Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Labklājības ministre: daļa sabiedrības ir izlaidusies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lola
l
lai saņem, ja ir tik laimīgi, bet lai neatņem tiem, kas godīgi ir nopelnījis!
veldre
v
simani nefantaze vel nezini neko par sevi ka bus
veldre
v
ti NVA vispar vajag samazinat un atstat paris cilvekus kuri ved uzskaiti ta tacu ir armija kas neko nedara jo nevar izdarit bet ari iesaku un domaju ka visvairak saja zeme izlaidusies ir deputati padomnieki sekretari un citi tuvi radi sai saikai kuri sevi sauc par valdibu un noteicejiem par rengedajiem
dusmas
d
Kadas mulkibas nu paradiet to vietu kur varu kada agentira ko jedzigu apgut vai ir kadas darba vietas ko piedavat ja uznemumui veras ciet viens aiz otra Tas mulkigas anglu valodas kursi vai neparedz sagatavosanu darbam arzemes Ta 100 latnieki tagad strada par bufetniekiem kafejnicas un redziet cik labi uznemuma ipasniekam pasam pat alga nav jamaksa Ka nav kauns teikt ka cilveki izlaidusies Jus pasi kazokos terptie esiet izlaidusies un tikai gribat tukstosus algu dzivojiet ar daziem simtiem ko tad jus tadu specialu darat ka jums tika daudz jamaksa tikai runajat un apsmejat tautu uzskatot ka mes visi pie pieminekli aizgajusie esam vienkarsa tauta jus varbut esiet divkarsi taisni jasmejas.
Plebejs
P
Kā es varu saprast, nojaust vai nosapņot, ko ministre gribējusi teikt? Viņai kā PR speciālistei jāprot izteikties skaidri un nepārprotami.
Coca cola
C
A ministre labāk lai izlasa Satversmi, pirms sper ārā visādas pērles. Tur viņa izlasīs, ka LV pilsonim ir tiesības uz izdzīvošanu. Ar ko sociālā pabalsta saņēmēji ir sliktāki par zagļiem, izvarotājiem, slepkavām, kuri cietumā saņem uzturu 3x dienā? Vai ar to, ka viņi neprot zagt, slepkavot un laupīt?
Punkts
P
Ja tev pieder GAZiks, ar kuru brauc uz Krieviju pēc kontrabandas cigaretēm un benzīna, tad tu pēc definīcijas nevari būt ne trūcīgs, ne maznodrošināts. Punkts un āmen baznīcā! Tāpēc nenodarbojies ar demagoģiju! Ja arī kādā pagastā šādu statusu piešķir kādam, kuram ir auto, tad tā ir pagasta darbinieču nolaidība, kura nav uzskatāma par tendenci. Bet kādam, kuram nav ne auto, ne darba, ne īpašumu, Jurševska nav tiesīga atņemt 40 latus plikās dzīvības izvilkšanai. Cietumnieki valstij mēnesī izmaksā daudz dārgāk. Ja jau cietumnieki - zagļi, izvarotāji un slepkavas var vinnēt ECT, pieprasot cilvēciskus dzīves apstākļus, tad gan jau atradīsies arī izglītoti bezdarbnieki - sociālā pabalsta saņēmēji, kuri iesniegs prasību ECT, ja viņiem atņems tiesības uz izdzīvošanu. Piekrītu, ir dažādi sociālā pabalsta saņēmēji, ir tādi, kuri šo iespēju izmanto negodprātīgi, bet ir daudz tādu, kuri grib strādāt, tikai viņiem nav šo iespēju. Bet ministre, redziet, gribot ieguldīt naudu mākslīgās apaugļošanas programmā. Tā viņai būšot prioritāte. Vismaz tā vakar rakstīja mediji.
lola
l
Taisnība ministrei!
Sniper'sEye
S
... Ilonīt, meitiņ, Tev ir gan daudz taisnības, bet tāpat ir izlaidusies finansu ministrija, pārlasi šāgada IIN likumu un padomā, kur palika viena gada laikā 18 000 pašnodarbināto, kuriem likums ļauj reģistrēties bezdarbniekos, bet neļauj saņemt pabalstu, -- toties IIN likums tiem šogad vispirms prasa pēc "pērnā fakta" maksāt IIN daļu avansā: pirms jebkura jau pdarītā darba? Kur ta tiem cilvēkiem tās rezerves tik lielas? Ņem zem rokas Brigmani, Baibai par spīti un nomasējiet Smilšu ielas atbildīgos par šo stulbumu! Par izlaisto lumpenu apmaksāšanu Tev absolūta taisnība, jei bogu!
Aldebarans
A
Salta, salta Tev sirds, Iloniņ! Pateikšu, no kā veidojas mani ienākumi laukos. 1. Sociālie pabalsti, pēc vajadzības esmu gan trūcīgais, gan maznodrošinātais. 2. Kontrabandas cigaretes un šņabis, arī benzīns. 3. Mēs ar kaimiņu kooperējamies un ar GAZiku vedam nodot valsts mežos nospertos taras klučus, kā arī ar metāla detektoru vācam metāla lūžņus. 4. Pensiju izdīkšana senčiem. 5. Gaļas realizācija. Ls 1000 vērtais jaudīgais arbalets ar optiku ir atmaksājis sevi pilnībā, nav aizgājis ne vepris, ne alnis. Un tagad, Tu, mīļumiņ, gribi atņemt pabalstu un likt vergot 100 latniekos?! Tevi vajadzētu nopērt par latviešu tradicionālā dzīvesveida jaukšanu. Man dienā brīvas minūtes nava...
bezdarbniece
b
nanotehnologus bezdarbnieku kursos neapmācīs, lai augstskolas to dara .Katram savs lauciņš.
alex
a
Nē nu tiešām , kā vistu kūtī. Viena vista sāk kladzināt, pārējas līdzi. Ir taču arī nedaudz jāsaprot, ko ministre gribēja pateikt. Runa iet par deklasēto sabiedrības daļu, kuriem vizītes pašvaldību labklājības pārvaldēs pārvērtušās par biznessprojektu - pietam, gadiem ilgi. Ministre pareizi ir aktualizējusi šo jautājumu.
arī 51. gada
a
bezdarbniece 20.11.2010 18:15 . Nav tā, ka tauta strādāt negrib. Kāpēc tad rindas uz 100 latniekiem? Bezdarbnieks pat bez samaksas ietu strādāt uz kādu laiku, lai apgūtu jaunu pieredzi kādā darbā, jo pastāvīgā darbā pieņem tikai ar pieredzi iepriekš. Nodarbinātības Valsts Aģentūru gan varētu slēgt ciet. Pieteikties varētu arī sociālajā kantorī, kur tāpat jāiet pieteikties. Apmācīšanu varētu uzticēt Izglītības Min. profesionālajām skolām, izveidot tur apmācību grupas pieaugušajiem , pat kopmītnes tur ir. Un mācīt reālās profesijās, piem maizes cepējus, dārzniekus,zāģētavu strādniekus ...... Viedi vārdi! Āpmācāmās profesijas varētu būt vairākas. Arī apkopēju kursi nebūtu skādīgi!
cilveks
c
vairāk profesiju tu nezini? :-) piem. nanotehnologs.......
ideja!
i
Aizklapejiet Skeles veja elektribas parku Grobina ciet! Mes tacu maksajam Skelem katru gadu 3 miljonus latu! Ta ir miskaste vai atejas poda nolaista nauda! Par to naudu varetu katram bezdarbniekam uzlikt zelta podu ateja un piepilditos LENINA vardi par zelta podiem atejas stradniekiem! UN TAS IR REALI! PAR 3 MILJONIEM GADA TO VAR IZDARIT!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas