Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Latvijai labāko prezidentu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fikme
f
Zatlers nav
sim
s
Pirmo reizi atlbildu uz komentu:) Nenem ljaunaa - apvainot negribeeju. Tu brauc prom bet es atgriezhos. Tiesa, uz neilgu laiku. Ko lai saka. Latvijaa viss ir redzams kaa uz delnas tikai abi Valzhi diez vai pie taa ir vainiigi. Patiesiibaa vinu darbs ir vairaak kaa neapskauzhams. Vai ir speejiigaaki par viniem? Noteikti, tikai lai shie cilveeki nonaaktu attieciigajos amatos ir tik daudz shkerslu ka praktiski shiis virsotnes nav iespeejams sasniegt. Lai veicas citaa zemee!
Zinis
Z
Valdis ir labākais neapšaubāmi . Daudze - tās būtu cinisma virsotnes, tad jau labāk kādu augoņa,durklava radinieku.
Barons
B
Zatlers, protams, ir visu laiku vājākais Latvijas prezidents. Bet mums neviens neprasīs, lai mēs viņu apstiprinam uz nākošo termiņu. Tā kā Zatlers sācis dziedāt slavas dziesmas Dombrovskim, tad ir pilnīgi skaidrs, ka ir sākusies priekšvēlēšanu aģitācija. Un tagad Zatlers cenšas nodrošināties ar Vienotības balsīm. Ja viņam izdosies rast kopīgu valodu ar Lembi, tad atkārtota ievēlēšana būs garantēta. Diskusijas ar deputātiem līdz jūnijam ir pilnīgi liekas. Vienotības un ZZS deputāti neko konkrētu neteiks, lai pilnīgi nekļūdīgi būtu nostājušies pareizajā pusē pie jebkāda vēlēšanu iznākuma. PLL un VL/TB ir pārāk mazas vienības un arī pārāk nevienam acīs neleks. SC, savukārt, gaidīs savu izdevību, lai sev labvēlīgas situācijas gadījumā izmantotu savas izdevības. Tā kā tas tika izdarīts tiesībsarga jautājumā. Ir skumji, ka visi zin, ka Zatlers neder, bet personīgo interešu vārdā ir gatavi paciest viņu vēl 4 gadus. Es, protams, vēlētos, lai balsošana būtu atklāta. Lai varētu redzēt, kas ir kas. Bet arī to mums nebūs lemts redzēt.
ArgentīnasTango
A
"kombinācijā ar Dombrovski, šī deva ir nāvējoša" - tu pats saproti ko esi uzrakstiijis? Tavupraat, vajadzeeja uzsplaut aizdeveejiem un dragaat uz priekshu kaa sanaak? Paldies Dievam, dziivojam tomeer civilizeetaa sabiedriibaa. ---------------------------------------------- --------------------- paldies par komentāru. Parasti par šo tēmu neizsakos, tomēr tā kā rīt dodos prom no šīs valsts (nezinu, žēl vai paldies dievam), tad varbūt neliels patiesības mirklis . Domāju, ka šīs (finansu) krīzes, ko visā pasaulē izraisīja finansu institūcijas, rezultātā ir ļoti smagi cietuši vienkāršie iedzīvotāji un uzņēmumi, bet mūsu valstī tikai ne finansisti. -Mūsu valstī tikai ne finansisti. Kaut tieši mūsu valstij tās nabadzības dēļ nav naudas mākslīgi uzpūstā finansu burbuļa uturēšanai. Visur bankritēja bankas - ASV, Islandē, citur, bet ne Latvijā. Es saprotu, ka bagātajai Zviedrijai ir 10 miljardi, ko aizdot SWEDBANK, bet Latvijai viennozīmīgi nav nauda, lai glābtu ruleti aizspēlējušos baņķierus. Un par visu ir jāmaksā. Cieš Latvijas ekonomika, vienkāršie iedzīvotāji. Ekonomika mīl līdzvaru Ja nemaz necieš vieni, tad viss smagums jāiznes "reālās ekonomikas" daļai. Domāju, ka Dombrovskis ir smagākā šīs valsts kļūda krīzes periodā. Premjerministrs ir TOP JOB un ielikt tādā amatā rīcībnespējīgu politiķi ..... Ja Tu domā, ka rūgstu kā rūgumpods, tad smagi maldies. Esmu jau vienā pasaules valstī - Latvija - sācis no apakšas un par sevi esmu pārliecināts. Tā kā par sevi esmu optimists! Un īstenībā vēlos, lai manai bēdīgajai prognozei nebūtu taisnība. Diemžēl, šķiet, ka šoreiz intuīcija par abiem Valžiem neviļ.... ;)
pilnīgs sviests
p
Par Daudzi var pārkopēt tekstu, kas veltīts Zatleram. Tipisks mediķis- trūkst humanitārās izglītības un pat intereses, neorientējas būtiskākajās lielajās lietās- vēsturē, politikā, valstu savstarpējos ekonomiskos sakaros un attiecībās. Vismaz tāds priekšstats ir pašreiz... No nosauktajām kandidatūrām liekas viens no pelēkākajiem, bet kas zina, ja būtu kādas principiālas debates, varbūt kaut kā iezīmētos.
OME
O
Zatlers labākais prezidents kopš neatkarības atjaunošanas.
sim
s
"kombinācijā ar Dombrovski, šī deva ir nāvējoša" - tu pats saproti ko esi uzrakstiijis? Tavupraat, vajadzeeja uzsplaut aizdeveejiem un dragaat uz priekshu kaa sanaak? Paldies Dievam, dziivojam tomeer civilizeetaa sabiedriibaa.
He he...
H
Tev jau taisnība.... he he.... bet ne jau mēs letiņi izšķirsim ,kurš tajā pilī sēdēs....hi hi.... Mēs jau esam pārdoti naudas maisiem ar visām cackām un neviens īsti nezina kādus līgumus un protokolus ir parakstījis Vienotības jenots-dumrovskis, tāpēc būs mums pilī un MK divi līkmuguri- voldiņi.... un letiņi maksās gan nekaunīgajiem svensoniem, gan aizdīķa nabagiem tos meslus, ko par savas siles saglabāšanu parakstījuši abi voldiņi.... Āmen!
No malas
N
Ja nevari rakstiņu uzrakstīt bez šādām nodevām zināmām aprindām, tad labāk neraksti. Cieņu ar šādām pasāžām neiegūsi. --- Protams, prezidents nav bijis «lielākais kretīns», kādu to varbūt bija iecerējuši viņa kandidatūru zoodārzā apspriedušie valsts tēla graušanas meistari.
ArgentīnasTango
A
Pievienojos. Zatlers ir vājš prezidents, bet kombinācijā ar Dombrovski, šī deva ir nāvējoša. Man šķiet, ka šai situācijā jebkādas izmaiņas ir jāuztver pozitīvāk par status quo. Jebkādas, bet nezinu vai Daudzi. Jo diemžēl Daudzem piemīt tieši tāds pats trūkums, kā abiem Valžiem - negribēšana neko darīt, pataloģiska miegainība un apātija. Kombinācijā ar smago situāciju valstī, tas var izrādīties degmaisījums. Domāju, ka Lembergam vajadzētu apsvērt kādu citu kandidatūru. Droši vien varianti ir.
pilnīgs sviests
p
nevajag klausīties ZZS pārstāvju nebaudāmajās vaimanās par to, ka labākie kandidāti bīstas no nonākšanas mediju uzmanības centrā. Ļaudis, kas baidās tikt vētīti vai nav spējīgi panest apmelojumus, šim amatam galīgi nav piemēroti. ------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ ------------ Nav taisnība. Ceturtā vara iznīcinās tos, kas viņiem nepatīk vai vismaz tik smagi aizšaus, ka prezidēšanas laiks būs bez harizmas un sabojāts. Un visnekrietnāk darbojas liberastu žurnaļugas- tur ir tāda plintnieču komanda, ka dzīvu saplosīs, raudot un smejoties. Jo viņas ne par ko nešaubās, visu skata melns/ balts, savējais/ svešais kategorijās. Labs piemērs tam ir Zatlers. Kad viņu ievēlēja, kas tikai nenotika, pat trusi inaugurēja viņa pirmās balles laikā, izsmēja un vajāja. Tagad viņš ir labs, kaut nekas nav mainījies viņa personībā, tikai izrādījies, ka viņš atbalsta mazo Valdi. Ar to pietiek! Pārējais ir mazsvarīgs, jo šīs žurnaļugas grib taisīt politiku, ne būt žurnālistes. Visai šai brigādei ir politiski mērķi, ne patiesības atspoguļošana.
sarmite
s
tauta zatleru mil ievelam par muza prezidentu ar mantosanas tiesibam
pilnīgs sviests
p
lai nāk kaut vai Riekstiņš, Kreituse,Endziņš, Sudraba, vai pat Rubiks ----------------------------------------------------- ------------------------------------- Pievienojos. Pat Rubikam ir savs redzējums un politiskais temperaments! Ja domu eksperimentā katru no tevis nosauktajiem noliktu diskusijā pret Zatleru 1:1, katrs "lielo Valdi" noliktu uz lāpstiņām. :(
pilnīgs sviests
p
Zatlers kā Prezidents ir vājš, tas jāatzīst, un būtu nožēlojami viņu akceptēt nākošajam termiņam. Tipisks mediķis- trūkst humanitārās izglītības un pat intereses, neorientējas būtiskākajās lielajās lietās- vēsturē, politikā, valstu savstarpējos ekonomiskos sakaros un attiecībās. Droši vien būtu labāks premjerministrs kā prezidents, jo savu Traumatoloģijas institūtu vadīja labi. Nu vienkārši nav cilvēks savā vietā. Domāju, pats to saprot, tādēļ arī kavējās dot mājienus par iespēju atkārtoti kandidēt. Komandu novācis labu, muļķīgus paziņojumus un ieplānotas darbības neveiks, bet "tiešraidē" putrojas un mulst. Ir komunikācijas problēmas, ērti jūtas tikai šaurā lokā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas