Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Krīzes priekšnojautās Latvijā gatavi investēt tikai Krievijas uzņēmēji, saka Leiškalns

Grūti pateikt konkrētu summu, ko Latvija iegūs no ekonomisko attiecību uzlabošanās ar Krieviju, taču ieguvums būs un attiecības uzlabojas, intervijā Latvijas Avīzei sacījis Saeimas budžeta komisijas vadītājs Kārlis Leiškalns (TP). Viņaprāt, Krievijas uzņēmējus vairāk par Latvijas tirgu interesējot Eiropas Savienības tirgus.

«Šajās ekonomiskās krīzes priekšnojautās Krievijas uzņēmēji, manuprāt, ir vienīgie, kas vēl gatavi Latvijā investēt,» sacījis deputāts prognozējot, ka pieaugs kravu apjoms caur Latvijas ostām. «Pieņemu, ka dažiem latviskiem uzņēmumiem īpašnieki vai vismaz akciju turētāji būs krievi,» uzskata K.Leiškalns, gan noraidot bažas, ka Latvijas ekonomika tiks pārkrievota, jo, piemēram, banku sektorā krievi jau vairs nevarot tikt iekšā.

«Krievija ir lielvara, un mums ar to ir jāsamierinās un jāmēģina izlīferēt starp interesēm, neaizmirstot savējās, tostarp arī etniskās un nacionālās,» saka politiķis apzinoties, ka šobrīd Kremlis ietekmē jebkura nopietna Krievijas uzņēmēja darbību un rīcību, taču neesot jau tā, ka Kremļa intereses vienmēr esot tikai prokrieviskas.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas