Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Kristovskis nedrīkstot izpaust, vai Latvijas apkalpe no gūsta Sudānā izbēga pati

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
XXX
X
Izlasiet labāk Delfos Aivara Bebriša atklāto vēstuli nevis ķengājieties!
daunitis
d
Kristovskis ir ,,Vienotības'' Žirinovskis, Dobelis, varat piemeklēt vēl kādu kumēdiņu rādītāju.
daunitis
d
Vispār jau ministri atkāpjās pēc presē parādījušās šaubu ēnas vai arī atspēko radušās šaubas. Vienīgi bail, ka Kristovska vietā ieliks Krievijas pakalpiņu no Vienotības vai, vēl labāk,-no 5. kolonas partijas.Kristovskis ir kaitīgs Latvijai tāpēc, ka viņam tādas personiskās īpašības, bet. piem., Štokijs vai Urbanovičs-tāpēc, ka ir skaidri Latvijas ienaidnieki.
Edgars Raginskis
E
Eu, super! Mums ir pašiem savs Hanss Kristiāns Andersens! Tāds stāstnieks! Muld par 9 mēmajiem, kaut iepriekš sēdējis mēms kā ūdeni mutē paņēmis.
Jēpītis
J
Populārākais ministrs Dombrovska kabinetā, īpaši glups.Varbūt speciāli tiek turēts, lai novērstu uzmanību no Ēlertes un Mūrnieces šeptēšanos.Viņa seriāls tikai sākās.Tā kā Maks un Morics, tikko viens ir beigts, tā tiek otrs steigts.Varētu pārsmieties, ja tas viss nenotiktu Latvijā.
a13
a
Rīta tumsā piloti paķēruši ieročus un pavērsuši pret bandītiem. ================================================ Kas, ar neegeriem kopaa pie ugunskura tuseejusi? Izklausaas ka ciemos atbraukusi. Un apnicis, ka neved maajaas.
Jānis
J
PAJAUTĀ JEBKURAM ČIGĀNAM UN VIŅŠ TEIKS, KA ĢIRTS IR MŪSU BRĀLIS, PROT LABI MELOT SEV PAR LABU. MALACIS! MALACIS!
Kristoffskis
K
Pilotu atbrīvošana ir tikai mans nopelns! Ne velti es nepiedalījos LR prezidenta vizītē Krievijā, biju aizņemts ar pilotu atbrīvošanu un viņu rehabilitāciju - aizlīmēju viņiem ar skoču mutes, lai mazāk runā, bet labāk vispār nerunā....
Kristoffskis
K
Pateicoties man, Latvijas ārlietu Rembo, kurš personīgi plānoja un realizēja atbrīvošanas operāciju, mūsu nolaupītie tautieši tagad ir brīvībā un atgriezušies mājās pie savām ģimenēm. Slava man, lai slava man, lai slava man! Bet Jūs, nepateicīgie ķīlnieki, turiet mutes un nestāstiet Latvijas sabiedrībai par manu rūpīgi izplānotās un realizētās operācijas detaļām un par atbrīvošanas plānu kopumā. Kas vēl Jums nav skaidrs žurnaļugas?! Ja reiz teicu, ka es atbrīvoju, tātad es arī tos ķīlniekus atbrīvoju!!!
Opis
O
Nevajag kaitināt mūsu Āfrikas draugus,bija reiz gadījums:-sēžam pie ugunskura zem palmām,mielojamies pie liela katla,cilts vadonis prasa-kā patīk viena no sievām?Palūram apkārt un pieklājīgi sakām ļoti feina,šis pamāj uz katlu:-nu tad ņemiet vēl pa kumosiņam!!!
juris
j
ha, ha, ha, Vissmieklīgākais, ka kāds solījis 400 miljonus. Droši vien solītājs bija Kristovskis. Tas šeit rakstā izklausās riktīgākais spečoks. Redzams riktīgs mužika tvēriens Kristovska bezdarbībā un tumsonībā...
wilx
w
Neviens šeit sevi neapkaro. Runa ir par to, ka šis nocenotais narciss, kurš ieperinājies vietā, par kuru viņam nav ne mazākās nojēgas, ķīlnieku krīzes laikā bija kā aptaisījies pelikāns, pat īsti nezināja ko darīt. Tad viss atrisinājās, bet kristovskis jau nebūs tas, kas viņš ir, ja sev nepiedēvēs nopelnus par to, ko nav izdarījis. Lieta pamazām sāk tapt skaidrāka un ir redzamas divas lietas. 1.ĀM un tās fīrerītis visu krīzes laiku sēdēja kā apdirsu.š.ies un īsti nezināja, kas tiem jādara 2.meloja un turpina melot, bet nu melošana ir "vienotības" firmas zīme, kur bez tās.
Ministry of Truth
M
Atvaino, bet - ko Tu lieto, lai šeit tekstā Kristovski personificētu ar visu nāciju? Pat TP tik augstu nelidinājās domās par sevi... Cilvēki nevis šauj sev kājā, domādami, ka iešauj Kristovskim pautos, kā Tev liekas bet vienkārši, bez jebkādas piesaistes politiskām partijām, saka to, ko domā par vienu skumju politikānisma paraugu. Šis vīrs acīmredzami piedzima amatam - jebkuram, ka tik pietiekami augstam.
dura
d
Es patiešām nesaprotu, par ko visi tā uzkrituši Kristovskim? Vai te nedarbojas hūtes atbalstītāji, jo pašam kungan laikam ir pamatīgs zobs uz ministru?! Arī šajā gadījumā nesaprotu, ko viņam vajadzēja darīt? Ar kalašņikovu rokās turp mesties? Iespējams, ka viņš to arī darītu, ja tam būtu kāda jēga. Tagad gaida kaut kādu veļas mazgāšanu. Pieļauju, ka arī pats Kristovaskis nav detalizēti informēts, ko darījuši lietas labā sabiedrotie. Beigsim taču paši sevi apkarot!
alfredonkulis
a
Ir vēl vājāki!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas