Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Latvenergo par pusmiljonu plāno iepirkt auto no TB/LNNK sponsora

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Orange Monk
O
Fifth Gear savulaik rādīja oriģinālu, -- ņemoties pa kādu izrakteņu karjeru.... Sagaidiet otro sēriju tam U-trubas rullītim,, pēc abiremvienāda nobrakuma, 100 000 kilometriem, piemēram. Interesentiem. Neesmu ar Suzuki dīleriem pat saistīts, mazliet māku braukt ar 4x4 un interesējos ne tikai par dzelžiem, bet arī pārdošanas tehnoloģijām un patērētāju psiholoģiju arī tādos slāņos kā izglītības lumpens.
Kaspars Gasūns
K
Absolūti piekrītu - nevar par visu pēc kārtas celt paniku. Nezinu kā ar cenu, bet šis autiņš izskatās pat ļoti piemērots Latvenergo vajadzībām. Uzmetiet youtube šo: Fiat Panda 4x4 vs Range Rover
Kurmītis
K
Tu no Suzuki dīlera būtu ? Labs koments ! Kā dzird, japānīšiem šogad arī ekonomika gāžas bezdibenī ar kādiem mīnus 15%, darbiniekus atlaiž, rūpnīcas slēdz, tā ka - malacis ! Vajaga, vajag savu preci reklamēt ... bez reklāmas šai pasaulē nekas nenotiek ... :) P.S. a drīkst uzzināt, vai Suzuki arī tajā konkursā piedalījās un kāda bija cena?
Orange Monk
O
Emīls Jakrins ir tas pats jampampiņš to TB/LNNK jauniešu kluba, kurš pirms 2 gadiem ierosināja Dienvidu tilta vantis pārkrāsot dzeltens, lai tilts izskatā atbilstu TB/LNNK krāsām & logo. Fiat Latvijas apstākļos nav lietojams, vecbrāļu Jakrinu bizness ir aktīvs, ja Rīgas pašvaldības klamburvedēji utml. brauc ar Pandām, Latvenergo ar tiem štruntiem nekur neaizbrauks! Būšu ļoti nikns, ja politika izslēgs skaidro saprātu un inženieru uzņēmums iepirks makaronēdāju haltūras bez lietošanas vertības. Jakrins juniors, protams, var piespiest tēva firmas servisā atslēdzniekus uztaisīt no 1-as (!!) Pandas konfektes šķietamību, pārbūvēt un uzforsēt tiktāl, ka paši itāļi par iekšām tam auto brīnītos, -- jā, vienā no ziemas mačiem mazais ar savu juvelierPandu aizbrauca garām Naglim, bet tas nav arguments, lai pirktu Pandu Latvenergo! Pašvaldības policija un Vincenta arhitektu meitenes lai brauc, bet ne Fiats, ne Panda Latvijā ārpus Rīgas ilgi braucami nebūs! Panda ir ekspluatācijā tādi pati kā Ņiva: kamēr jauna, idejās un uz papīra daudz priekšrocību, bet visi lētināšanas pasākumi auto noveduši līdz pilnīgam izturības un tehniskās uzticamības trūkumam. Latvenergo gadījumā, ja mazs un ņiprs auto vajadzīgs, derētu neizskatīgais, bet ļoti labais 4 x 4 -- Suzuki Jimney. Pa šoseju nepaskriesi, komforta nebūs, bet mežā neviens garām netiks: viegls un nesalīdzināmi labāk uzbūvēts par Fiatu! Svaigākās versijas variants ar dīzelīti ideāls. Ja grib pirkt mazu un labu, uztaisiet salīdzinošos testus Pandai un Jimney-am!
Kurmītis
K
Tici man. Tu NEKO nepazaudēsi, šo „pētījumu” neizlasot. Kārtējais no pirksta izzīstais melu un sazvērestības teoriju savārstījums Dienas stilā. Faktiski galveno Dienas ”messidžu” tu jau saņēmi, izlasot tikai virsrakstu. No pieredzes – 50% gadījumu raksta saturs vai nu neatbilst virsrakstam vispār, jeb arī to pat apgāž. Bet smadzeņu skalošanas mērķis tiek sasniegts perfekti, jo vairumam ļaužu atmiņā parasti kā reize tikai virraksti arī paliek ... :) Tā ka viss, kas tev no šī „pētījuma” jāzina ir – ka teletūbiji atkal kaut kur kaut ko ir nozaguši, kaut ko sarunājuši, samuhļījuši un tādā veidā iespējams nelietīgi tikuši pie čungura, kurš savukārt ir gājis secen jēlā laika auto-firmiņai ... :)))
Jojo
J
''Latvenergo izsludinātais iepirkuma konkurss par vismaz 70 jaunu auto iegādi 700 000 latu vērtībā.'' "'Prokuratūras 14 mašīnas nosola par 10 710 latiem.'' tā mūsu valsts dzīvo - dārgi, ļoti dārgi pērk, bet pēc tam lēti pārdod.
eleja
e
ielieciet ludzu ari portala rakstu, jo pie labakas gribas nevaru iegadaties avizi
Kurmītis
K
+++ TB/LNNK ir vienmēr izcēlusies ar lielu nekaunību un Gerharda gadījumā šis nav pirmais stāsts. Piemēra pēc apskatās ,kas notika ar lidostas valdi , +++ Nuka, nuka, nuka, drīkst lūdzu sīkāk muldonīt ? Kas tur ar to Lidostas valdi notika? Kas tā par tādu kārtējo širmīšveidīgo melu tenku ?
Buba
B
FM nomināli ir jēlīšu ( kaut gan reālais vadītājs joprojām Bičevskis, tāpat kā Latvenergo Miķelsons, - kampēji), - tā kā jāprotas, KAM ziedot. Tūdaliņi, - ko nu - otkats,/ ziedojums saņemts, konkurss apturēts?
lai
l
a es piemeram zinu, ka tas pats emils jakrins brauc ar fiat panda 4x4 sacensibas pa visadiem celjiem un labi brauc!!! a ko tagad teksiet, suda auto? izbrauciet apshi :D
BEZGOŽI!!!!!!!!
B
ĻOOOTI DARGASNEVAJADZIGASKAS ED BENZĪNU ,IR SAPIRKTAS LATVENERGO,ARĪ KABEĻI SAPIRKTI UN TIEK IEGULDĪTI NEPAVISAM TĀDI,KĀDI VAJADZĪGI,ŠĶIEŽ NAUDU VĒJĀ VAIRĀKĀS POZĪCIJĀS,,,NAV KAS KONTROLĒ,JA JAU NAUDAS DAUDZ,TAD LAI VALSTIJ AIZDOD UN LIEKĒŽU ARĪ DAŽĀDOS DIENESTOS AIZSĒDĒJUŠIES VĒL DIKTI DAUDZ,NEVIENS NE PAR KO NEATBILD,TIK LIELĀ UZŅĒMUMĀ VARĒJA KRIETNI NAUDU TAUPĪT!!!!!!!!!KĀPĒC NEPAMAZINĀJA CENU,KAMPARS SOLĪJA,RE,KA MIĶELSONS IR ŠĶĒLES IELIKTENIS UN MUMS BŪS MAKSĀT!!!!!
BMW fans
B
Jāatzīst, ka Fiat ir vienas no lētākajām mašīnām, un ja vēl ir iespēja nopirkt ar atlaidi, neredzu nekā slikta.
vells
v
Kāpēc uz foto ir Ņivas, bet tekstā runāts par fiatiem?
Latvenergo montieris
L
Nu tad privatizēsim Latvenergu un tad būs miers, beigsies šī nebeidzamā muldēšana par slikto latvenergo par autoparka kontroli.Apnikusi šī nebeidzamā zākāšanās par manu uzņēmumu.
Jurītis
J
1. salīdzinot ar vecu ņivu, jebkurš auto ir ideāls darbam. 2. raksts ir tendenciozs un šis pasākums ož pēc pasūtījuma, gluži tāpat, kā prastais un lētais šovs 18.09. 2009. raidījumā 100 pants. izskatās, ka mankurtu-kangaru mafija mēģina piebeigt Latvijas brīvības idejas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas