Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kristovskis un Ābiķis šokā par hokejistu uzvārdiem uz formas kirilicā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mani tas neuztrauc
M
Mūžīgi apspiestā un pazemotā tautiņa, smieklīgo mazvērtības kompleksu pārņemtie latvji, kāda nozīme tam kādā valodā uzvārdi uz krekliem, galvenais kas un kā spēlē.
inspektors
i
Politiskie lopi roķeles nost no hokeja, Fui!
Norman
N
Es jau arī esmu pret cilvēku rīdīšanu vienu pret otru un it īpaši, ja to dara, lai sasniegtu politiskos mērķus. Bet ir lietas, kas pēdējā laikā dara raizes. Tā ir viennozīmīgā Krievijas vēlme Latviju vienkārši nopirkt: Jaunais Vilnis, Rīgas Dinamo, Puškina piemineklis, masīvais krievu seriālu klāsts TV. Bet vēl vairāk man rūp, ka latviešus tiešām var nopirkt. Citu ar hokeju, bet citu ar naudu. Par Rīgas Dinamo man vispār ir ļoti pretrunīgas jūtas. Protams, es jūtu līdzi mūsu hokejistiem, bet: 1) Dinamo bija PSRS iekšlietu ministrijas klubs (KGB bija iekšlietu ministrijas sastāvā); 2) Bet vēl svarīgāk, paskaties uz RD akcionāriem un padomā, no kurienes finanses. Ir jau baigi forši aiziet uz Arēnu un izlikt emocijas neiespringstot ar domu, ar kādu mērķi un par kādu naudu tas tiek radīts, vienkārši atrodot tādu primitivu atrunu, ka sports jau neesot ar politiku saistīts. UN KĀ VĒL IR. Sportu izmantoja politiskiem mērķiem ne vēlāk kā no Olimpiādes Berlīnē un turpina izmantot vēl joprojām. Piemēram angļi - taisot Commonwealth games, bet krievi - dibinot KHL. Jautājums ir, vai tas dažu stundu prieciņš Arēnā ir tā vērts, var jau būt...
Ilze
I
Kādēļ gaišās formas ir latviski un tumšās krieviski? Lai tad latviski ir gan gaišās, gan tumšās.
zvirbulēns
z
Runāt Latvijā krievu TV un radio kanālos krieviski, Kristovskis nav jāpierunā, viņš ir īstens latslāvs.
Dr.xy
D
Ta ir tikai viena dala no kremla agentu planiem,sakums bija hokeja komandas cekistu nosaukums,pec tam speletaju uzvardu rakstiba kirilica,nakosais bus ielu nosaukumu maina, Brivibas ielas vieta Dzerzinska bulvaris.Ir jaboikote cekistu komandas speles,lai sis salasnu pereklis bankrotetu.Pec janodibina jauna komanda,kura speletu Eiropas hokeja ligas.
anonīmais šakālis
a
Es nemaz tik ļoti sašutis neesmu, uzskatu ka Zatlera maskarāde sinagogā ir tas pats kas ģinamo hokejistu uzvārdi kirilicā. Par pirmo gan Ģirtam nekā nebija ko iebilst. Dubultstandarti piseniekiem tāda normāla padarīšana.
anglosaxis
a
Redzi, Normen, es negribu vispasaules komunismu un Krievijas impērijas atjaunošanu. Jau 1971. gadā mani patirdīja kādas pilsētas partijas komiteja par to, ka biju nicīgi izteicies par Ļeņina 100. gzimšanas dienu. Es aktīõvi darbojos LNNK un Tautas frontē, kad vajadzēja atgūt neatkarību. Es VISAS naktis pavadīju uz barikādēm. Ceļojumos runājot ar ārzemniekiem, es vienmēr stastu, kas ir Latvija un latvieši. Visi mani bērni un mazbērni ir Latvijas patrioti un zina , kā veidojās Latvijas Republika. Un tāpēc domāju, ka man ir tiesības nicīgi izteikties par pseidopatriotiem, kuri visu ļaunumu saskata krievos. Man sāp par tām muļķībām, kas šodien tiek sastradātas manā zemē, un ne jau tikai augšā. Es cauri redzu tādiem "politiķiem" kā Kristovskis, kuri katru naga melnumu izmantos, lai spodrinātu savas spalvas. Man sap "Dinamo" apsaukāšana. Paskaties, kā mirdz acis mūsu puišiem, cik sparīgi daļa no viņiem dzied Latvijaws himnu. Tieši viņi visā Krievijā atgādina, ka ir tāda Latvija. Ja Rīga regulāri tiktu spēlēts ar krievu uzrakstiem, tad arī es protestētu, bet šī bija pretimnākšana somiem, kuri, redz, bija paņēmuši līdzi tikai tumšos tērpus. Tā ka, draugs, es neesmu pret Latviju, es esmu pret muļķību.
antins
a
Varbut Stepitim vajadzetu pierakstities papilda kursam PR/preses attiecibas ar publiku soruden. Skatitajiem (un raksta minetiem politikiem) nav 'apstaklu noskaidrosanas' pienakums. Tiesi otradi, pienakums ir preses sekretaram but talredzigam, un gatavot publiku neparastai situacijai.
Zilite
Z
Soreiz - jaaa, jaaa - piekriitu !!!! Dazkaart forma neatbilst saturam . Bet tas nav attaisnojums , protams. Maina , cerams iepriecinosa ! :)
cuss-cuss
c
VIS'N,EVSKIS KGB VIRSNIEKS AR SAVIEM ALGOTN,IEM PIESPIEDA KAPITULEET KARLIM ULMANIM.TEV PAS'AM VEESTURE JAAMAACAAS.MAN TEVIS Z'EEL TU MONGOL,TATAARU .......PALIEKA.
Norman
N
Jums ir skaists niks, bet izskatās, ka sirdī gribas ja ne vispasaules komunismu uzcelt, tad vismas nodrošināt krievijas impērijas atjaunošanu. Tikai nevajag gvelzt tādas blēņas, ka sports un māksla nav saistīti ar politiku. Ja tā būtu, tad PSRS valsts līmenī nepataisītu sportistus par mobīlajām aptiekām un Hamsuna grāmatas nededzinātu Ex Sportists P.S. Un vispār, anglosaxi, vai 1066 gadu atceries :)
Arturs - Pensionars
A
Izcili stulbi skaidrojumi.Jutos kā apspļaudīts.Spēlē divas Eiropas savienības valstu komandas,bet vienai - mūsējai - uzvārdi kaimiņvalsts,ne ES valodā.Kauns Guntim Ulmanim.
Vispirms
V
Vispirms iemācies latviski uzrakstīt vārdu pirtnieks un pirdiens pirms mēģini kaut ko rakstīt!
RD faniem
R
Kur ir labākais latviešu hokejists Arturs Irbe? Kāpēc labākais latviešu hokejists ir atstumts no hokeja?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Ģ.V.Kristovska blogs Diena.lv "Ņikakih Latvij"!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas