Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Latvijas Radio žurnālisti aizlīmē sev mutes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jade
J
man jau liekas, ja gribetu, varetu pieskirt miljonu no tiem aizdotajiem 590 miljoniem, kuri vel neesot sakti lietot....
Ak mutes sev aizlīmējuši?
A
Tā vietā, kur būtu skaļi jābļauj un Sudrabai publikski pieprasīt veikt padziļinātu auditu, laI tā rezultātus publicētu? Un kā tā PAMUĻĶE VAR ATĻAUTIES ŅIRGĀTIES PAR BALTMAIZI? Pārāk labi paēdusi? Daudziem šābrīža Latvijā nav iespējas cūkāties, rādot batonu ausī. Jāsecina - dumjai, netaktiskai zosij dumji, netaktiski joki. Nejūt laikmetu. Ārā no radionama, jūs, tizleņi.
er
e
Tomsons ir normaals dzeks,tikai reizeem vins izliekas vai negrib dzirdeet par kaadu probleemu un to cik nopietna taa patiesiibaa ir!
to Helena
t
Vai Tu jau tur esi?
Helena
H
Tomsonu uz kudras purvu!
Žanis
Ž
Atlaizt a.tomsonu, riebīgs tips
yes
y
Radio vismaz aktīvi izskaka savu viedokli, bet LTV vadoņi acīmredzot uzskata, ka viss ir čikiniekā un aktīvi turpina izpildīt sava saimnieka norādījumus....
absolūtā dzirde
a
Skaidrs ir viens - nevienam šīs diskusijas dalībniekam nav drošticamas informācijas par LR darbību. Neviens nezina cik pelna radio darbinieki - tā saucamie "radošie" (interesanti, kas šajā kategorijā tiek ietverti), cik tehniskie un cik - adminitrācijas pārstāvji. Lai taču LR vadība un ēterā ejošie žurnālisti par to pastāsta. Lauku tantuki gatavi ziedot no savām niecīgajām pensijām, lai tikai viņu mājās skanētu LR. Bet, varbūt neko nevajag ziedot? Varbūt LR darbinieki dzīvo zaļi un tagad nobijušies, ka šī uzdzīve beigsies? Varbūt ir pretējais - LR strādā tikai nesavtīgi, pašaizliedzīgi cilvēki, kuriem algas lielums nav svarīgs - galvenais - klausītāju atzinība un uzslavas? Šeit ir daudz neskaidrību. Piemēram: vai visi LR ēterā esošie runātāji - pļurkstētāji (Zlidnis, B.Palkavniece,"Ansītis un Grietiņa" - A.Skuja un A.Bogustovs,Igo) ir ieskaitīti žurnālistu kastā un ir atbrīvoti no nodokļu maksāšanas (gribu - maksāju, negribu - nemaksāju. Žurnālistiem un brīvmāksliniekiem ir tāda privilēģija). Kāds statuss ir producentiem - kādus % viņi saņem no raidījumā uzaicinātajiem - "Kā labāk dzīvot?" bieži vien, šķiet, ir dažādu psihologu reklāmas raidījums un Burkovskim to nereti ir grūti noslēpt. Reklāmas ietekme sevišķi jūtama svētdienas dienas raidījumos. Ja nu bez reklāmas nevar iztikt, tad ēterā vajadzētu pateikt, kas šo reklāmu apmaksā. Līdz šim to atklāti pasaka tikai sestdienas raidījumā "Zaļais vilnis".
ululiņš
u
Ne jau par Klasiku iet runa, bet tieši par LR2.
zinis
z
Klasika nav Radio 2, bet gan RADIO 3!!!
kjh
k
Privātajiem radio ir ziņas no notikuma vientas, sākot no pulksten 6 un beidzot 11 vakarā?! tev kāds SWH brauks uz darbu un 3 naktī ziņos, ka jāmūk pazemē, jo inčukalna gāze iet gaisā?! izvērtējiet taču - kas ir kas? SWH grēviņš un LR dienas notikumu apskats 4x dienā par tā brīža visu svarīgāko - kas ir baudāmāk?!
Sonets
S
Nu, tikai nevajag! Radio bija pieradis pie prakses- notērēsim, gan jau parādus atlaidīs. Semēvica saimniekošana finansiāli bijusi katastrofāla. Un tad vēl ar reklāmām par savu neaizstājamību žēlināt tautu! Protams, kā redzu un dzirdu - daļai no tautas vajag varoņus, mocekļus, kas beigās parasti izrādās viltus pravieši. Uz šo radio gadījumu tas attiecas pilnībā. Vajag tik paklausīties, kā tantuki raud- mēs radio neatdosim! Mēs sametīsim jums naudiņu! Nu, radio žurnālisti, kauns nav?
Pārdomas uz malām
P
Protams, tas, ka tagad LR ģenerāldirektora krēslā (v.i., protams) sēž latvietis, bet ne arābs, ir forši. Nav divu domu. Taču... kā beidzās pasenais trādirīdi ar radio reklāmnaudām, kas stingri ne tikai vilka vien uz krimināllikuma pusi? Noklusa. (Tas bija Kolāta iepriekšējās direktorēšanas laikā). Un summiņas bija - oi, oi, oi. Tagad Aigars Semevics, uz reklāmnaudām cerēdams, iebraucis grāvī ar visu komandu. Draņķīgi. Kā tikt laukā? Varbūt tik tiešām uzsākt nepieciešamo inventarizāciju (ne tikai finansu, bet arī personāla)? Jo par tukšvārdīgo vāvuļošanu jau gādā komercradio - tam ir savi interesenli. Un labi, ka ir. Bet kāpēc tukšu gaisa tricināšanu dublēt LR (piem., Baiba Palkavniece un co) ? Zinās atstāt profesionālākos, kuriem ir gan kompetence, gan valoda tāda, ka nav e-e-e un a-a-a jāklausās. Ja atsijā tos raidījumus, bez kuriem, zobus sakožot, var iztikt, - ir iespējams rullēt uz priekšu. Klasikai (Radio-2) noteikti jāpaliek. Radio-4 iespējams sašaurināt. "Naba" nabassaiti var arī pārgriezt. Bet Tālis Eipurs, kā allaž, atraktīvs.
to sekste
t
neesam labāki, mums tikai SAVI favorīti
varbūt kaut kā tā
v
Klau, a kurš īsti tos radio budžeta ciparus lika kopā, vai tur findirs vai glavbuhs principā neeskistēja? Un - ja bija, vai ir vismaz atlaists ar pantu? -- Knab un LRadio grāmatvedība neeksistē. Kā grib tā dara.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas