Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Kūtrim darba apjoms kā nevienam no viņa priekšgājējiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janis M. Skuja
J
Tā tik turpināt un uzraudzīt ko dara ministri un parlaments!!!
interesents
i
Tad nu gan virsraksts: "Kūtrim darba apjoms kā nevienam no viņa priekšgājējiem" Cik tad Kūtrim ir to priekšgājēju, vai tik ne viens pats Endziņš?
dzeris
d
Pie kam tie lēmumi bija stipri divdomīgi - mazināt it kā var, bet, ne tādā veidā, utt., es tur īsti neatradu atbildi uz jautājumu - tad atbilst vai neatbilst Satversmei?
Ilze
I
Vai tad ir vēl kāds priekšgājējs izņemot Endziņu? :)
riņķī apkārt
r
Ir nu gan daži komentētāji dīvaiņi :) Pēc viņu eiforijas varētu domāt, ka ST ar savu lēmumiem ir aizpildījusi kādu no budžeta "caurumiem". :) Un, ņemot vērā, ka pieņemtie lēmumi skar arī pašu tiesnešu algas - neticu es Kūtra nesautībai, bet ceļš no "dižķibeles"laukā tagad ir kļuvis garāks - nodokļu maksātājiem ar minimālo algu, nevis Kūtrim un viņa amata brāļiem. Tagad pēc visas taisnības, un citasizejas nav, ir jāatceļ visi algas samazinājumi visiem budžetā strādājošajiem. Un, kas notiks pēc tam, kad šis taisnīgums tiks realizēts? Nu, cerēsim, ka tomēr latu devalvēt nevajadzēs, kā tas nesen medijos izskanēja, saistībā ar ST spriedumiem, bet teiksim medicīnai, soc. un līdzīgiem pabalstiem, arī "māmiņu algām" līdzekļi šajā situācijā nepalielināsies. Gluži otrādi. Ir tāds bībelisks jēdziens kā farizejisms un ST spriedumi ir gadījums, kad šāds salīdzinājums ir vietā
He he...
H
Vai ta šis uz divām pusēm laiž.... Izskatās pēc viņa.... Bet TP taukpurni un JL jaunslauceņi jau ir siāmas dvīņi (abiem tauta pie D), tāpēc jau nav brīnums...
vientulais vilks
v
Tikai neplurini ,KUTRIM nav nekada sakara ar J L,tiesi preteji ar jusu miloto TP gan ir.
He he...
H
Nu nesapraucies. Tagad ir ievēlēts un JL tagad viss ies kā pa sviestu. Pašu (JL) tak cilvēks ..., bet izrāDĪTIES TA VAJADZĒJA.... Pieleca? Kā tad to amatiņu būtu dabūjis?
dzeris
d
Endziņš te runā par politisko spiedienu uz ST pusi, bet, vai Kūtra intervijas un izrunāšanās ar valdības lēmumu kritiku vēl pirms ST lēmuma neliecina par Kūtra iesaistīšanos p[olitikā? Spriedumi, p[rotams, jāpilda, bet, ja ST ar saviem spriedumiem, lai cik taisnīgiem, var izraisīt valstī finanšu krīzi, kaut kas jāmaina vai nu Satversmē, vai tiesas kompetencē. Nezinu nevienu valstij, kur tiesa drīkstētu jaukties budžeta veidošanā, šķiet, Ungārijā tas tika darīts, un saņemta kritika no ES puses.
He he...
H
...ST priekšsēdētājam ir vairāk administratīvo pienākumu, viņš arī izskata visus pieteikumus un lemj par to turpmāko virzību.... --- Un tur tā sāls, jo 90% lietas vispār netiek virzītas... demokrātija, lai gan pilsoņiem ir šādas tiesības , bet īstenībā figa!
@@@
@
Jautājums , vai ST spriedums bija godīgs sakarā ar tiesnešu algām? Ja valstī krīze un naudas nav , tad kā var būt izņēmumi ? Liekulīgs un nekorekts spriedums pēc principa kā cūku fermā , kur visi vienlīdzīgi , tikai citi ir vienlīdzīgāki.
...
.
Gints Pirms 4 minūtēm .......es lūgtu vairāk panākt pretī Iedzīvotājiem un nebūt tik sīkumainiem un pieņemt Konstuticionālās sūdzības biežāk! Jūsu šobrīdējais darba spogulis ir ja nav tiesību zinātņu doktars sagatavojis sūdzību ,lielākoties jūs sakat ka nav motivēti apstākļi vai pat iestājušies ,atrakstaties un neierosiniet lietu .Taču kur paliek Satversmes Tiesības ! Jeb izvēlaties populistiskas lietas !Iedzīvotāji nav tik bagāti lai algotu dārgos advokātus taču ikvienam ir tiesības uz Satvermē minētā. Gribu jums palūgt būt solidērētam ar Tautu un necelt Valstiskās intereses aukstāk par Pilsoņu.
He he...
H
Muļ'ķības. Tā tiesa JL deva iespēju tikai izrādīties. Ja tiesa būtu pieņēmusi lēmumu, mkas atbilst Satversmei, tad vairākiem šo lēmumu autoriem jau bija jāsēž..., bet tagad dzird tikai dažādas vaimanas.... ko tas lēmums ir devis, ja tūlīt pēc vēlēšanām pieņems vēl sliktākus lēmumus tautai, jo ST šo celiņu nu ļoooti forši ir parādījusi taukumu valdībai...
sumo
s
Daudz laika pavadīji ārā bez cepures?
Agris
A
Slakteris Kalvītē Kūtri Šķēlē Maizīti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas