Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Latvijas Radio darbības nodrošināšanai saziedoti 30 tūkstoši latu

Gandrīz puse no šīs naudas ziedota tieši radioteātrim, un lielākais ziedotājs bijis Liepājas teātris, kas šim nolūkam spējis atvēlēt 10 tūkstošus latu, kuri iztērēti iestudējuma "Maskas un prototipi" veidošanai. Nedaudz vairāk par 5100 latiem iedzīvotāji ziedojuši Latvijas Radio 1. kanāla darbībai, 2365 lati dāvināti programmai "Klasika", bet bez speciāla mērķa ziedoti 7983 lati.
Latvijas Radio (LR) darbības uzturēšanai iedzīvotāji šogad ziedojuši nedaudz vairāk par 30 tūkstošiem latu, liecina radio mājaslapā publicētais pārskats par saņemtajiem ziedojumiem.

Nauda pārskaitīta gan uz speciāli atvērto ziedojumu kontu, gan arī iedzīvotāji zvanījuši pa ziedojumu tālruni 90006786, un augustā šādi izdevies savākt 176 latus. Uz kontu pārskaitītās naudas summas ir ļoti dažādas - kāds pārskaitījis tikai vienu latu, bet citiem bijusi iespēja dāvināt vairākus desmitus latu. Lielākās summas ieskaitījuši dažādi uzņēmumi un iestādes.

No visas saņemtās naudas vairāk nekā 24 tūkstoši latu jau ir iztērēti raidījumu veidošanai, koncertu translācijai, autoratlīdzībām, saimnieciskajiem izdevumiem.

Jau vēstīts, ka februārī ir atvērts Latvijas Radio ziedojumu konts, kā arī ziedojumu tālruņa numurs. Konta numurs ir LV07UNLA0050012990771 "SEB bankā", bet ziedojumu tālrunis - 90006786. Izmantojot ziedojumu tālruni, iedzīvotāji aicināti atvēlēt vienu latu sabiedriskā pakalpojuma nodrošināšanai.

Savukārt iemaksājot naudu LR kontā, ziedotājs var arī norādīt, kam nauda paredzēta - LR-1, LR-2, LR-3, LR-4, Radio NABA, Radio korim vai radioteātrim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas