Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

LBAS neiesaistīsies jaunas partijas veidošanā

Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība (LBAS) paziņojusi, ka neplāno jaunas politiskas partijas veidošanu, jo tas neatbilst ne likumam, ne LBAS statūtiem.

LBAS līderis Pēteris Krīgers uzsvēris, ka tāpat, kā visas pārējās nevalstiskās organizācijas, arī LBAS iesaistās dažādos politiskos procesos, jo gan sadarbība ar Saeimu un valdību, gan atsevišķām nozaru ministrijām un pašvaldībām ir zināmā mērā politiskā darbība, kas LBAS gadījumā tiekot pakārtota gan arodbiedrību biedru, gan visu strādājošo cilvēku interesēm.

Jau ziņojām, ka partiju nolēmis dibināt Latvijas Apvienotās policistu arodbiedrības prezidents Agris Sūna. Viņš stāstīja, ka atbalstu jaunajai partijai jau ir pauduši ap 400 cilvēku, arī arodbiedrību pārstāvji. Iekšlietu ministre Linda Mūrniece (JL) uzskata, ka A.Sūnam ir jāizšķiras, vai nu kļūt par politiķi, vai strādāt policijā. Sūna drīkstot dibināt partiju, taču ministrei ir šaubas, vai policists varētu pilnā apmērā pildīt savus ikdienas pienākumus, ja viņš būtu aizņemts ar partijas lietām.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas