Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Latvijā arvien vairāk ģimeņu, kas nespēj pabarot bērnus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vim
V
Toties Šlesera partijas sektanti 4. maijā rīkos "ģimeņu" dienas dzīres...
Terorists
T
Bet padomā kā šie par tādiem Āfrikāņu miljonāriem kļuva.Vai tā nav tā pati nauda ko sūtija moriem labdarībai,bet šamējie šo ņēma un privatizēja. Un tā ir tā nauda kas būtu nepieciešama gan ES gan latvijas iedzīvotāju dzīves līmeņa paaugstināšanai un konkurences veicināšanai,bet mori šo naudu ievalk nāšīs un prasa saviem badacietējiem naudu atkal un atkal. Un aiz labdarības MORISTĀNAS kontinentam arī daudzi darboņi no ES un citām labdarības organizācijām labi uzvārās un šo naudu vienkārši nozog.Bet mori kā dzīvoja nabadzībā tā arī turpina dzīvot un prasīt lai baltais cilvēks iedod ņam ņam.
skatītājs
s
njaa.. man jau liekas ka bez tam partikas pakam un zupas virtuvem situacija butu vel kritiskaka ..
ego>Beka
e
Līdz āfrikas līmenim mums vēl daudz jāstrādā. Padomā, kas ir mūsu miljonāri- utis pret āfrikā esošajiem.
Beka
B
Nu nav mums Āfrikas līmenis, attopieties! Un varbūt ekonomika stabilizējas, taču kamēr tā stabilitāte nonāks līdz visiem paies laiks. Paldies tiem, kas vismaz kaut ko dara, lai palīdzētu citiem!
Cap Ferret
C
Rudenī, kad bija laba ābolu raža, piedāvāju TV-netā, ka varu Pārdaugavāā par velti dot tiem, kam vajag, nevis kritušus, bet no koka lasītus ābolus. Bija kādi 2 vai 3 komentāri ar domu – “paldies par piedāvājumu, bet paldies, nevajag, patīkami, ka ir tādi cilvēki” utt, bet NEVIENS nepieteicās, ka viņam āboli nepieciešami.
Terorists
T
Nu ko Āfrikas līmenis nu iersasniegts,kas tālāk cienijamie politikāņi un nomenkalatūras darboņi? Nākamais solis būtu vai nu jūs vācaties paši vai arī jūs nomet ar spēku,jo vēsture ir pierādijusi kad tie kas neiet paši viņus palūdz aizvākties ar spēku.
Skaistule
S
Naivs jautājums, kas nedod miera. Vai mūsu tauta ir lemta iznīcināšanai no šim 100 bandītiskajām galvām, kas sēž parlamentā. Ir tāda sajūta, ka grib iznīcināt pamatnāciju un ievest - melnos, arābu u. c, par kuriem kāds kādam samaksās. Šis ir ļaunākais murgs latvju tautai. Vai tiešām to neredz tie, kam tas būtu jāredz. Tauta mirst.
ciniķis2
c
2000 iesniegumi no bada cietējiem mēnesī? Nevar būt - Rimšēvics ar Dombrovski teica, ka "situācija stabilizējusies", bet Repše teica, ka "ar Dievpalīgu" sen jau viss ir beidzies un ekonomiskās izaugsmes gaišās tāles vairs nav aiz kalniem. Bet banku eksperti kā kladzina - "pateicoties ārējo tirgu atkopšanās" mums "paveras plašas eksporta iespējas...". Visiem, kam nav ko ēst - es aicinu neticēt šīm sliktajām ziņām - es aicinu par spīti faktiem un bada sajūtām līdz pēdējam ticēt valdība, ka "glābiņš" jau nāk. Investori jau ir saņēmuši "signālus" un aun kājas žurku skrējienam uz Latviju. Naudas maisi jau ir zemajā startā - laime drīz būs visiem, tikai pacietieties. Mums ir jāiztur "veselīga" fiskālā politika un jāsamazina ēdiena porcijas visiem - sākot no zīdaiņiem, beidzot ar sirmgalvjiem - tad SVF, EK un Zviedru bankas mūs mīlēs. Un slavēs vēl vairāk par "veiksmīgu" cīņu ar krīzi. Galvenais ir ticēt tam, ko saka bankas, finmins un premjers - visi pārējie ir meļi. p.s. vienīgais, kas priecē - sociālā katastrofa tuvojas ar pieaugošu ātrumu, drīz demagogiem nebūs laika demagoģēt - būs jābēg, kamēr nav samīti:))
Jā gan
J
Brīvā Latvija , kura izlīdusi no komunistu jūga, nespēj pabarot bērnus, 18 gadus pēc brīvības iegūšanas. Kauns un negods!
bundzenieks
b
Šlesers Doma laukumā cels kupolu zupas virtuvēm.
latgale
l
aizej paskaties mazajos latgales novados pašvaldi'bās kā cilvēki raudādami prasa jebkuru darbu simtlatniekos, jo nav ar ko bērnus barot, jo darba vienkārši nav un pat beŗni ietu strādāt, ja vien būtu kur.
ciniķis
c
Pēc pilsoniskās sabiedrības teorijas - visi šie cilvēki ir nekonkurētspējīgi un viņiem ir jāiet bojā dabiskā konkurences cīņā. Es nejokoju - tās ir vienas no pilsoniskās sabiedrības vērtībām un darbības pamatprincipiem. Tāda ir pilsoniskās sabiedrības morāle - ja tev nav naudas, tu esi lops, kas ir lemts bojāejai. Izglītība un medicīna ir un tuvākajā laikā būs paredzēta tikai tiem, kam ir nauda! Pārējie ir tizleņi ( krieviski vārds - "bidlo"). Tāda ir pilsoniskā sabiedrība - tajā nav vietas vājajiem un nekonkurētspējīgajiem. Ja neticiet paprasiet pilsoniskās sabiedrības teoriju tiem, kas to cenšas pasniegt kā kaut ko gaišu un Latvijai vēlamu un pastudējiet tās idejas. Tikai, iesaku to nedarīt cilvēkiem ar vājiem nerviemn, kas baidās skatīties patiesībai acīs. A jūs nebaidieties un paskatieties un pavērtējiet, kas kā ir un būs pilsoniskajā sabiedrībā. Labdarības organizācijas pilsoniskās sabiedrības vērtību sistēmā ir atpalicības un tizleņu moku paildzināšanas sistēma. Pilsoniskajā sabiedrībā ir runa par divām cilvēku kategorijām - "konkurētspējīgs" un "nekonkurētspējīgs" citu kategoriju tur nav. Nav grūti aizdomāties kam patiesībā ir domātas cilvektiesības un brīvības - konkurētspējīgajiem vai nekonkurētspējīgajiem. Tā, ka man riebjās lasīt tos, kas sludina "pilsoniskās sabiedrības vērtības".
mazulis
m
Ādas uzvalki un pulksteņi savrupmājas vērtībā un zelta kupoli kaviāra ēdājiem un turpat blakus mazuļi, kam nav ko ēst. Dievs to visu redz, rijīgie un ļaunie.
patriots
p
Par so tragisko situaciju, badu, nabadzibu kads valda Latvija ir japasaka "paldies" zidam Godmanim, Gailim, latvietim Krastam, Naglim, Kalvitim, Piebalgu, Kalnieti, Freibergai, Skelem, Berziniem, ciganam Lembergam, krievam Sleserim, latvietim R.Paulam, namtkurtam M.Riekstinam...... Vini visi un daudzi citi no LC, TP, LC/LPP, ZZS, TB banditiskajiem grupejumiem ir jatisa un jasoda, daudzi no viniem ir pelnijusi naves sodu par genocidu pret latviesu tautu kadu vini ir noorganizejusi un noziegumiempret Latvijas valsti. W.Freibergas 8.gadu dzires un bezadbildigas, noziedzigas, alkatigas politkas rezultati ir redzami visa izciliba. Nu nevajag teret ne latu, lai veidot Latvijas telu pasaule. Latviaj valsts ir nabadzigaka valsts ES.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK

Plašāka informācija par ziedošanas iespējām šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas