Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Laikraksts: Kristovskis "Vienotības" dibināšanas priekšvakarā ticies ar uzņēmēju Berķi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tauciņiem
t
Kristovskis jau nu gan nav zaglis, taukupikas muld, jūt ka gals pašiem tuvu! Vienotība veidojas un PS Kristovskis pret oranžajiem - lai nu TPisti padrebinās tagad!
nn
n
vienam vajag vairak citam mazak, lai ticeetu :) ..."imho" nozime "in my humbe opinion".. sens interneta vide lietots saisinajums no 90-to saakuma
taukupika
t
Kristovskis ir vispretīgākais un bīstamākais no PS esošajiem, tipisks tēvzemiešu zaglis, bet izstaigājies pa visām partijām, sākot ar LC!
hm
h
Berķis ir uzņēmējs? Kā viņš ticis vienos uzņēmumos ar Lembergu? Ventbunkers. Latvijas Naftas tranzīts, Ventspils Nafta, Latvijas Kuģniecība? Kā Berķis ieguva savu biznesu? Kopā ar Lembergu. Stepanovs, Berķis un Lembergs caur ofšoriem prihvatizēja visu naftas tranzītu.
kk
k
un ja emša čemodāna nebūtu, neticētu ka pirkts, ja? :D piedod, bet kas ir imho es nesaprotu. laikam cits vecums. un pat ja tā ir tikai tikšanās, ta ir tikai normāli, ka mediju uzraksta, kas ar ko tiekas. jo bieži vien notikušā jēga top zināma vēlāk vai ļauj izskaidrot kādas likumsakarības. tā ka nav ko tādas lietas slēpt. tas, kā pret to attiekties - tas jau cits jautājums
nn
n
piemeram, emsi piekera ar "traktora naudu".. tas, imho, dod pamatu ticibai par pirksanas faktu, bet citi apstakli dod ari norades par pasu pirceeju.. saja konkretaja gadijuma es (pagaidam) saskatu tikai politika tiksanos ar uznemeju... nra iistenais saimnieks to veelas izteelot par tadam darbibaam, kuraas pats ir nepaarspeets meistars..
kk
k
bet viņš tak neatzīts, ka par naudu runājis
eh
e
ja prasītu par Lembergu un Šķēli, ar šādu jautājumu prasītu - dokumentālus pierādījumus summām, kas iemaksāta melnajā kasē utt? citādāk neticētu? :)
volk tambovskij
v
ko Juus te rejat , nauda kautkur jaadabuu , bez naudas nevienam neiztikt , visaam partijaam nav iipašnieku miljonaaru , kas Berķis kaads laupiitaajs , vot kaalab neprasiijaat Ulmanim ( Rumpiitim) par ko sarunas veda ar laupiitaaju Mamertu ( Mamutu) kad abi tuseeja traktierii un mamutu menti pie galda sašņoreeja??? tie laikam juusu paziņas un laikabiedri... aciimredzot...
no TVNET
n
Labāk padomāt, pirms noņemties ar vakariņu un brokastu apspriešanu, par to, kas ir mūsu kaimiņi! Te no TVNETa: Cenšoties satuvināties ar Krieviju un veltot komplimentus tās līderiem, Rietumu politiķi nevēlas saskatīt, ka "patiesībā Maskava valda pār mums", brīdinājis pazīstamais franču filozofs Andrē Gluksmans. Lai gan Francijas prezidenta Nikolā Sarkozī priekšvēlēšanu kampaņas laikā Gluksmans pats atbalstījis viņa kandidatūru, tagad viņš uzskata, ka valsts vadītājs nonācis ilūziju varā. Pieņemot lēmumu pārdot Krievijai karakuģi "Mistral", Sarkozī mainījis savu kursu par 180 grādiem attiecībā pret saviem vēlēšanu kampaņas paziņojumiem, filozofs sacījis intervijā laikrakstam "Le Nouvel Observateur". "Es kritiski vērtēju ne vien ilūzijas, no kurām Rietumu politiķi pārtiek savos kontaktos ar Krievijas līderiem, bet arī to vēl daudz dziļāko ilūziju, ka viņi no saviem kabinetiem varētu ietekmēt Krievijas politiku. Viņi nevēlas saskatīt, ka patiesībā Maskava valda pār mums," viņš izteicies. Vislabāk par to, viņaprāt, liecina Francijas nodoms pārdot bruņojumu "valstij, kura nespēj parakstīt līgumu ar Gruziju". Kā "nereālus un pretrunīgus" Gluksmans vērtējis franču žurnālista Bernāra Getas izteikumus, ka izolēt Maskavu būtu neproduktīvi un ka desantkuģa "Mistral" pārdošana nekādā veidā neietekmēšot situāciju Gruzijā, jo Krievijas nolūks neesot anektēt šo valsti, bet vienīgi nepieļaut, ka tā kļūtu par NATO dalībvalsti. "Mani pārsteidz komentētāji, kuri zina, ko domā Kremlis, ja lielākā daļa krievu atzīst, ka viņiem pašiem šie plāni nav zināmi. Viens vecs [akadēmiķa Andreja] Saharova draugs Krievijas līderus salīdzināja ar bandītiem, kas labi zina savus ienaidniekus, kurus grib iznīcināt, bet precīzu plānu viņiem nav. Mēs paši esam varējuši pārliecināties, ka viņiem nospļauties uz starptautiskajiem līgumiem. Nav tā, ka tas obligāti nozīmē karu. Bet viņi izdara spiedienu," uzsvēris Gluksmans.
nn
n
kur tieshi un kaa tad taa pirksana izpauzhas ?! "Berķis tagad pērk varu, korumpējot JL, PS un Vienotību kopumā."
Terorists
T
Tā pat kā kā Lielais Andris,kad izdevīgi tad nabadziņš ar vienām biksēm un cauriem sieriņiem.Un kad pienāk brīdis tad var gan partiju sponsorēt gan uzņēmumus pirkt. Tādi jau mums tie nabadziņi ir ,,Visu laiku grūti laiki un grūti likumi".
to mn
t
Kur tu tik pārliecinoši runā, ka Vienotība jau nopirkta vēl nenodibinājusies? Davai, liec galdā skaitļus, cik samaksāts, ja vari, ja ne - tad nav ko liet - ūdentiņu (pareizāk sakot dubļus)! Manuprāt, Berķis nav nekāds maksātājs nevienam, tukšs vecs maks.
brokastis
b
Jā, tieši Lemberga Neatkarīgā skatās, kur tik parakties apakšā Vienotībai un tās līderiem, nu bet - vāji, nesanāk kaut kā. Kāpēc nepierakstīja, ko ēda Šlesers šorīt brokastīs? Varbūt no tā arī iznāk VESELS RAKSTS vai arī tikpat SLIMS RAKSTS kā šis, ko Priekšvēlēšanu drudzītis - mazliet ceļas temperatūra medijos!
izbijis valsts patriots
i
Gīrt --beidz dibināt visādus brīnumus.Vai tad pašam tev jau nav sajucis skaits cik politiskos spēkus essi pārstāvējis.,bet tas jau nosaucas Politiskā prostitūcija................

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas