Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Kristovskis un Dombrovskis: tā ir PLL provokācija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
..
.
A tu izlasījis to saraksti esi? Te vispār no mušas zilonis uzpūsts.
abc
a
Tie epasti bija publiska sarakste, kuru saņēma un kurā varēja iesaistīties jebkurš PS biedrs. Kristovskis atbild apstiprinoši uz pirmo Sluča rakstu, kurā viņš aicina latviešus turēties. talāk sarakstē iesaistās vel citi. Ingvars ir kāds, kas Slucim jautā kāpēc viņš nepārceļas uz Latviju, ja ir tāds patriots un Slucis viņam atbild - tāpēc, ka viņš kā āsrts ir devis Hipokrāta zvērstu ārstēt visus vienādi, bet Latvijā vinam to butu grūti izpildīt, jo krievi apspiež latviešus, bet ka viņam nav problemas ārstēt krievus Amerikā vai Krievijā vai jebkurā citā valstī. Īpasi Amerikā viņš ir priecīgs satikt krievus, jo tie lidz ar to nav Latvijā. Lapsam šo saraksti varēja nosūtīt jebkurš PS biedrs, bet problēma ir tā, ka Lapsa vai tas, kas vinam to pārsutīja ir sakombinejis epasta fragmentus tā lai varētu apvainot Kristovski un Sluci.
Aivars Slucis
A
Ka atceros raksta "Vai latviesi padodas" nebija nekas par neviena arstesanu, un Kristovskis atbildeja tikai uz to. Velak viens no maniem kritikiem prasija kadel es neatgriezos Latvija stradat. Mana atbilde vinam, ka ari citiem kas to prasija 20 gadu laika bija, ka Hipokrata zverests ko visi arsti dod, prasa lai arsts arste visus vienadi. Man nav nekadas problemas arstet krievus Amerika, Krievija jeb citur pasaule, tikai ne Latvija jo krievi Latvija apdraud latviskas Latvijas eksistenci. Es pat priecajos redzet krievus Amerika jo tad vini nav Latvija. Ja Latvija butu trukums ar zalem, aparaturu utt es vienmer dotu prieksroku latvietim, un ta ka tas nav atlauts es nevaru Latvija stradat. Kristovskim nav nekada sakara ar so lietu jo vins nekad nav man prasijis kadel es nestradaju Latvija. Aivars Slucis
Zelma Birzniece
Z
Pirtnieku Ansis-Šķele,lielais valsts nacionālisma sludinātājs kā pats sevi nodēvēja bija sašutis,ka Dombrovskis aicināja SC valdībā.Apžēliņ,tie taču no SC Šķēlesprat nezina Latvijas vēsturi.Bet tagad kopā ar to pašu viņa nopelto SC pret Kristovski Labāk būtu pastāstījis kā okupācijas gados tika pie Nīderlandes tulpju sīpoliem.Kādi draugi palīdzēja,ka tiem jāpasakās?
Izglītības sistēma
I
korpuss
Izglītības sistēma
I
.. ka Latvisiem. Tas ir augļi.
Sonets
S
Vislabāk man patīk yyy domu gājiens. Jā, PLL ir visvarena ogrganizācija, kura spēj nomelnot katru "visgodīgāko" jenotu.
Sonets
S
Nu, piedodiet, šoreiz lai nopludinātāju atkal Vienotība savās rindās pameklē. Ir jau piemēri - Bendrāte,Čigāne. Gan būs vēl. Un - nav gan tas nekāds kompilējums! Arī PLL to nav izdomājuši. Lai nu ģirtvaldis savus "draugus"meklē sev tuvāk. Tos, kuri Latu Lapsam viņa saraksti nopludināja.
Anna
A
Tas būs īsta latviešu stilā, ja šo "Dakteri Mendeli" atcels no ārlietu ministra amata un iecels par veselības ministri. Tā viņš būs savā vietā. Bet specdienestu vietā nebūtu slikti nodarbināties ar Kristovska drauga lietu, lai uzzinātu, kurus viņš tik vēl ne tik labi ārste kā latviešus. Pat ja vārdi ir izņemti ārā no konteksta, tadam publiskam cilvēkam, kā Kristovski-SS, ir nevis ar dibenu jādomā pirms sarakstīties ar acīmredzamu fašistu maitu. Kas tas par politiku? Kārtējais "nasing spešl? Cik daudz Latvijā ir šadu idiotu? Visi? Jā nevar vienlīdzīgi ārstēt latviešus un krievus! Krievus jāārstē labāk! Jo īpaši tāpēc, kā latviešus izārstēt vispār nav iespējams. Ja vien tikai vakcinējot no trakumsērgas.Bet atklāti sakot, kļūva bail. Bail, ka par ārstu kļūst cilvēku ienīstošs cilvēks, kā valsts seju ārvalstīs pārstāv cilvēks, kurš kādus uzskata par sliktākiem un mazāk cienīgiem, nekā viņa tautieši, cilvēks, kurš ar saviem uzskatiem ir iestredzis trīsdesmit gadu beigu – četrdesmitu gadu sākumā Vācijā. Uz kurieni krīt šī valsts? Faktiski Kristovskim ir vismaz jāatkāpjas no amata, bet ne mūsu valstī .. Var pat diezgan droši apgalvojot, ka viņš paliks amatā (un vēl saņems medaļu) Būtu interesanti uzzināt Slucisa pacientu viedokli - uzzināt, vai viņš tur atvērta pauž līdzīgas domas par "aboriģeniem" un krievvalodīgiem austrāliešiem, vai "naudas nesmird," neatkarīgi no rokas, kas paraksta čeku, pilsonības? Hipokrāts nepamanīs zaudējumu. Bet nāciju, kura dzemdē šādus politiķus ir patiesi žēl. Un ārsts, kurš izārstēt šo politisko sifilisu, sabiedrībā nav novērots. Ārlietu ministrs ar šādu slimību padaris valsti labi atpazīstamu, tikai nekādu prieku tas nenēsīs. Bet isteblišments izvirza šādu, lai izpildīt reprezentatīvas funkcijas starptautiskajā arēnā. Brīnišķīgi ir tavi darbi, Dievs!
amis
a
Nezinu vai tā ir tik provokācija vai tīš viltpojums, bet kautkas te 'košer' nav. Vispirms jau sarakste ir vairāk kā gadus veca, bet ja nu kāds tiešām īstu kompromātu vēlētos publicēt, kāpēc tad ne abas vēstules pilnā sastāvā.... tās publicētas Delfos. Pirmajai [Dr. Sluča] adresāta nav, ir tik datums kad tā rakstīta un tas ir ar citu 'fontu' kā pati vēstule. Atbilde [Kristoska] ir pilna adrese un datums kā arī fonti Ir vienādi. IT spečuki, gudrojiet nu!!! Izliekas ka pat krievžīdi no ASV ir moblizēti šai akcijai, jo vietējos TV raidijumus pārāk labi pārzin, lai dzīvotu Latvijā. Žīdus pieminu tāpēc ka Vīzentāla centrs tiek piesaukts.
lauķe
l
Pat ja šī vēstule no Sluča k- ga eksistē tādā veidā , kā to šobrīd pasniedz - tai var tikai piekrist!
Turieties!
T
Tas ir tikai sākums! Caurkritušie kampēji tikai uzsākuši savu darbību!
Dollija
D
Rūgti jāpasmaida, kā mēs, latvieši, komjaunietiskā dedzībā metamies knābāt "kārtējo nacionālistu izlēcienu", bet zemu liecam muguras un pacietīgi klusējam, kad mums piesola Biškeku un, lamājot par fašistiem, svin mūsu valsts okupācijas sākumu.
rūķis
r
"attīrīt", gudriniek, raksta ar diviem "t"
Dollija
D
Skaidrs, ka ārsts, kas neprot krieviski, nevar labi ārstēt cilvēkus, kas nerunā latviski. Atraduši ksenofobiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas