Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Labējo partiju deputātu viedokļi par kopīgu startu domes vēlēšanās atšķiras

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu, nu
n
Partijas lapelei uz kuras būs Viņķeles vārds, es pat klāt ķerties netaisos.
J
To lapeli vajag ātri iebāzt aploksnē un iemest vēlēšanu urnā lai nerēgojas acu priekšā.
  • 2
  • 1
Rīdzinieks
R
Tai lapelei, uz kuras būs kaut viens no Vienotības vai zatleriešiem, pat pieskarties negribas.
  • 2
  • 4
Aizvien vairāk
A
nāk gaismā Ušakova "lietas", kur iesaistīta liela nauda ! Sāksim ar Krājbankā "pazaudētiem" nieka 10 miljoniem, kuri ir KURĀ kabatā ? Vai TĀ ir saimniekošana ? Un kā brīvostas afēras, autobusu pārdošana Rēzeknei u.t.t. ? Vienīgā atšķirība starp latviešiem un krieviem ir tā, ka latvieši nespēj apvienoties, bet krievi to vien dara, tāpēc arī uzvar...
Bilžugrāmata
B
Nu ja izdomāji sludināt, tad nevajadzētu apiet faktu, ka Dombrovska, LB un FukTuK bezdarbības rezultātā "pazaudējās" gan Rīgas 10 miljoni, gan arī citu pilsētu vai ļaužu noguldījumi. Saprotu, gribas par visām varēm aģitēt pret konkurentu SC, bet ja ceļam blēžu rebes gaismā, tad visas pēc kārtas un nav ko te slēpt savējos!
  • 4
  • 6
Juzis
J
Ja neskaita lielās pilsētas, visur citur balso par cilvēkiem un ne par partijām. Viens no iemesliem, kādēļ top reģionālās, lai nebūtu jāpiekar nepopulāro partiju birka un jāklausās cilvēku pārmetumos.
Dens
D
Tukša demagoģija, kāds tur labējus, piemēram, NA, izņemot nacionālo jautājumu ir kreisi populiska. Un apvienoties pret kaut ko, turklāt pēc nacionālās pazīmes būtu visu šo partiju pilnīga DEGRADĀCIJA
Janka
J
Tās tāpat nav nekādas partijas, tikai mafiozas zagļu un krāpnieku bandas...
Valkīra
V
Interesanti, ar ko labējā SC atšķiras no labējās Vienotības? Gan viena, gan otra tipiskas labējās partijas, turklāt abas kalpo katra savam, ārpus Latvijas esošam varas centram. Pēc Rietumeiropas standartiem Latvijā nemaz tādu labēju vai kreisu partiju nav. Ir tikai politbiznesa projekti bez ideoloģijas, bez saiknes ar elektorātu un atbildības tā priekšā.
Jukums
J
Mēs nebalsosim par labējam partijām, ja lietojam šo apzīmējumu tā sociāli-ekonomiskajā nozīmē. Beidzot ir jaievieš socialo taisnīgumu un progresīvo ienākuma nodokļu sistēmu, kā šī sociālā taisnīguma stūrakmeni - ta ir aksioma visā normalaja pasaulē un ta ir jabūt arī šeit. Ja partijas noliedz šo progresīvā ienakuma nodokļa ieviešanu - tas ir bez šaubīšanās un bez nožēlas metamas pār bortu
Oskars
O
SC UZVARĒJA, bet ZAGĻI NEKAUNĪGI nelaida viņus VADĪT tas nozīme, kad priekša šīm PARTIJĀM būs LIELA SAGRĀVE !!!!! Kur cilvekiem DARBS ?????!!!!!!! Kāpēc iedzīvotājiem jāmirst BADĀ ?????!!!!! Kapēc netiek IZNĪCINĀTI manas Latvijas un tautas IZSAIMNIEKOTĀJI ????!!!!! Ja šie PUNKTI netiks IZPILDĪTI , tad UZVARĒS SC un PĀRBAUDĪTI ko viņi PROT !!!!!!
Oskars>osvalds
O
Vienkārši visa tā muldēšana ko tie ZAGĻI sola man APNICIS !!!!! Komunisma LAIKOS viņiem vainīga bija MASKAVA, bet tagad jau EIROPA vienkārši ZAGĻI ir..... JĀPAKAR !!!!! Un JĀPĀRBAUDA cik GODĪGI strādās SC !!!!!
  • 1
  • 1
osvalds
o
izskatās, ka Oskaram nav visi mājās...
  • 1
  • 1
asdf
a
vienotībā spēks
sprīdītis
s
Bet Vienotībā gan tāds nav.
  • 5
  • 7
Mutesbrūķis
M
Nu gan atraduši jautājumus Rīgai! Būtu pareizi katram potenciālajam kandidātam uz papīra uzrakstīt konkrētus 50 darbus, kas veicami pilsētā. Tad sanāktu visi kopā un tos apspriestu - finālā būtu kaut vai 20 reāli, sakarīgi un rīdziniekiem vajadzīgi darbi! Praida atļaušana, 16. marta lietas un ņemšanās ap svētku izkartnēm nav nekāds darbs - tā nav pat tukšu salmu kulšana!
pp
p
Ko tu.Ja viņi būtu tik dulli un reāli pateiktu,kādus ''darbus'' grib Serij-gorodā sastrādāt,patriotiski uzbudinātais elektorāts no pārbīļa aizmirstu nobalsot.Bet runām par gājienu ļaušanu vai liegšanu savukārt ir patīkami hipnotisks iespaids.
  • 3
  • 1
Murgs
M
1.Nevis Zatlera Reformu partija, bet Reformu partija! 2. Ilze Viņķele savai politiskajai karjerai paarvilkusi sviitru. 3.Ja Ja labējās partijas apvienosies blokaa, balsoshu par SC, jo nebalsoshu par sarakstu, kursh man nav pienjemams un tajaa atradiisies taadas partijas par kuraam es nekad dziivee nebalsotu!
Mto>sdf
M
Vai mees esam paziistami? Neteelo gaishregji! Principiaali nebalsoju un nebalsoshu par dazhaam labeejaam partijaam,bet ir veel viens variants, nepiedaliities veeleeshanaas!
  • 3
  • 9
sdf
s
Ja tev SC liekas pieņēmama, tad tu tāpat nobalsosi par SC, lai kas notiktu citās partijās. Netēlo svētuli, čekas sulaini.
  • 11
  • 7

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas