Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Kubiļu - uz KNAB?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... ' Ka vajag tik sakartot valsts finanses, apkarot korupciju un investori/CIJAS automatiski pludis UZ LATVIJU ...Velreiz, kads spelejas smilsu kastite ar tur 'pasceptam' tortitem ... !!!! ...PIENEMOT TO, KA ATKAL IR MERKETS UZ NACIONALO POLITISKO SPARNU -TA NORIESANAS VAJADZIBA - jo tas ir jau saniedzi pari par 70% veletaju atbalsta, secinam ... ... Vai autors var nosaukt kadu specifiski, no izglitotas jaunas paaudzes kurs butu tik naivs, itseviski no Nacionalas apvienibas, un kurs nesaprastu, ka ir starpiba 'kas' 'medi' 'ko' un 'ka' un 'prieks ka' ... ... Vai pec musu likumiem un to izpratnes, musu tiesu instituciju vetitie spetu darit ko latviskas valsts labad - luk tur jau ir tas likis norakts ! Smird vien ! ... Vispirms ir vajadziga tiesiski iztirita, patriotiska valsts iekarta ! ...
ES
E
Ja es būtu Latvijas īpašnieks un man būtu jāpieņem darbā premjers, es noteikti pieņemtu profesionālo un enerģisko Šleseru. Sprūdžu, piedodiet. Dombrovski, varbūt par grāmatvedi vai finanšu direktoru.
to >>
t
īpašnieks nekādā gadījumā nebūtu krietni nabagāks - Šlesers, visu konfesiju ticīgais, pierādītu īpašniekam, ka bagātība nav naudā, un tādēļ īpašnieks ir ļoti bagāts...
  • 0
  • 0
>> ES
&
Tad tu drīz konstatētu, ka tu, kā Latvijas īpašnieks, esi krietni nabagāks par nekaunīgo šleseru.
  • 0
  • 0
Jūsu
J
izvēle pareiza - pirmais, ko darītu enerģiskais Šlesers, uzceltu virs Latvijas stikla kupolu, audzētu banānus, eksportētu uz uz Dienvidamēriku, tā nodrošinot vismaz 2 000 000 jaunu darba vietu. Finanšu direktors Dombrovskis skaitītu tikai naudu, kura tiktu vesta uz Latviju kuģos un vilcienu sastāviem....Šlesers, savukārt, celtos pacēlājā debesīs, kaisot sev uz galvas izēstu šokolādes konfešu spīdīgos papīrīšus, publikai ekstāzē kliedzot - svētais, svētais....
  • 2
  • 0
carlito
c
Šlesers RYANAIR tieši tāpat atveda uz Rīgu, pie kam tikšanos ar RYANAIR vadītāju Šlesers ierosināja pats. Tāpat ir piemēri pašvaldību līmenī Latvijā, kur pašvaldību vadītāji ar personīgo kontaktu pierunā kādu uzsākt šeit biznesu, pašvaldība Latvijā ir labākais partneris, tajās vara tik bieži nemainās un tām ir daudz praktiskāks skatījums uz dzīvi, valdības partijas parasti uzskata "zem sava goda" mēģināt iedzīvināt atsevišķus projektus, tika kaļ plānus un stratēģijas un cīnās savā starpā, kurš vislabāk spēs aprakstīt "saulaino nākotni", kura šo partiju vadībā patiešām, nu visdrīzākajā laikā, noteikti iestāsies kā komunisms, pats no sevis.
Zanis
Z
RAYNAIR atvešana Latvijas nodokļu maksātājiem ir izmaksājusi desmitiem miljonu latu, kas daudzkārt pārsniedz ieguvumus no šīs kompānijas lidošanas no Rīgas. Lai kompensētu RYANAIR radītos zaudējumus Rīgas lidostai, valdībainācās katru gadu izšķiest desmitiem miljonu latu dotācijās lidostai. Šādu un neskaitāmu līdzīgu izdevumu dēļ valsts budžets sagruva 2009. gadā.
  • 1
  • 1
anna
a
nezinu par investoru piesaistīšanu, bet to, ka konkursu sistēma nestrādā gan ir fakts. tiek tikai slēpti savstarpējais izdevīgums. un pretinieki ar to manipulē. kautkas tur nav pareizi. un ne jau kontrole to atrisinās. ir lietas, kas ir pareizas tikai uz papīra. kam visai maz kontakta ar realitāti.
atbildi, Toč
a
Vai tu ieguldītu savu personīgo naudu korumpētā valstī ar nesakārtotām finansēm, kurā konkursos vienmēr uzvarētu savējie un savus ieguldījumus tu varētu zaudēt jebkurā brīdī. Gadījumā ja tomēr ieguldītu vai negribētu iegūt krietni lielāku atdevi?
atbildu
a
Proteam, ka es savu naudu ieguldītu tur, kur man noklāj sarkano paklāju, nevis garantē konkursiņu šmonkursiņu
  • 0
  • 0
carlito
c
Ja tie korumpētie būtu tavējie, tad noteikti ieguldītu, jo lēmumi tiktu pieņemti tev par labu. Nevajag domāt, ka rietumnieki meklē "godīgus spēles noteikumus", viņi meklē izdevīgumu un peļņu un, ja tajā nepieciešams kādu uzpirkt, tad lai tā arī notiek. Godīgi spēles noteikumi vajadzīgi mums pašiem.
  • 1
  • 0
anna
a
kautkas ar tiem konkursiem nav pareizi. tāpat ir skaidrs, ka vinnē tie, kuriem ir biedri pie varas. bet pretinieki ar to manipulē. nekāda kontrole tur nelīdzēs. tieši otrādi domāju, ka autoram ir taisnība. ir muļķigi cilvēkus piespiest darboties pēc papīrīša, kuram ir visai maz sakara ar realitāti. tad uztaisīt represīvus orgānus. un tad kontrolēt. tā vietā vienkārši varbūt var skatīties kas ir izdevīgi Latvijai
  • 1
  • 2
Dārznieks
D
Skaidrs, ka tiešās sarunās ar investoru labumu iegūst augstākā elite. Latvijas gadījumā tiek visai piramīdai, kura pēcāk var pirms vēlēšanām meklēt viens otram "konkursa skeletus skapī". Tas tāds sports, un, kā zināms, sportisti nemāk radīt materiālās vērtības bet tikai dzīvot no sponsoru (investoru) naudām un pieprasīt skatītāju (tautas) aplausus par saviem sasniegumiem ,ja tie arī visai pieticīgi. Lietuvā daudz kas ir savādāk.
Kubiļu - uz KNAB? 2
K
Toču - uz cietumu?
Kubiļu - uz KNAB?
K
Toču - uz slimnīcu?
nazis
n
Tochs ir tik stulbs, ka pat nesaprot, ka KNABs ir Latvijas valsts iestaade, bet Kubiljus ir Lietuvas amatpersona, kas darbojas pamatojoties uz citas valsts likumdoshanu. Aizej pamaacies gjeograafiju un iemaacies atshkjirt Latviju no Lietuvas.
nevis nazis, bet āzis
n
nazis ir tik stulbs, ka nesaprot, ka virsraksts ir joks
  • 0
  • 0
Tio
T
Toču par premjeru!!! Visu sakārtos, par jebko viedoklis, lietas notiks..
tu Zombijs
t
Nav jālasa Diena, ir - pilnīgi pareizi tevi atkal noorientēs un tvenet pastāstīs, cik Latvijā ir oligarhi. Pareizi trīs!
  • 0
  • 0
Zombijs
Z
Pilnīgs sviets Toča rakstā, ārprāts kāds stulbums! Diena tašu visu laiku rakstīja pilnīgi pretējo!!!! Ā ārprāts! Palīdziet! Neko vairs nesaprotu! Palīdziet! Es nesaprotu kā PAREIZI domāt!
  • 2
  • 0
jet
j
Drīzāk jau autoram jāstājas Šlesera partijā, ļoti atgādina pēdējā retoriku. Citāts:" ... ne jau godīga konkursa iespēja ir galvenais, lai piesaistītu liela investora interesi." - uz šīs maldus paradigmas arī attīstās viss raksts. Skaidroju tā, lai katram būtu skaidrs. KNAB tika veidots nevis, lai piesaistītu investorus, bet samazinātu līdz minimumam valsts izzagšanu. KNAB nav vajadzīgs ārzemju investoriem tik ļoti, cik mums pašiem. Korupcija ir viens no valsti raksturojošiem lielumiem un ne jau no pozitīvās puses. Godīgi valsts konkursi nevis parodijas jeb radu būšana ir vajadzīga mūsu pašu biznesmeņiem. Starp citu, gribētu zināt sīkāk, priekš kam speciāli uz Lietuvu vajadzēja aicināt to pašu WU? Ko viņi ir iecerējuši tur darīt? Pārcels norēķinu centrāli no Maskavas uz Viļņu? Mums ir trīs WU pakalpojumu piedāvātāji un nekādas tiešās sarunas valsts līmenī nebija nepieciešamas.
  • 3
  • 3
īsts sviests
ī
Drīzāk jau Točam jāsāk domāt par sviesta eksportu- katrā rakstā pilnīgs sviests.
  • 4
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas