Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Kur ir Zatlers?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
x
x
Es sapratu par to Dieva tiesu sadi, ka Zatleram ir jaturpina reiz iesacis un jarada jauna politiska partija, ja vins to nedaris zudis vesturiska iespeja iztirit valsti no oligarhiem un maskaviesiem.
Pārāk traki
P
M.Zanders Dienā raksta puslīdz normālas slejas. Kāpēc Bojāram ievejadzējies importēt šo Lemberga bazūni? Izrādās, ne Kalvītis, ne oligarhi pie vainas, ka Jānim un Mārītei jānes viss konsolidācijas smagums. Pie vainas Dombrovskis ar savu valdību, kuri, pēc Toča teiktā, tikai cenšas tautai "ieborēt saukli par cīņu ar oligarhiem". Uzslava lišķīgi tiek Bērziņam par atvainošanos tautas priekšā. Bet vai tad Bērziņš nav pats pie oligarhiem piederošs? Točs iet vēl tālāk - draud Zatleram ar Dieva tiesu par oligarhu kaitināšanu. Ja Diena grib saglabāt savu seju, dodiet iespēju cilvēkam, kas nomaldījies, ar Ventspils svētību nokļūt atpakaļ sevā dabīgajā vidē pie vecās siles. Būs pašam un citiem prieks!
patreiz Zatlers ir tikai muldējis
p
gaidam darbus. Ja liecinās pret čekas zagļiem=oligarhiem, VISU CIEŅU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niks
N
Ej taču d..., Toč! Nedomā tik slikti par tautu. Latviešu tauta ir sašutusi par visu savu "bāleliņu" nelietībām 20 gadu garumā, kuru dēļ latviešu tauta gandrīz ir sakauta savā pašas zemē!
Zetlere
Z
uzdevums izglābt škēli uzmetot sraju, lembi varbūt. LAI PIERĀDA PRETĒJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KLM-Sandris R.
K
Tā jau ir, Jums taisnība. Bet tomēr tas cilvēks savāda būtne, piemēram, uzzinot par dažiem 5 000 Ls pensijas saņēmējiem, rodas nepārvarama vēlme bāzt degunu arī citos šī cilvēka makos, ne jau lai atņemtu vai kā citādi, pasrg Dievs, vienkārši cilvēciski saprast laimes formulu, kura zināma tikai izredzētajiem, un kas svarīgi - nepārtraukti paturot prāta kaut kur redzēto, marmorā kalto uzrakstu - viens likums - viena taisnība visiem. Arī tiem, kuru pensijas vidējais izmērs ir 200 latu. Manuprāt, šis ir tas iemesls, kurš mudina bāzt savu degunu citu makos. Bet piekrītu Jums, tas ne tikai prettiesiski, bet arī neētiski. Vienīgais attaisnojums - cilvēks ir savāda būtne, kuram dažkārt piemīt sapratne par lietām, kuras, iespējams, izdevīgāk nemaz nesaprast. Tā mierīgāka dzīve cilvēkam, kurš ir savāda būtne. Tas arī viss.
KLM-Sandris R.
K
Vai Jūs esat plānprātiņš, vai kaut kā esiet pamanījies nelegāli piekļūt svešu cilvēku kontiem.... ........................................................................................................ Vārs ''plānprātiņš'' Jūsu komentārā vedina uz domām, ka, iespējams, uzskatāt arī Anglijas Karalisko tiesu par plānprātiņiem, kuri tīri legāli piekļuvuši dažu cilvēku kontiem daudzās pasaulēs bankās,iespējams, izrādot interesi arī par dažiem Dienas īpašniekiem. Ja tas tā, tad, manuprāt, vārds ''plānprātiņš'' Jūsu komentārā bija lieks
Sandris R.
S
Ļoti atvainojos! Vienīgais mans attaisnojums ir svarīgā apstākļa, ka "nuja"ir apveltīts ar tiesas pilnvarām, un, droši vien sankcionēts bāzt savu degunu citu makos, nezināšana. Tā jau reizēm gadās, ka neziņas maldināts cilvēks alojas un uzrakstās muļķības.
  • 0
  • 1
nuja
n
Lasot Dienu tagad aizvien vairāk pamanu NRA iezīmes. Es nezinu kas tas tieši ir, kas parāda, ka rakstu autori ir nopirkti, bet tas lien ārā kā āža kāja. Nu arī Točs ir nopirkts, jautājums tikai par cik ? Bet diena pieder Koziolam, kam pašam naudas nav, bet ir draugam Šleseram un Lembergam. Ak vai....
Sandris R.
S
Vai Jūs esiet plānprātiņš, vai kaut kā esiet pamanījies nelegāli piekļūt svešu cilvēku kontiem, jo kā citādi ienāktu prātā tie apgalvojumi par Dienas īpašniekiem.
  • 2
  • 1
Putra
P
Cirks aizbrauca, To'cs palika... Beediigi, ka Diena par savu shtata komenteetaaju atradusi SC kampanjas aktiivistu...
KLM-martinsUK
K
Mārtiņ, novēlu Jums šo - un sirdī noņemts slogs, un Mārtiņš un apkārt dzimto tēva māju zedeņu žogs, un pāri debesjums zils, un vaivariņiem reibinot saulē sakarsis Kurzemes sils (un atmiņā lakatiņš zils) Ņemat par labu, Mārtiņ, Latvieti! Ja neesat no Kurzemes, tas neko nemaina - visos Latvijas novados ir saulē sakarsuši sili...
martinsUK
m
Vai Sandris Tocs ir Latvietis ? Skumji-- jo es visu savu garo muzu esmu bijis lepns ka Latvietis.
KLM
K
''Skaidrs, ka diriģenti meklējami tajā Džordža Sorosa dzīvoklī Ņujorkā, kurā, viņš, būdams Valsts prezidents, nolaižoties līdz absolūti sulaiņa līmenim, apmeklēja, un pēc pēdējiem datiem, saņēma lielu naudas summu, ar ko apsolīja darīt visu, kas nepieciešams Džordža Sorosa un viņa interesēm Latvijā un pasaulē,'' izteicās Lembergs. ....................................................................................................... Biedri Toč, re, uz Jūsu jautājumu - kur Zatlers? - atbild maza auguma lielummānijas pārņemts vīriņš, kurš kādreiz ''nolaižoties līdz absolūti sulaiņa līmenim'', ar sirdi un dvēseli kalpoja okupantu varai, ''un pēc pēdējiem datiem, saņēma lielu naudas summu" lai tajā pašā okupantu uzdevumā vadītu Dieva aprējēja bandu. Protams, to naudas summu neesmu turējis rokās un pārskaitījis, bet tā runā trolejbusā un Centrālajā tirgu..Biedri Toč, vai Jūs, lūdzu, varētu uz priekšdienām uzrakstīt kādu rakstu ar nosaukumu - kur Lembergs? Iespējams, Jūsu pieminētie Mārīte un Jānis, pārskaitot santīmus, lai samaksātu par dzīvokli un pabarotu bērnus, bezgala priecātos uzzinot, ka viņiem uzradies vēl viens aizstāvis - bijušais sarkanais poļitruks biedrs Lemberga kungs.
anna
a
mani arī interesē - kur zatlers?
fin
f
Točs labi uzrakstījis. Tāpēc te daži arī tā raustās.
sise
s
Paldies-parakstos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas