Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kučinskis: tas nav labs sākums koleģiālām attiecībām valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
UF!
U
TP-ai nekas nebūs labs, ko nedara viņi paši...Vienmēr būs piektais ritenis.
Oldmarka
O
Kapēc vienmēr notiek tā- kā Kučieris-inskis atver muti, tā no turienes gāžas ārā fekāļi? Tādi brangi, smirdīgi un pretīgi. Tas bija raksturīgi arī kalvēnam un visai TP. Vai viņi nemazgā zobus, ngludina bikses un nemācās angļu valodu?
upe
u
Tu nelietīgais nodevīgais cilvēk ! kad Tu beidzot sāksi domāt nevis par partiju, bet par valsti ?! Kamēr Tu nemaini savu domāšanu un darbību - tavi vārdi ir tikai un vienīgi nodevēja un zagļu atbalstītāja žēlabas !!
Viesulis
V
Kucinski, varetu reiz beidzot aivert savu muti un pakluset - gan jau ari pec jums pakal atnaks policija.
Jautri!
J
Koleģiāli būtu Aināru vai Ivaru iesēdināt satiksmes ministra krēslā?! Brīvpusdienas un māmiņas LPP-LC nāk prātā vēlēšanu sakarā. Kāpēc tad šleseristi nestartēja uz Labklājības ministriju?
LVD
L
Ļoti labi, ka vecais čekas cīnītājs un Latvijas izlaupītājs Godmanis vairs nerēgosies un netēlos ministru vai vēl kādu prmjeru.. Cietumā abus ar Aināriņu par savām rebēm , par kurām tautai "nav nekādas daļas un saprašanas"! Visam savs laiks un vieta.. Un visiem zagļiem reiz pienāk arī soda laiks.. Bet, lai to saprastu ,ir jāierauga noziegums.. Un tauta kļūst arvien redzīgāka un dzirdīgāka, jūs ,vecie čekas pakalpiņi, spicējiet ausis! Gan jau pēc jums arī atnāks , tāpat kā jūs savulaik pēc nevainīgiem cilvēkiem.. Bet šoreiz arī būs par ko,vai ne, Godman Zogman?
investors
i
Dombrovska paziņojumi nedēļas laikā: 1. valdība melojusi; naudas valstij tik līdz aprīļa beigām, tad -- bankrots. 2. varbūt es glabšu, ja izdosies atrast 700mljn. 3. atrast izdevās tikai 480 mljn. Secinājumi: 1. ja tas taisnība: glābt (izvest no Latvijas) kas glābjams; 2. ja nav taisnība: ierosināt pret Dombrovski izmeklēšanu par valsts ekonomikas graušanu.
Zelma Birzniece
Z
Ak vai!Kucinskis sukstas,ka LPP|LC nebus valdiba.Godmanis varetu dot labu pienesumu.Piemirsies,ka TP pati gaza Godmana valdibu.Jaed juras kaposti.Nav jau pirma reize,kad nodod savejos - gaza ari Emsa valdibu.Atgadinasu Linkolna vardus - var pievilt visus uz kadu laiku,var pievilt daudzus uz visiem laikiem,bet nevar pievilt visus uz visiem laikiem.
sviests
s
Kā tad, labi TP un LPP/LC ir tikai tad ,kad visas ,,treknās ,, ministrijas ir viņu rokās!!! Pietiekoši esat ,,saimniekojuši,, ,pastāvēsiet arī vienreiz malā!
Kučinski!
K
Kapēc izskaties tik briesmīgi. Tāds saguris un nevesels.
elektorāts
e
BET KUČINSKA UZSTĀDĪJUMS LABS - JA CITI NEDARA, KĀ MAN GRIBAS, VIŅI IR DRAŅĶĪGI KOLĒĢI UN MUĻĶI... Ko nu TP iesāks bez lielā, gudrā, ticīgā, enerģiskā, saimnieciskā un visādi citādi neaizstājamā brāļa labvēlības... Skumji nabaziņiem būs...
Econ
E
Tas, ka tagad LPP/LC izliekas par vājo aizstāvjiem (lai gan paši ir piedalījušies valsts iedzīšanā bankrotā), nebūt nenozīmē, ka pats Godmanis nesaprot, kādā katastrofālā stāvoklī ir budžets, un arī, ko tas nozīmē jebkādiem izdevumiem - tajā skaitā pensijām un māmiņu algām.
elektorāts
e
Ne tikai viņš, bet arī citu partiju pārstāvji uzskata LPP/LC par ļoti prognozējamu politisko spēku, kas ir disciplinēts balsojumos Saeimā (citāts) TIEŠĀM PROGNOZĒJAMS SPĒKS - LEMS NEVIS TĀ KĀ VALSTIJ, BET TĀ, KĀ SAIMNIEKIEM UN PAŠU MACIŅAM IZDEVĪGĀK...
ha
h
Kučinskim,laikam, lēni pielec, ka premjera kandidāts grib SEV atstāt izvēli. Viņu tas aizvaino. Vienkārši smieklīgi un vēlreiz parāda partiju īsto dabu - priekšplānā runāt par premjera sastādītu profesionālu valdību, bet otrajā plānā pieprasit sev tiesības izlemt.
Zariņa govs
Z
Lai takš melo, vai tad 'Dombrovskis pirmais tāds?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

IESPĒJAMAIS VALDĪBAS SASTĀVS

Premjers — Valdis Dombrovskis (JL)

Ārlietu ministrs — Māris Riekstiņš (TP)

Aizsardzības ministrs — Pilsoniskās savienības kandidāts

Tieslietu ministrs — Mareks Segliņš (TP)

Ekonomikas ministrs — Artis Kampars (JL)

Finanšu ministrs — Einars Repše (JL)

Satiksmes ministrs — Kaspars Gerhards (TB/LNNK)

Iekšlietu ministre — Linda Mūrniece (JL)

Izglītības un zinātnes ministre — Tatjana Koķe (ZZS)

Kultūras ministrs — Tautas partijas kandidāts

Zemkopības ministrs — Jānis Dūklavs (ZZS)

Labklājības ministrs — Uldis Augulis (ZZS)

Reģionālās attīstības un pašvaldību ministrs — Edgars Zalāns (TP)

Veselības ministrs — Ivars Eglītis (TP)

Vides ministrs — Raimonds Vējonis (ZZS)


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas