Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Lapsa vērsies prokuratūrā par eksprezidentes grāmatā atainotu epizodi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LEĢIONĀRS $$
L
AIZ KALNIŅA DŪMI KŪP; KAS TOS DŪMUS KŪPINĀJ, SESKS PLĪTIJ MALKU NESA, VAIRA PLĪTĪ 'DUMUS PŪTA.
LEĢIONĀRS $$
L
PATIESI VĀRDI,LAI TEV VESELĪBA ,,VAIDELOTA
V KRISTOVSKIS
V
KO TU TE PĻERKSTI PAR LAPSU,,,AIZVER MUTI,,,,
Elza,Laura,Lara,Tamara,Marija,
E
Zurnalisti izmanto iespeju pardot savu gramatu ar propagandu. Lai veicas nakotne-ar Dievpaligu!
lasitaja
l
Ko gan nozime "PAKLAPOJUMU"?
...
.
Lai nu ko, bet pašapziņu gan prezidente mums pūlējās celt. Pārāk daudz to tā arī nav sapratuši.Tāpat, starp citu, kā VVF mūsu postpadomju politisko ķēķi. .................................. Viedi vārdi! Ko īsti Vairai varētu pārmest? Viņa godprātīgi strādāja Latvijas labā. Tagad viņu nolej ar dubļiem, tas nav godīgi. Tas ir pretīgi. Mūsu postpadomju politisko kēķi nesaprast nevienam normālam cilvēkam, tas ir fakts.
...
.
Var piekrist ka Vaira ļāva trakot Kalvīša vājprātam. Tas arī man likās nesaprotami. Bet vai likumdošana viņai to atļāva darīt? Prezidenta iespējas esot ļoti ierobežotas. Cita starpā, vai par G. Ulmani Lapsa veicis līdzīgu pētījumu. Šis valsts izzagšanas murgs sākās jau ar Gunčas prezidēšanu, attiecīgi vai daudz ko Gunča ietekmēja vai varēja ietekmēt? Šajā sakarā kāpēc tieši Vaira Lapsam liekas tā īpašākā kurai jāvelta ķengu grāmata? Ož pēc pasūtījuma, kāds ļoti ieinteresēts.
lauksaimnieks
l
Nu pēc tā visa ko izlasīju ,jāaicina talkā Zelma Birzniece ,lai to zieda kalnu uzceltu ,tagad īstais laiks.
Kārlis
K
Par Lapsas dabu daudz ko liecina sadaļa "Bijušais sarkanais partizāns Samsons stāsta par sadarbību ar VVF" ...vairasvirtuve.lv/?samsons&scan653.jpg
eerce
e
tagad Lembergs varēs teikt, ka Lato Lapsa ir labs žurnālists
PV
P
Interesanti, kā izstieptos tavs (un arī mans) vieplis ja LiepDome uzdrošinātos nopublicēt "pētījumu" pilnā apjomā. Tik baisi šķidru ūdeni lēja tālajos Brežņeva laikos, kuŗus vēl gaiši atceros. Patiesībā - nevaru noticēt, ka Vaira to ir lasījusi, kur nu vēl rakstījusi, bet tad lieta kļūst vēl stipri smakojošāka.
PV
P
Es gan iepriekšējās brīvdienās izlasīju. Latu Lapsa pat CD disku pievienojis ar PDFiem un dokumentu kopijām. Ko komentēt tur īpaši nav - latu lapsas radošā niša un stils ir vispārzināmi. Bet pievienoto VVF Consulting un LiepDomes darījuma dokumentu kopijas tiešām ir mazliet šokējošas. Nu nevajadzēja Vairai to darījumu izveikt - nevajadzēja.
zzzz
z
Tauta alkst asiņu. Un tās viņa arī dabū. Tikai vai uz tā altāra ir pareizais cilvēks?
Sirmais
S
Brīnums kā Igaunija un Lietuva bez Vairas tika NATO un ES, kā mūsu kaimiņi bez Vairas tikuši tālāk par mums.Lūdzu pasakiet man muļķim vienu konkrētu darbu ko vakusi prezidentes kundze,vienalga ārpolitikā vai iekšpolitikā. tikai nesakiet par NATO un ES.
Politiskaa atbildiba
P
Vairina tik laba, tik pukaina, tikai valsts nez kapec pec vinas valdisanas galigaa pa.......ka........laaa.! Nevajag teoritizet par abstraktiem nopelniem, bet jaanalizee konkretus faktus un Latvijas stavokli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas