Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Latvijā slēgts līgums, algā paredzot pudeli Coca Cola un ēdienu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
drū
d
kādā sakarā šeit ir aprakstīta vadītāja biogrāfija -- viņam, ar ko, maksā coca cola pudelēs?? Un vēl - US nav tautas augstskolu. Vai tik nejaucam ar Norvēģiju, kur tādā augstāko izglītību it kā ieguva biedrs šlesers .. bet Norvēģija no US ir tālu tālu, ja neskatās mazajā globusā. žurnālistam kauns - lasu un nesaprotu, kāpēc to daru.
XXL
X
A varbūt , ka jāstrādā tikai pāris stundas nevis katru dienu, kā Tu rēķini?
Par
P
Visvairāk cilvēki sūdzas, ka atlaisti no darba, bet nav samaksāts, stundā solīts maksāt 10 latu, ------------------------------------------------ Cik jābūt STULBAM cilvēkam, lai ticētu, ka šodienas KRĪZES apstākļos ticētu, ka saņems 10 latus??? Pareizi darīja, ka izmaksāja tik 5 latus! pavērojot dažu labu SLĪMESTU pat brīnos, ka direktors tādu nav patriecis ar sū koku!
luhša-diplomi
l
tik daudz izglītotu ierēdņu! bet, kad paskrubina izrādās - pušmucovas (kas ASV Arizonas štatā) tautskolas anonīmo alkoholiķu biedrības sertifikātu īpašnieki LV ir augstskolu likums un ir LV diplomu reģistrs, vai nu tadi luh(au)ši tur ir reģistrēti vai nav.. ārzemēs iegūta izglītība, vai nu LV tiek atzīta vai ne, jābūt dokumentam par atzīšanu, ES - direktīva par savstarpēju atzīšanu
Barabarai Ālītei
B
Pirms publicēt, varbūt vajadzētu pārlasīt un padomāt ko raksta!!! Runa ir par solījumu samaksāt vai nu Ls 5 vai La 10 STUNDĀ!!! Kās tad tie tādi ir kas sūdzas, par kādu darbiņu šados laikos maksā Ls 1600 menesī? Jāņem vērā, ka liela tā sauktie "stipendiāti" par Ls 5 dienā ir priecīgi pastrādāt (t.i. Ls 100 mēnesī). Lielākā problēma mūsu valstī ir tā, ka dažādu darbiņu grūtajos laikos ir pār pārēm, cilvēki būtu gatavi maksāt, bet ne kļūt par darba devējiem likuma izpratnē. Līdz ar to šī kārtība būtu steidzami vienkāršojama. Šeit es domāju VID administrēšanas procedūras un nodokļu likmes, jo tieši no tā cilvēki baidās. Tiktu atrisinātas daudzas problēmas - apmierināts pieprasījums-piedāvājums un arī valsts saņemtu nodokļus. Tas daudziem ļautu šajos grūtajos laikos "savilkt galus" , bet valsts un pašvaldība tiktu atbrīvota no ievērojamu pabalstu izmaksas. Tikai izskatās, ka tas valstiskā līmenī faktiski nevienu neinteresē. Interese ir par lieliem simtu miljonu projektiem. Tad rodas jautājums, vai tas nav tāpēc, ka situācija atbilst teicienam: "Kur mežu cērt, tur skaidas lec"'?
Arča Valm.
A
Vajadzēja līgumā iekļaut nevis kolu, bet 2 litru pudeli 7% alu "Garais", neviens nesūdzētos. ;)
tantuks
t
Nekas jauns tas nav,prieksniecin,ta stradaja jau piecus gads agrak.Man ari bija tads ligums ,pusdienas un kafija un viss ,,ribi dari,gribi ne.Nekas sausmigs tas nav.Tas ir labi.
A
A
“Es pašlaik tās intensīvi lasu, ar laiku, kad iestrādāšos, lasīšu ātrāk." :)))
A.Eichmann
A
Direktoriņš - rīkotājiņš! Zviedziens nāk!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas