Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Krievijas tūrisma raidījumā rādīs sižetu ciklu par Latviju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dita
D
LUX! Priecājos!Tātad esmu trāpījusi,uzkāpusi kādam uz mīļotās varžacs!
replika
r
Latvieši arī cīnījās pret okupantiem - gan leģionāru ierindā, gan vēlāk partizānu karā . Līdz pat 1953. gadam.
dzeris - riņķī apkārt
d
Un ceturtais iemesls ir tas, ka somi cīnijās.
lux
l
_Dita_ Nedomāju, ka ar savu rasimu jāplātās. Ar ko Tu esi labāka par Citiem, tikai ar to, ka dažādu no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ, tev ir balta āda. "čučalku" zemēs jau bija attīstita astronomija, bija rakstība, kad teritorija,kuru tagad apdzīvo latviešI, bija dziļiem mežīem klāta. Ir cilvēki, kuriem izglītoti arābi, japāņi vai vēl citi būs tuvāki par tumsonīgiem latviešIem vai krieviem. Un vēl- arābi tā nepiemajas kā krievi un tagad jau arī latvieši. Bet Rīgā jau piekauj indiešu studentus un melnādainos. Un tad vēl VL puisīši apvainojas, ka skaidri un gaiši pasaka, ka daļa latviešu ir rasisti. Un tu esi tam lielisks paraugs. " Kā tad tu domā, laTvieši no gaisa nokrita šajā teritorijā un sāka runāt indoeiropiešu vai pat proto indoeiropiešu valodā.Atmosties, ārā 21. g.s.. ļoti daudz pasaulē plaši zināmu pētnieku šīs lietas ir pētījuši. Arī dazādo rasu cilvū pāŗvietošanos.
riņķī apkārt
r
Tad jau redzēsim, kas no tā visa iznāks. Lidz šim krievu sižeti par Latviju ir biju ši visai naidīgi un melīgi, ja neteiktu varāk. Par okupācijas sekām. Pat pēc 20 gadiem - neviena Austrumeiropas valsts līdz šim brīdim nav atkopusies no tā posta, kuru izraisīja Kremļa uzspiestais "saimniekošanas modelis". Pat Austrumvācijā - ne, lai gan rietumvāciši jau kuro gadu maksā īpašu nodokli, Austrumvācijas ekonomikas atdzīvināšanai. Par to, kā dēļ Somiju neokupēja. Ātrumā nosaukšu trīs iemeslus: 1) Somija vēl paspēja saņemt starptautisku atbalstu - nebija sācies 2. pasaules karš 2) Ģeogrāfiskais stāvoklis. 3) Un pats svarīgākais - par Somijas pārdalīšanu nebija noslēgts īpašs pakts starp divām bandītiskām lielvarām.
Dita
D
Neuztraucaties,drīz pie mums būs ne tikai krievi,jo par viņiem piemirsīsim.Būs melnie,punktainie,rūtainie,strīpainie,visādi arābi.Jau tagad pa Rīgu staigā čučalkas satinušās melnās drēbēs.Un būs viņi ne jau ekskursnti,viņi šeit dzīvos.Un tad krievi mums liksies,kā radinieki.Un par to 50 gadus pkupāciju,varu pateikt,ka ne krievi,mēs paši viens otram rīkles pārkodīsim.
dzeris - ruksis
d
Ja nebūtu okupācija, tā būtu jāizdomā, 20 gasus paši sev saimnieki, un vēl okupanti pie visa vainīgi, nē? Un, pēc tevis iznāk, ka cienīt savu zemi un laist iekšā krievu tūristus ir nesavienojamas lietas? Kas, tie tūristi to Latviju okupēja? Jā, a kāpēc Somiju neokupēja?
ruksis
r
Es redzu, ka tavs nacionālās pašcieņas līmenis ir stipri zems. Vēsturiskā atmiņa un naudas taisīšana viena otru neizslēdz. Naudu pelnīt vajag, bet krievi NAV Latvijas vienīgais glābiņš. Krievi, ar savu okupāciju un koloniālo izsūkšanu ir tie, kas ir lielkā mērā atbildīgi (kopā ar pašmāju kangariem), par mūsu pašreizējo neapskaužamo situāciju. Strādāsim, skatīsimies uz nākotni --, bet neaizmirsīsim no kurienes mēs nākam, un atcerēsimies ar cieņu mūsu priekštečus. Tu varbūt sevi uzskati par kautādas "muļķuzemes" piederīgo, bet es gan sevi par tādu neuzskatu. Es savu dzimteni cienu, par spīti tās polītiķiem.
dzeris
d
Muļķuzemes iedzīvotāji staigā bez biksēm, bet tiem krievu tūristus nevajag? Krievu tūristu naudu arī nevajag?Budžets ar pārpalikumu? Visai pasaulei naudu neubagojam? Mums te ko - Maldīvas, Havaju salas, Venēcija, gaidīsim bagātu tūristu simtus tūkstošus no bagātās Eiropas un ASV? Cik tad gadus vēl vaimanāsim un raudāsim par okupanriem utt., varbūt, jāsāk domāt par to, ka jāpelna nauda, kaut ar krievu t;ūristiem? Briti, kas te brauc, tie ko - nes te mums dikti augstu kultūru? Varbūt, paši uz sevi paskatīsimies, pirms visu noliegt un uzskatīt sevi par labākiem par citiem?
ruksis
r
Varēja iekļaut arī informāciju par Latvijas pagājušā g. s. 'vēsturi -- par to kā Maskavijas ordas okupēja plaukstošu Eiropas valsti.
Oskars
O
Man šeit KRIEVU desantu NEVAJAG,labāk būtu ja PUTINS izvāktu no Latvijas visus seit palikušos virsniekus un viņu sievas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas