Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Latvietei Itālijā piespriež 11 gadus cietumā par bērna sišanu līdz nāvei

Itālijas ziemeļrietumu pilsētiņas Impērijas tiesa piespriedusi 11 gadu cietumsodu 21 gadu vecajai latvietei Elizabetei Pētersonei, kā arī viņas 25 gadus vecajam civilvīram Paulo Arrigo. Abi atzīti par vainīgiem smagu miesas bojājumu izdarīšanā Elizabetes 17 mēnešus vecajam dēlēnam Gabrielam, no kuriem puisītis slimnīcā nomira.

Kā raksta laikraksts "Latvijas Avīze", pēc bērna nāves aizvadītā gada 17.maijā autopsija atklāja uz Gabriela vēdera neskaitāmus sasitumus, ko varēja izraisīt vienīgi atkārtoti spēcīgi sitieni vai pat spērieni, kas saārdījuši bērna aknas un liesu. Desmit dienas iepriekš zēns jau bija nonācis slimnīcā ar lauztu roku, bet toreiz ārsti noticējuši mātes stāstam par nelaimes gadījumu – kritienu no gultiņas. Elizabete, kas atzīta par psihiski veselu, pat īsu brīdi pirms sprieduma nolasīšanas turpināja noliegt savu vainu notikušajā un apgalvot, ka vienmēr rūpējusies par savu atvasi.Prokurors sākotnēji prasīja abus notiesāt uz 24 gadiem cietumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas