Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Kristovskis: Saskaņa mainās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oto
O
Jāmainās ir visiem un arī kopsaucēji jāmēklē visiem, bet vai ''rietumnieciskas ievirzes'' un sadarbība ar ekstēmiem nacionālistiem un zaglīgiem oligarhiem ir tas uz ko vajadzētu tiekties!?
vēlētājs
v
kā tad!!! mainās... to mēs redzam katru gadu 9. maijā un 13.oktobrī un tad vēl tie draudi par Biškeku..... labāk, lai nevis mainās bet kravā koferus un tinās...
lno
l
Kā Kristovskis atver muti, tā Vienotībai pāris reitinga punkti mīnusā... Vai tur neviens nevar viņu apklusināt?
hakimiki
h
Es arī to redzu SC mainās, tikai ne uz to pusi, kas LAtviju un latviešus interesē. Austrumu "biškekas" ceļš latvietim nav pieņemams un nebūsu tas, kas to atbalstīs.
Jukums
J
Jau teicu - nav progresīvās nodokļu sistēmas, nav balsis šādai partijai. Diemžēl, nav arī pārējās lietas - ir tikai daži kauli, kas pamesti naivajiem.
Kurmītis
K
+++ Vispār, pirms sīki un smalki pētīt programmas, derēja nedaudz pieaicināt veselo saprātu un padomāt, kuri šo valsti tādā krīzē iedzina, pēc tam pamuka malā, un kuri velk no krīzes ārā, neskatoties uz grūtībām un arī kļūdām.+++ Hi, hi, hi ... neapnika vēl šī makaronu karināšana uz ausīm? Cik gan tupiem un lētticīgiem jābūt tiem Vienotības atbalstītājiem, kuri gatavi tik prastai demagoģijai ticēt. Lehmans banku Kalvītis uzspridziunāja, vai ne un arī visas vācu, franču, angļu un japāņu ekonomiskās problēmas arī tik pateicoties ļaunprātrīgajai PLL darbībai … :) Bet jūs tādus esat pelnījuši pilnā mērā. Tāpat kā šādus Vienotības fīreriņus kā “lieliskais ĢVK”…
Sirmais
S
Atmiņa isa mūsu cilvēkiem,noilgojušies pēc sociālisma un komunisma gaišās nākotnes. Saskaņa dos gan vienu gan otru.Būs jums belaši un pīrāgi ar kāpostiem,būs jums kāzas Maļinovkā.Lai jums putra pilnas bļodas un jaunajam pārim arī sviests iekšā.
@-@
@
Jā, to jau esam ne reizi dzirdējuši: "šīs programmas mērķis ir tas un tas". Tikai te ir nianses. Bankas, kas šajā nabadzības skartajā nostūrī ne tikai iedzivotājus piesien un pelna no kredītkartēm, bet finansē ari jebkuru lielāku vai mazāku biznesiņu (kas tālāk atkal visu sadārdzina par vienu nulli pirms komata), iztērēto naudu nodokļos (un šoreiz to sajūtot tieši un pēkšņi) mēģinās segt ne no sava maciņa vien. Tāpēc izskatās, ka tās ir pļāpas lētticīgajiem - apsolīt banku vietā, ka tās darīs to un to, un ka rezultātā slogs tiks pārlikts no vieniem pleciem uz otriem. Banku politika mainīsies tikai tad, kad pie tām vairs neiemīs taciņu. Kad uzņēmējdarbībā sāks veidoties stabils paradums kaut ko būvēt un radīt no pašu peļņas. Nevis tad, kad viens vai otrs centrs vai nomale uzrakstīs kaut ko programmā, kuru nevar pat lejuplādēt.
Kurmītis
K
+++Kristovskis: Saskaņa mainās+++ Jap! Tikai pats kastrētais ŗŗŗunčuks joprojām kāds bija, tāds arī palicis – spīdīgām ačelēm un noļukušām ūšelēm ... :) Varēja necensties Urbim un Saskaņai tagad te reveransus dalot. Urbis jau pateica, ko domā par piseniekiem, tā ka rudenī gaidāma sēdēšana opozīcijā un ne tikai ģirtiņam, bet arī visai viņa Vienotības čomu kompānijai. Pašreizējā ģirtiņa “apgaismība” pēc visa tā, ko viņš līdz šim muldēja, tagad izskatās pēc pamatīgi palietotas prostitūtas izmisīgiem centieniem palikt vēl kādu brīdi ilgāk uz paneļa … :)
X
X
Pats tak uzvārdus arī nosaucat - viss Vienotības,PLL,LPP krējums.
X
X
Jūs ar savu tekstu apstiprinājat ka bankas(ne tikai Parex) nodokļus nav maksājis.Tas arī ir šīs programas galvenais mērķis pārlikt nodokļu slogu no darbaspēka(līdz šim valsti uzturēja tieši darbaspēks) uz kapitāla turetājiem(finanšu iestādēm,NĪ īpašniekiem). Ko jūs man jautājat?
sas
s
kristovskis nemainās , mina tikai partnerus
@-@
@
Vakarā nesīs klāt mājokļos, vai būs jāiet tur, nezin kur, lai dabūtu kopiju? Vai ari šie ir vienkārši vienviet Andra Strazda apkopoti raksti, izkliedēti pa padsmit dokumentiem? Vienā no punktiem (atsevišķiem rakstiem), kas lasāms augšā, teikts šādi: "Tas bija plāns, kuram nepiekristu nevienas demokrātiskas Rietumu valsts valdība. Valsts uzņēmumi tika par smiekla naudu pārdoti uzticamām privātpersonām, lai tos vēlāk ātri pārdotu Rietumu investoriem un vietējiem oligarhiem. Lai nomaskētu notiekošā būtību, šajās valstīs nodokļu sistēma tika izmainīta tā, lai Rietumu banku galvenajiem klientiem, nekustamo īpašumu īpašniekiem un dabīgajiem monopolistiem nodokļi praktiski nebūtu jāmaksā." Atkāpe: 2006. gads: " Viens no Atmodas laika līderiem, tautfrontietis un ilggadējs Tautas saskaņas partijas (TSP) priekšsēdētājs Jānis Jurkāns par aiziešanu no politikas paziņoja pēc tam, kad pagājušā gada jūlijā TSP savā kongresā nolēma apvienoties ar partiju Jaunais centrs un kļūt par partiju apvienību Saskaņas centrs, kuras priekšgalā stājās Sergejs Dolgopolovs. Jānis Jurkāns savu aiziešanu no politikas pamatoja nevis kā pretenziju pret konkurentu, bet kā iebildumu, ka šo partiju apvienību apmaksā Parex banka un viņš negribot kalpot baņķieriem." 2010. gads: "Parlamenta komisijām nodotie grozījumi Kredītiestāžu likumā to akceptēšanas gadījumā varētu garantēt Parex bankas bijušajiem akcionāriem viņu noguldījumu drošību vai arī tiesības no valsts piedzīt naudu, paudušas drošības iestādes Saeimas komisijā, kur apsprieda apvienības Saskaņas centra (SC) likuma iniciatīvu. SC Saeimas frakcijas vadītājs Jānis Urbanovičs nenoliedz, ka bijušie akcionāri būtu pauduši savas idejas apvienības deputātiem, bet grozījumi izstrādāti un to autors ir frakcija, nevis kāds ārpus parlamenta." Atgriežoties pie Hadsona frāzēm par tiem, kas nemaksā nodokļus, tās maina savu vērtību te: "Latvijas valsts lojalitāte pret „Parex” ir bijusi tik milzīga, sirsnīga un kvēla, ka vienkārši trūkst salīdzinājuma, to aprakstīt spētu vien Šekspīrs. Iedomājieties, ilgus gadus (liekas, līdz 2005.g.), kad visi cilvēki un uzņēmumi Latvijā maksāja vienādu – 25% lielu ieņēmuma nodokli, banka „Parex” maksāja … 12,5 % lielu (mazu) uzņēmuma ienākuma nodokli." "„Parex” bankas padomē ir strādājuši tādi pazīstami cilvēki kā bijušie premjerministri Valdis Birkavs (LC) un Andris Bērziņš (LC), tolaik izbijušās deputātes Karina Pētersone (LC) un Aija Poča (LC), bijušais ģenerālprokurors Jānis Skrastiņš un prokurore Biruta Ulpe. Par ko tad viņiem, pārsvarā nespeciālistiem banku lietās, maksāja „Parex” īpašnieki? Par piešķirtajām nodokļa atlaidēm?" "Pēc visa spriežot, banka „Parex” ir saņēmusi atlaižu trešo variantu ienākuma nodokļa (ne)maksāšanā. Kā tad tā, ja bankas saimnieki Kargins un Krasovickis allažiņ ir uzsvēruši, ka, atšķirībā no tā saucamajām skandināvu bankām, „Parex” allaž ir bijusi Latvijas vietējā banka?" Tad kā paliek ar tiem nodokļiem, SC un visu pārējo?
skilla> Jukumam
s
Jūs esat uzrakstījis, ka tauta gaida to, kas tiešām ir ierakstīts Vienotības programmā. Ja neprotat vai negribat lasīt, tur nekas nav līdzams. Var stāvēt vasaras karstumā un aurot, ka plosās sniegputenis, bet sniega jau tādēļ nebūs. Ar jums tāpat - izlasāt tekstu, ka nodokļu smagums jāpārliek no darbaspēka uz patēriņu, bet bļaujat, ka tieši tas nav rakstīts.
Jukums
J
Paldies:)!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas