Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Latvijas Pasta valdē ieceļ Preses nama bijušo finanšu direktoru

Satiksmes ministrija ceturtdien VAS Latvijas Pasts akcionāra sapulcē apstiprināja ceturto uzņēmuma valdes locekli - Ivo Leci, portālu _Diena.lv _informēja SM pārstāve Ilze Eida.

I.Lecis līdz šim bijis Finanšu departamenta direktors SIA LSC Shipmanagement, tādu pašu amatu agrāk ieņēmis arī AS Preses nams, strādājis arī citos vadošos amatos. Jaunais valdes loceklis ieguvis bakalaura un maģistra grādu uzņēmējdarbības un finanšu vadībā.

“Ņemot vērā viņa izglītību un darba pieredzi tiks stiprināta esošās valdes kapacitāte finanšu un vadības jautājumos,” Latvijas Pasta lēmumu skaidroja I.Eida.

Jau ziņots, ka pērn decembrī Latvijas Pasta vadībā tika veiktas izmaiņas. Valdes locekļa amatus zaudēja Aivars Veiss, Toms Nāburgs un Imants Mantiņš. Kā jaunais uzņēmuma valdes priekšsēdētājs tika apstiprināts Andris Vītols, bet valdes locekļa amatā iecelts Andrejs Vīcups. Darbu uzņēmuma vadībā turpina arī Ilze Aleksandroviča. I.Eida informēja, ka ceturtā valdes locekļa amats līdz šim bija vakants.

No jaunās valdes Satiksmes ministrija sagaida, ka ar uzņēmuma vadīšanu saistītie jautājumi tiks risināti raitāk, lai Latvijas Pasts no 2013. gada varētu darboties liberalizēta tirgus apstākļos un būt konkurētspējīgs. Tāpat ir dots uzdevums sekmīgi risināt jautājumus, kas saistīti ar uzņēmuma darbības optimizāciju, jaunu attīstības virzienu attīstību un pasta pakalpojumu kvalitātes uzlabošanu.

Jaunieceltā valdes locekļa pilnvaras spēkā stājas šā gada 4. februārī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas