Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Krievijas ministrijas portālā Lietuvu asociē ar Rīgu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arta
A
Tie nu nav nekādi brīnumi,
borcinsh
b
...tapec reiz , uz vaacu docenta jautajumu : "kura pilseta - ir pa krievijas galvaspilsetu ?", atbildeju: Ulan Batórs ! ... bet pec kadas minusu pauzes, Docents konstatejs : " un kaa vesturiskais fakts,....tas ir pareizi ! " ( mongolieshi, apropos, smejas par to - kaa neviens cits pasaulee !) PS. ...tagad saucu krieviju par Nord-Mongoliju, ( mes tachu esam - "blízhneje zarubézhje"...)
Смотри, не запутайся в штанинах.
kurmītis(f o t o g r ā f s)
k
... Европейцы над латышами смеются больше, чем над русскими ... ak nabaga cilvēciņ tad esi gan ne tikai pamanījis bet pat piekrīti tam ka '' Европейцы смеются над русскими'' bet ''Европейцы смеются над латышами'' gan nav tiesa var jau būt ka smietos bet redz lieta tāda ka retais vidējais eiropietis kaut ko zina par Latviju bet par krieviņiem jā par krieviņiem gan smejas tas nu ir fakts te nu tev reiz piekrītu par visiem simts ...
Losa
L
Esiet drosi, ka sie krievi nav gluzi tadi idioti ka vini izliekas, vini to tada apzinati un merktiecigi, lai tracinatu Baltijas valstis ar vienu merki ka tikai Baltijas valstu iedzivotajus kaut kada veida pazemot.
:)
:
Tas ir apliecinājums tam, ka Krievijas ierēdņu zināšanu līmenis ir tik zems, ka viņiem nav nekādas nojausmas par to, kas atrodas aiz Krievijas robežām. Un tieši tāpēc Krievijas ierēdņi daudzviet kļūst par apsmieklu kaut vai tiem pašiem eiropiešiem.
Это знак того, что Латвию скоро присоединят к Литве, и это правильно, я -- только за. Хотя литовцы-чиновники тоже воры, как и латыши-чиновники, но литовцы по крайней мере близки к нам по ментальности.
Dr.xy
D
Launuma Imperijas cekistu izpuvuso smadzenu izvirdumi un vinu darbiba,norada tikai uz to, ka lidz Imperijas sabrukuma ilgi vairs nav jagaida.
Oskars
O
Latvijas PREZIDENTS taču ar tiem 100 IZSAIMNIEKOTĀJIEM Latviju pārdeva un tagad Rīga nav ir MASKAVA -RĪGASKREMĻASIENAS .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas