Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Latkovskis skaidros, kā savulaik Hipotēku banka iedeva kredītu Birkavam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
XXX
X
Man jautājums šāds. Kredīts 3,2 miljonu eiro, zemes gabalu patreizējais novērtējums mazāks par 70 tūkstošiem eiro. Tātad, kā jau rakstā minēts, vēl jāatdod aptuveni 3,1 eiro. Kas to bankai atdos? Birkavs? Varbūt banka šo summu norakstīs zaudējumos? Mēs zinām, ka parasts kredītņēmējs spiests atdot visu parāda summu (saskaņā ar likumu). Kādi ir šī aizdevuma atdošanas nosacījumi???
V,Birkava fani
V
Neticu,ka viņš to būtu darijis ļaunprātīgi,tā ir kaut kāda kļuda.Un ja tomēr viņš tos 3,2 miljonus paņēma ,tad tikai cēlu ,humānu mērķu vadīts(piem. bērnu patversmju celtniecībai,'palīdzībai badacietējiem,cīnai pret globālo sasilšanu u.t.t.).....Kam tad lai mēs ticam,ja ne mūsu kristēldzidrajam Valdim?
a13
a
vai citur pasaulē arī tā ir ka premjeri no basketbolista(krištopans), kinošņika (gailis), re ku arī birkavs(vai tik nebija arī pareksā?) u.c. klūst par "veiksmīgiem biznesmeņiem" - miljonāriem????
Andris
A
Cilvēki, kas ņēma hipotekāro kredītu un tagad ir palikuši bez darba, faktiski ir rafinēta nozieguma upuri, bet valsts tā vietā, lai pret vainīgajiem šajā noziegumā ierosinātu krimināllietu, spiež šos cietušos iet maksātnespējas ceļu un vainīgajiem atļauj turpināt noziegumu un ievākt ražu. Kredītņēmējiem, ņemot kredītu, bija visas tiesības paļauties, ka Finanšu ministrija nodrošinās tautsaimniecības ilgtspējīgu attīstību veicinošas finanšu un fiskālās politikas izstrādi un efektīvu ieviešanu, Ekonomikas ministrija īstenos uzņēmējdarbības attīstības politiku, Latvijas Banka saglabās cenu stabilitāti valstī! Prasību par zaudējumu piedziņu droši var vērst pret: LR Finanšu ministrija Smilšu iela 1, Rīga LV-1919, Latvija LR Ekonomikas ministrija Brīvības iela 55, Rīga, LV - 1519 Latvijas Banka K. Valdemāra ielā 2A, Rīgā, LV-1050
Vientulais vilks
V
Ta saukta politiska elite ir liela zaglu grupejumu apvieniba
DD1
D
Taisniiba, ja zeme bija vieniigaa kjiila tik lielam krediitam, taa bija vistiiraakaa afeera. Lai maksaa pats visu atlikusho muuzhu un beerni un beernubeerni.
zantra
z
Nu riktīgi vemt gribas,mēs te vēl barojamies ar saukļiem par saulaino tāli!Es vienīgi varētu saprast,ja vajadzēja aizdot dēlam lai nopirktu to aizjūras salu,kur mitināties....
e1
e
Cik ilgi Latvijā pārvaldes sistēmā un dažādos "sabiedriskos formējumos" toni noteiks un citus gudri mācīs blēži un neveiksmīgi vai nemākulīgi "biznesmeņi" ? Pilnīgs nonsenss - ministrijās netrūkst ambiciozu ierēdņu, kuri nonākuši banku valgos un nespēj pat tikt galā ar savām ģimenes problēmām, taču sēž dažādās padomēs, "gudri" konsultē ministru un valsts sekretāru, taisa ministrijas stratēģiju un komandē sev padotās iestādēs. Tikai ministri, pat tie, kuriem ir kaut kāda teikšana, neko neredz un nedzird vai baidās pieķerties un izrevidēt savus apcirkņus.
it kā nekā tāda nebūtu
i
Pirmdien notiek Ekonomistu apvienības 2010 15 gadu jubilejai veltītā konference Akmeņainais ceļš. 25 gadi Latvijas ekonomikā – 1990.-2015. Konferences programmā ir tādi jautājumi kā valsts pāreja no sociālisma uz kapitālismu, ceļš uz ES, pirmie gadi ES, nākotnes attīstības scenāriji. Dalībnieku vidū - Uldis Osis, Valdis Birkavs, Edmunds Krastiņš, Andris Šķēle, Roberts Zīle, Jānis Naglis, Andris Ķesteris, Edgars Šīns, Mārtiņš Bondars, Mārtiņš Kazāks, Ojārs Kehris, Pēteris Strautiņš u.c. Pirmdiena, 19. oktobris (2009) 12:13
blj2
b
TAPEC JAU MES ESAM DZILA KRIZE, BIRKAVS PANEM VALSTS NAUDU VALSTS BANKA, NOPERK ACU AIZMALESANAI NEVERTIGU ZEMES GABALU TIPA SAKS BIZNESU, PEC TAM AIZIET MAKSLIGA BANKROTA UN TRIS MILJONU MUSU NODOKLU NAUDAS TAM ZAGLIM KABATA!!! UN GALVENAIS VINU PAT CIETUMA IESEDINAT NEVAR JO TAS TACU NEVAINIGS BANKROTS!!!
volk tambovskij
v
tas pedifiilis saņeemis piķi Pleskavas ceļa priekšveeleešanu teeriņiem 2006 gada pavasarii, saeimaa netika , nebija jau arii kas ziedo , bet arii tad jau nelieši maaceeja no bankas izdabuut miljonus valsts naudas, tikai atšķiriibaa no Sakniiša , kurš arii iepirka čangalijas zemes un tagad liidz ar zemi noliidzinaats , šis bolacis dziivo cepuri kuldams , veel nesen gudri pļ***tīja kaa valsti no kriizes izvest ... laupiitaaji , maitas ...
Pareizi darīts!
P
Paldies Latkovskim par pilsonisko stāju - tā tiešām ir mūsu nauda, kas šeit izšeptēta. Ceru, ka uzzināsim arī to, kādu atbildi sniegs šīs atbildīgās /vai bezatbildīgās/ personas.
parkur
p
Tas, kur$ birkavam iesmeereja so gabalu, kartigi uzvaarijaas! Varbuut bija plaanota afeera?
dikobumba
d
bet tai pašā laikā ieņem smukus amatus un smaida platu muti!!! Jaatmaksā nav???
morgenstern
m
Savus personas datus vari sarullēt tūtītē un ielūkoties LZTIP lapā, kur tavs ķirzakas smaids ir kā dzīvs. Parādnieks :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas