Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

LDZ izmeklēs gadījumu, kad jaunietis gulēja zem braucoša vilciena

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
.......
.
latvijas dzelsceļs kaut viss nobankrotetu un nekad vairs nepastavetu idioti neciena pret cilvekiem nekadas cienas pret viniem nav nemaz
PV.
P
Ir tā, ka lai vai kā bet noteikumi paredz, ka mašīnistam vienalga bija jābremzē. Ja to nedarīja tad tas jau arī skaitas pārkāpums. Kā te tika pieminēts par cilvēku sabraukšanu. Uz sliežu ceļiem ja notiek avārijas, seku likvidēšanas process ir daudz ilgāks nekā uz autoceļiem. Līdz ar to arī tiek aizkavēts vilciens pat līdz pāris stundām. Piekrītu, ka skolās vajag stāstīt par drošību uz sliežu ceļiem.
cik ?
c
Cik tam jaunietim gadu?
armijnieks
a
mašīnistiem visa tā padarīšana ar neapzināto sabraukšanu daudz vienkāršāka. viņi neko nevar izdarīt - ja kāds ir izdomājis izlēkt priekšā, viņš izlec, un nobremzēt tur nevar neko. vilciena sastāvam vajag daudz laika un garuma distances lai apstātos. tāpēc mašīnisti principā neko nevar darīt, un, manuprāt, viņi katrs kāreiz ir kaut kam uzbraukuši virsū - mašīnai, pašnāvniekam, stirnai, zaķim - tas viss piederas pie darba. tad ko - ja kāds atmūķē elektrosadales skapi un nocep knaģus latvenergo džekam vajag morāli pārdzīvot, ka viņš neaizslēdza ar piekaramo atslēgu? ar mašīnām ir personiskāk, jo jāapstājas, jāraksta protokoli, tas viss ir tuvāk, jūtamāk, un parasti sabraucēji ir privātpersonas, kas ar to profesionāli nerēķinās. es domāju, ka tas šoferis savas dzelzsbetona proletārieša ūsas noraustīja vien un pat nedomāja sniegties dēļ stopkrāna. interesantāka darbadiena
rt
r
Tas jau vecs joks, veel no padomjlaikiem... Puikam miilestiibas un uzmaniibas truukums gimenee, pie visa vainiigi vecaaki.
Человек
Ч
С такими парнями можно идти в разведку.
mc
m
tādiem atmorozkām nekādas drošivbas stundas neko nedos
Ai!
A
Sirsniņa čalim noteikti dauzījās kā negudra!Ja mans dēls tā būtu izdarījis,es no kauna nomirtu!
Человек
Ч
Да, молодцы. Смелые люди. Как сказал по этому поводу А. С. Пушкин в маленькой трагедии "Пир во время чумы": Есть упоение в бою, И бездны мрачной на краю, И в разъяренном океане, Средь грозных волн и бурной тьмы, И в аравийском урагане, И в дуновении Чумы. * Все, все, что гибелью грозит, Для сердца смертного таит Неизъяснимы наслажденья - Бессмертья, может быть, залог! И счастлив тот, кто средь волненья Их обретать и ведать мог.
KXIII
K
LDz dzen fufeli par dažādiem vilcienu augstumiem. Vilciens nav auto, tam klīrens ir viens visiem , izņemot sliežu remontsastāvu.
Ekonomists
E
Idiots jau viņš ir, bet... visi varoņi jau, pragmatiski raugoties, ir idioti. Tāpēc visu cieņu šim drosminiekam. Man nebūtu dukas to izdarīt arī viņa vecumā, kad visādus numurus strādājām. Malacis.
Infantilisms
I
I D I O T S ! Pēc izskata it kā normāls puika, bet smadzeņu - nemaz!!! Tā NAV VARONĪBA, bet stulbums! Ja man būt tāds dēls, es viņu tāāāāā nozvetētu ar siksnu, ka mēnesi nevarētu apsēsties! Vai tas kretīns padomāja arī par vilciena vadītāju? Ja šis plānprātīgais būtu sabraukts - kā tālāk varētu dzīvot šis mašīnists? Viņš taču nekad nevarētu aizmirst to, ka /kaut arī negribot/ ir nogalinājis cilvēku!
kolēģis
k
Ko tieši LDZ izmeklēs? Vai jaunietim nespieda cietie gulšņi un vai nākotnē nevajadzētu iztapsēt visus sliežu ceļus ar Dormeo matračiem?
eh
e
plānprāts tas ir, bet kāpēc vilciens pat bremzēt nemēģināja?
mode
m
Dazus gadus atpakal puikam bija mode piekerties tramvaja aizmuguree un slidinaties. Tas beidzas, kad vienam tramvajs norava kaju. Nu ar vilcienu bus tragiskak.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas