Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Latviešu jaunieši šaubās vai atgriezīsies dzimtenē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nibyru>ziv3
N
. Un nebrauks atpakaļ tāpēc ka Latvijā nav kārtības - ne zinātnē, ne izglītībā, da jeb kurā jomā nav.Atvaino-liekas ka tās ir muļķības. Tā ir apzināti veidota kārtība, pat nekārtība un haoss ir sava veida kārtība.
I.Gr.
I
Es Aleksandru varu ljoti labi saprast. Lai vinjam izdodas atgriezties dzimtenee! Iztikt var arii ar 500-600 Ls meenesii un veiksminieki pelniis vairaak, jo Latvija ir "izdeviibu zeme", ka senajos laikos Amerikas rietumi. Un ne jau nauda dara cilveeku laimiigu. Laimiigu dara sajuuta, ka esi riikojies pareizi.
P.K.
P
Why are my comments blocked.? Have not broken any of your rules
jap
j
Es, diemžēl, Latvijā nevaru dzīvot, jo nepārzinu nevienu no mongoļu tatāru valodām.
ziv3
z
Varu palīdzēt cīņā ar fašizmu. Nopērc stiprākās žurkuzāles un izdzer tās visas - pēc laika viena fašista mazak. Nesaprotu kur tādi dauni rodās? Rādās ka Staļins visus normālos krievus ir savulaik apšāvis.
5 колонна
5
Вы что же думаете, что если вы один раз почистили зубы, то их больше и чистить не надо? Вот так же и борьба с фашизмом. С фашизмом нужно бороться постоянно, каждый день.
ziv3
z
Nesaprotu kāpēc raksta par kaut kādiem mazizglītotiem jauniešiem kas kaut kur maldās. Tas ir pupu mizas salīdzinot ar tiem cilvēkiem, kas aizbraukuši ar visu savu profesionalitāti un laubu IQ. Un nebrauks atpakaļ - ne jau naudas dēļ tas, bet tāpēc ka Latvijā nav kārtības - ne zinātnē, ne izglītībā, da jeb kurā jomā nav.
zemene
z
Poundiem!? Latviski šo valūtu sauc - mārciņas.
vidzus
v
Nav jau Latvijai tie aizbraukusie vajdzigi,nav vajazigi ari palikusie,vajadzigi ir tikai un vienigi nodokli,jo Latvija ir ierednu paradize,kamer ta turpinasies,nekas nemainisies,bet mainit vajag loti,loti daudz ko,pirmkart japarstaj melot,telot demokratiju,valstij jabut ka savai gimenei,kur vien par otru rupejas,sodien ta nav,un berni atsakas no saviem vecakiem-Latvijas,skumji!
jautājums
j
Tu aizej rīt uz darbu un tur pabļausties, ka Latvijā esot jāzina krievu valoda, bet latviešu var nezināt. Uzreiz redzēsi, ka starp taviem fašista - nacionālā naida kurinātāja murgiem un realitāti ir liela starpība.
jautājums
j
Vai tad antihitleriskā koalīcija neuzvarēja karu ar fašismu pirms 65 gadiem, mazgadīgais muļķi?
NRA
N
Sarkanā Diena rullē!
Samanta Smith
S
Autores valodas prasme - nožēlojama.
Edgars
E
Man patīk, ka Diena mārciņas par paundiem saukā.
pesimists
p
Latvijas valsts izlaupisanu un latviesu tautas iznicinasanu uzsaka noladetais zids Godmanis un vina vadita LC banditu grupa un to veiksmigi turpinaja Latvijas viszaglis A.Skele un vina vaditais banditiskais grupejums. Butu loti cerigi, ja tie latviesi, kuri ir gatavi atgriesties Latvija, un ir paguvusi apgut iemanas civilizeto vallstu dzives veida, demokratiju butu spejigi tiesat un ar naves sodu sodit Godmani un Skele par tiem noziegumiem pret Latvijas valsti un par genocidu pret latviesu tautu, kurus vini ir realizejusi pedejo 20. gadu laika Latvija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas