Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Latvijas pārstāvji kandidē uz 100 jaunām vakancēm ES diplomātiskajā dienestā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Eirokrāts
E
Pusi no ES diplomātiskā dienesta aizpildīs ES ierēdņi, nevis dalībvalstu virzītie cilvēki. Nepieciešami 15-20 gadi lai ierēdņi no austrumeiropas sasniegtu augstākos amatus. Turklāt latviešu Briselē ir neproporcionāli maz. Bez tam, puse no A-eiropas valstu virzītajiem kandidātiem pieteikušies uz 6(!) amatiem.
Oris
O
Nu tad AM jasak lobet savi darbiniekim uz siem posteniem. Ja netika augstakaja liga tad vismaz var tacu palidzet savejiem tikt ekspertu limenii.
ideja
i
ievēlam tomulieni, un tad tik latvija uzplauks. ne vairs korupcija būs, ne stulbeņi valdībā. latvijai apkārt izaugs putras kalni, lai nodalītu mūs no netīkamajiem kaimiņiem, upes piepildīsies ar medu un pienu, un pa gaisu lidos ceptas vistas un paipalas. trūkums un bads latvijā pazudīs kā nebijis, vienīgā latviešu nodarbe būs kustināt žokļus, lai gremotu augus un dzīvniekus, kas paši līdīs mutē.
Tomuliene
T
Ka tad tikai vel sos stulbenus no Latvijas arlietu ministrijas ielikt kada augsta amata, tas nu gan butu vajprats. Latvijas Arlietu mnistrija, lielaka dala no viniem ir slinki, neveiksmigi vestures skolotaji, kuri nevelejas stradat skolas un vel ir vien dala blatniki, kurus iestuma amotos par pielisanu vai LC, TP, nederigus smerdelus, piemeram, Indulis Berzins (LC), Aivars Groza, Skeles iztapona un sulainis, kurs nebija spejigs Skelem izdabat, jo prata par maz, vestnieka amata so iekartoja bijusais TP Artis Pabriks, patlaban apvieniba Vienotiba (CP).
.
.
debīlā aštone. ne par velti savulaik ar krievu specdienestiem sadarbojās.
maigonis
m
nav ko bļaustīties, kas ta dos nabagam ar lielgabalu šaut ?
...
.
oooo... Toomass sevi pieskaita pie Austumeiropas... līdz šim ikauņi taču nebiaj austrumeiropā, bet gan... Ziemeļeiropā :D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas