Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Patriotisma mācīšana ar zirgu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Emils
E
Esmu par zirgiem. Tie ir gudri dz ivnieki un jaunajai paaudzei sagādās prieku. Naudu sagrabināt atlaižot bezjēgas drošībniekus un pārdodot dārgos dzelžus nesaskaitāmajos eskortos tagadējām un bijušām činām.
tā viš i
t
Bēdīgākais,ka tieši ēzeļi ir neizprotami aktīvi,tu vņu izmet pa durvīm,viņš lien pa logu atpakaļ!Augstajā namā šie puiši kā karuselī mainās krēsliem.Kā universāls pempers,der visiem caurumiem un derēs tik ilgi,kamēr šo ļausim.
Jautrais
J
Par veldri runāt jau ir pa tukšo, norakstāms mazajā politiskajā "Sķēle end ko" norakstāmā kompanijā.
Tāuntā
T
to slaveno ēzeļu godasardzes rotu mūsu zoofilam mēs varētu organizēt bez jebkādiem papildus izdevumiem- kā atbrauc kāds ārzemju viesis, tā izdzenam tos 100 ēzeļus sētā un lai saka ī-āāā...
afeera
a
zirgu izmaksas saliidzinot ar siena izmaksam ir tirais nieks ..... siens maksaas 1 000 000 LATU gadaa un pat vairaak , jo zirgiem vajadzees eest sienu kas rakstiits LIIGUMAA. zirgi buus tik gudri ka citu sienu nemaz neediis , kaa tikai liigumaa parakstiito. VISPAAR ATKAL JAUNA AFEERA . JA VEEL PADOMAA KAADAS IZMAKSAS BUUS ZIRGU MAZGAASANAI ( 50 000 litru speciaala uudens katram zirgam vienaa reizee), plus veel speciaalas pastaigu , aulosanas vietas ) mati celas staavus
atis
a
Vecaa taisniiba Tikai suni un komunisti maizi pelna ar muti ..........
trasts
t
Bravo par komentāru!
Vecais
V
Veldre savu patriotismu ir pierādījis, izveidodams teicami darbojošos pārvaldi Zemkopības ministrijā. Veldre personīgi uzraka gaļas kontrabandu simtu tūkstošu latu vērtībā, riskēja ar savu dzīvību, kontrabandistu nakts gaitas vērojot, jo summa bija pietiekoši liela, lai viņu novāktu, bet policija turējās malā, jo, iespējams, darbojās kā piesedzēji. Nu neiebaidīsiet Jūs, Pakalniņas kundze, šo cilvēku, vicinot kurpi . Dievs dod, lai katram Godmaņa ministram būtu tāda drosme un spīts palikt pie sava arī tad, kad Mūksalas piķieres atver suņukūts vārtus.
bm
b
Agrāk vai vēlāk koalīcijai PASTARĀ DIENA pienāks un zobens kritīs, tas būs likumsakarīgi !!!
lasītāja
l
Iedziļinoties Veldres apsēstībā un pat pataloģiskā pastāvēšanā, ka zirgu gvarde ir tas svarīgākais Latvijai ekonomiskas krIzes laikā, nāk prātā angļu luga "Equus". Nezinu vai tas tāpēc, ka zirgi ir vienīgais, ko viņš pazīst un jūtās kā autoritāte, kamēr pārejais aizsardzībā un internacionālos pasākumos tikai svilpo caur ausīm, jo mūsu Aizsardzības ministrs tajos jautājumos ir galīgais nepraša. Kam par to jāpateicās, ka tik nekompetents cilvēks atrodās tik atbildīgā postenī? Vēlētājiem taču nē, jo viņi tikai uzklausīja un galvenais noticēja ko TP solīja. AtbildIgie ir TP špices un bīdītāji, jo nespēja vienoties par labāko cilvēku izvirzi ministru posteņos. Izvirzīs jebkuru vientiesi, lai tik postenis tiktu paturēts partijai. Vai tas neizklausās kā komunistu partijas moto, nelaist varu arā no savām rokām. Atkal partija ir galvenais ne tauta!
Randy
R
Aizsardziibai domaataa nauda ir jaaiegulda Latvijas Armijas stiprinaashanai, un nevis leetaam aarishkjiibaam. Kaadam ir pieejama informaacija par teiksim maaciibu shaushanas treninju intensitaati muusu armijaa? IIpasha veeriiba buutu pieveershama apmaaciiibaam ar prettanku reaktiivajiem granaatmeteejiem un Stinger tipa ierochiem, fiziskajai sagatavotiibai. Par paraugu buutu njemama Izraeelas Armija. Ak jaa, ministra kgam tas laikam nav interesanti.
Jecis
J
Par zirgiem goda sardzē Latvijas zvirbuļi ir sajūsmā.Taču kāds prieciņš. Malacis ,Laila! Nav ko klausīties ķērcējos.
Bet
B
man gan zirgi patīk. Un daudz vairāk patīk nekā stulbā stikla kaudze Pārdaugavā, kas nu jau vairs nevienu netraucē.
Jautrais
J
Ja prātiņa nav, veikalā nenopirksi.
Dita
D
Un sakiet man lūdzu,kur tos nabaga zirgus liks,kad Veldre vairs nebūs ministrs(uz to nebūs ilgi jāgaida)?Vai viņš tos ņems līdzi un ievietos savā personīgajā stallī?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas