Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Kučinskis: Kristovskis jau pierādīja, ka viņš dabūs amatu, kuru grib

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fekālija
f
kaka, nekakā ! Ej kakāt, kur jākakā, bet ne šeit !
?
?
Ar to Lapsu neko nevar saprast (lai gan lapsa paliek lapsa)- līdz vēlēšanām bija valsts jāpamet , nu atgriezies,šķiet, ar Lembergu un Šleseru brāļojas
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Metalurgs Vaļera NAV VISPĀR DISKUSIJU VĒRTS, jo viņš ir N E K A S! Krievs kurš ielīdis deputāta krēsla - bezsmadzeņu radījums, kurš spiedīs pogu kā tēvocis Sergejs vai Janka liks! Tas arī viss!
morgenstern
m
Bet kā te bļāva, ka Lapsa esot Lemberga oponentu algotnis ;)
latgaļs
l
Nemelo un nevilto vēsturi attaisnojot krievu agresiju !!! Pēc Zviedrijas kara Latgale bija Polijas-Lietuvas satāvā. Vēlāk, 1654. gadā, Krievijas cara Aleksejs Mihailovičs ar lielu karaspēku iebruka Latgalē, nodedzināja latviešu apmetnes, nopostīja Ludzas un Rēzeknes pilis un okupēja Latviju līdz Krustpilij.
Kamzolis
K
Kristovska galvenā kļūda - noticēja Pabrika farizejiskajam smaidam. Nu skaidrs taču, ka tiek likta lietā smagā artilērija, lai Artis Abrenis dabūtu, ko gribējis - kā ārlietu ministrs Zatlera vizītes laikā paspiest roku kādam 3.šķiras Pribaltikas speciālistam.
?
?
Vai tad PLL un SC citu arī ko māk?
Aivars Slucis
A
Ka atceros raksta "Vai latviesi padodas" nebija nekas par neviena arstesanu, un Kristovskis atbildeja tikai uz to. Velak viens no maniem kritikiem prasija kadel es neatgriezos uz Latviju stradat. Mana atbilde vinam, ka ari citiem kas to prasija 20 gadu laika bija, ka Hipokrata zverests ko visi arsti dod, prasa lai arsts arste visus vienadi. Man nav nekadas problemas arstet krievus Amerika, Krievija jeb citur pasaule, tikai ne Latvija jo krievi Latvija apdraud latviskas Latvijas eksistenci. Es pat priecajos redzet krievus Amerika jo tad vini nav Latvija. Ja Latvija butu trukums ar zalem, aparaturu utt es vienmer dotu prieksroku latvietim, un ta ka tas nav atlauts es nevaru Latvija stradat. Kristovskim nav nekada sakara ar so lietu jo vins nekad nav man prasijis kadel es nestradaju Latvija. Aivars Slucis
kaka
k
izskataas ka saeimaa buus tikai viena vieniiga savstarpeeja riiveeshanas.
svoloč
s
PLL +SC jau rok bedri.Ka tik paši neiekrītat. Kad latvietim piešķebjas, tad latvietis ar māk dūres vicināt.
bārbija
b
Skaidrs- ja draud ar kaušanos- tad krievs, jo citādi (savu) taisnību panākt nemāk.
nepamela
n
Sorry-adresēts.
nepamela
n
Nepārprotiet, mans jautājums 15:16 nebija adresēt jums, bet gan nelietim (-tei), kas centās Jūs nolamāt- man riebj cilvēki (lai gan cilvēka vārda viņi nav cienīgi), kas bez lamām savu viedokli izteikt nespēj.
Krievs Latviešiem
K
Kristovskis: nevarētu ārstēt krievus vienlīdzīgi latviešiem ----------- Dristovski, esi tagad uzmanīgs uz ielas - es vienreiz tevi jau redzēju. Ja tu manus bērnus plāno ārstēt sliktāk par latviešu bērniem, tad tiešām esi uzmanīgs. Ieraudzīšu - bez brīdinājuma ar ieskriejienu dabūsi pa pur*u.
Dalija Šlesere
D
Par lapsu ir ļoti jābrīnās. Pēc Šļesera grāmatas viņam bija Latvija jāpamet, bet nu abi vienā korī dzied. Man šķiet, ka lapsam neviens labs nav- droši vien, par savu māti arī izdos ķengu grāmatu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas