Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Lemberga oponentiem būs sava partija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
karlovs pēteris
k
Lemberga lieta nav ne pierādama, ne atspēkojama. Cilvēks saprot, ka dzīve iet uz nekurieni, un mēģina kaut ko darīt lietas labā. Aivars Lembergs rezonē, rada troksni.
replika
r
Vēlu veiksmi jaunajai partijai. Ventspilī jau sen ir vajadzīgas pamatīgas pārmaiņas. Pilsēta nav pelnījusi, ka to vada smagos kriminālnoziegumos apsūdzēta persona, kas piedalījusies valsts nozagšanā.
Kā tad
K
Pilsèta sen pelnījusi, ka to vada starptautisks blēdis, kurš Latviju jau apzadzis par daudziem miljoniem.
  • 2
  • 2
Smējējs
S
Ne dienu bez dižiem darbiem! Un ko lai šodien tādu izcilu izdara? A, davai, uztaisīs' vien' riktīg' partij', parādīs' tiem svoločiem, ka mēs arī varam ģēlas bīdīt. Kāda ir partijas ideja? A, kaut ko nebūt "mainīsim" - tas vārds cilvēkiem patīk, jo vienmēr jau kādam nepatīk tas, kas ir pašlaik. KO tieši un KĀ tieši mainīsim? Nu, nav tak svarīgi -gan jau tad redzēs. Kur ņemsim partijas biedrus un balsotājus? A, savāksim barā tos ņergas, kuri par politiku neinteresējas, neko nedomā un neko paši dzīvē nespēj - sanāks krietns bariņš un pietiks gan partijtaisīšanai, gan iebalsošanai pie siles. P.S. Latvijā uz šorītu oficiālajā politisko partiju reģistrā ir 69 partijas un 8 partiju apvienības. Vai TIEŠĀM vēl par maz? Kā smejies, atkal atskan spalga komanda: "7 muļķi, astoņās partijās - STĀ-TIE-S-SSS!!!" Kāds tam cirkam sakars ar reālo dzīvi, ar profesionālo politiku, ar Latvijas valsts un nācijas nākotni? Klauni partijas taisa par balagānu, valsti par apsmieklu, bet sevi ceļ elites godā!
drīzāk būs tā,
d
ka radīs partiju, kas pamazītēm, nemanāmi un viedi piesliesies stiprākajam, t.i. Lempebempenbebim.
  • 3
  • 0
melnais humors
m
Sieviete vadīs partiju? Labi tas nebeigsies.
Apmierinātais
A
Parazīti pošās uz laupījuma ( Ventspils ) sadalīšanu gabalos.
ww
w
Izlasīju un apvēmos. Vēl viena, kas raujas pie siles.
Logičeskijs
L
Ventspils - Latvijas lepnums. Kurš katrās vēlēšanās ir jāsargā.
Inese
I
FB Ciniņa izteicās arī biš spēcīgāk: "...vairākos Ventspils uzņēmumos notika rosība, jo apstiprinājās plāns, ka partijas dibināšanā jāiesaista visi darbinieki. Nodaļu vadītāji gatavoja jaunās partijas biedru sarakstus un informēja savus padotos, ka rīt plkst. 14 ar pasi “zobos” jāierodas uz dibināšanas sapulci. Ja kāds no darbiniekiem izteica protestu, ka nevēlas stāties nevienā partijā, atbilde bija īsa – neviens negrib, bet nāksies. Saprotu, vajadzība spiež, jo Meroni galvā jau sen briest doma, ka atliek vien iekļūt lielajā politikā un tad varēs rullēt, bet Pingvīns jau sen sapņo iesēsties Satiksmes ministra krēslā. Par šo tikai pāris jautājumi: Kurš no darbiniekiem nākošgad Saeimas vēlēšanās balsos par partiju, kurā ievilkts ar varu? Vai Pingvīns apzinās, ka par šādām darbībām draud kriminālatbildība?"
Pipars
P
Komentāri par šo jauno spēku iz Delfi: - Vēl viena! :) Kas sponsors? Jautāju tādēļ, ka iepriekš nekas nebija dzirdēts par to, ka Antāne dibina partiju, bet tā klusi noorganizēt pietiekamu skaitu cilvēku no dažādiem reģioniem bez finansējuma nevar. - Dibināšanas sapulcē sadzina pat apsargus,apkopējas,brigadierus,visus,k as spēja kustēties,un lika parakstīties.nu un protams ,ka Krievijas projekts.latviešus vajaga sadalīt ,sacirst ,vienam apsolīt otra,un beigās uzmest visus--nu kā ventspils vēļešanās - VARAM laikā viņa par kārtīgu kukuli nokārtoja Ventspils tirdzniecības ostai licences pagarināšanu, labi pastrādāja - stipri un nelokāmi prasīja kārtīgu piķi - Nevis aiz šiem, jo pārējie ar varu sadzīti, ja ne paliks bez darba, bet aiz daudzkārt caurkritušās Antānes stāv starptautisks afērists Meroni un fīrmanis Kukuls, kurš jau uz pašvaldību vēlēšanu rēķina Ventspilī nopelnīja labu summu. - Komunistiska tipa partija..
atbildiet, lūdzu
a
Ar ko Meroni sliktāks par slepkavību pasūtītāju, valsts nozadzēju un pataloģisku meli Lembergu?
  • 10
  • 6
Nožēlojami, trolli!
N
Reālais Krievijas ietekmes aģents Lembergs un viņa rokaspuiši nekaunējas būt pat tik zemiski, lai savus oponentus nosauktu par Krievijas projektu.
  • 12
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas