsts, kurā nupat viltoja parlamenta vēlēšanu rezultātus, atļaujas mums aizrādīt par cilvēktiesību pārkāpumiem, es gribētu uzsvērt manuprāt tīri juridisku niansi, ar ko Krievijas AM manipulē - nacionālā minoritāte ir etnisks iedalījums, līdz ar to tāda krievvalodīgā minoritāte nemaz neeksistē. Latvijā ir vairākas atsevišķas etniskās minoritātes - krievi, baltkrievi, poļi, lietuvieši, igauņu, ebreji, ukraiņi. Tad lai Krievija runā par krievu tautības minoritātes situāciju, nevis par visiem, kas zina krievu valodu un ērtības labad to izmanto ikdienas saziņai - es arī ar pazīstamu lietuvieti runāju krievu valodā, vai arī agrāk strādāju starptautiskā holdingā, kur bija kolēģi islandieši, norvēģi, zviedri, angļi, grieķi - visi savā starpā runājām angliski. Kas tad viņi ir angļu valodīgā uzņēmēju minoritāte? Nē, viņi ir katrs savas tautības pārstāvji.
nu jā
n
Ceru, ka pat nelaimīgie SC draugi LV valdībā veltīs šim smērējumam tikpat daudz uzmanības kā Francija un ASV
Valdis
V
Lai tie lopi vispirms saved kārtībā savu cūkkūti! Aizrādītāji atradušies! Mēs paši zinām, kā mums jāizturas pret nolādētajiem padomju okupantiem! Piedrāžu tos lopus!
v55
v
Kārtējais okupantu mēģinājums iznīcīnāt Latviju un latviešus. Ceru, ka Krievijas krievi beidzot saņemsies un novāks smerdeli Putinu un pideru Medvedevu, kā arī savāks no Latvijas krievvalodīgos okupantus.
borcinsh
b
...nu ja, okupacijas fakts ir, bet okupantus abizho un nedod te komandet !
krievijai ar mazo "k"....
k
1. Neviens nevēlas pārrakstīt jau tā pārakstīto vēsturi ! 2. Savā Valstī darat ko vēlaties, kāda jums darīšana gar Baltijas Valstīm? Dzirdēt no un par Jums, krieviem, neko negribu....... 3. Ja Jums rūp savu cilvēku lablājība plašajā pasaulē, tad darat paši kaut ko lietas labā! Piešķiriet viņiem pabalstus, rūpējaties par viņu naturalizēšanos svešā tautā, visbeidzot ņemat savā apgādībā! 4. Atdalaties lūdzu no Eiropas ! Lūdzu ! 5. Beidzat draudēt ! Tiekat galā ar saviem sū***m, savā Valstī vispirms ! Un skataties, ka nenākas sabrukt tā pat, kā padomju savienībai ...................

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas