Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Lembergs apšauba, ka Zatlers pēc vēlēšanām būs Valsts prezidents

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mia
m
vai dienu nav nopircis lembis?
oi, nobaidīja !
o
Tas gan ir drusku ne tā, me domāt - tur hūtem traisnība PRINCIPĀ - lai pat būrī šamais atkal špāses pēc iesēstos, ne jau z. nominēs l., bet hūte ar čomiem domās, vai nominēt z. :)))
oi, nobaidīja !
o
Tik jau tāds viš tomēr nava, lai pēc viena vinnesta loterijā tūlīt otru tādu pašu gaidītu :)
oi, nobaidīja !
o
ja bus faķera un personālpenzija, tad NAFIGA TAS ARĪ BŪTU VAJADZĪGS !
KLM
K
Zeks, liela mēroga zaglis u.t.t. ir tikai konkrētu partiju piekritēju vai viegli ietekmējamu ļautiņu nevērtīgas emocijas ................................................... ............................................................ ........................ Jums pilnīga taisnība - Lembergs nav ne zeks, ne liela mēroga zaglis - to saprot pat Lihtenšteinas lielfirsts, uzlikdams arestu Lemberga naudiņām Lihtenšteinā, bet ne zagtajām - kompartijas biedru ik mēneša iemaksas, kuras savāca biedrs Lembergs, reiz būdams poļitruks ! Tā kā Jums pilnīga taisnība...apsveicu !
degvīns
d
Diena publicēja šo principā maznozīmīgo materiālu, lai kārtējo reizi varētu sākt ar: "Smagos noziegumos apsūdzētais..." un beigt rakstu ar visu apsūdzību uzskaitījumu. Tā sacīt, lai mēs neaizmirstu. Tikai šie pastāvīgie atgādinājumi paliek arvien mazāk iedarbīgi tāpakt kā gana bļāvieni: "Vilks aitās!". Bet visi citi bļāvieni: "Zeks, liela mēroga zaglis u.t.t." ir tikai konkrētu partiju piekritēju vai viegli ietekmējamu ļautiņu nevērtīgas emocijas.
Jā gan
J
Lembergam ir mazvērtības koplekss, nu viņš spodrina savas spalvas, kā māk. Viņš ļoti gribētu kļūt par premjeru, bet šaubās, vai prezidents Zatlers viņu nominēs.
KLM
K
ja tikai zeks - tā pusbēda - bet arī vēl poļitruks, okupantu roklaiža...kangars
Faktiski tā jau ir
F
Zagļu paradīzei Latvijai trūkst premjers - zeks !!!
X
X
Ir tikai 2 varianti: 1) Lembergs ir zaglis, liela mēroga zaglis. Un tad ar kaunu pakarams, publiski. Piedošanas šeit nav un nevar būt, jo tādā gadījumā viņš ir melojis gadiem ilgi tiesu varai, medijiem, Latvijas tautai, un visus mus apzadzis. Nenožēlotus noziegumus nevar un nedrīkst piedot. 2) Lembergs nav zaglis. Nav noblēdījis valstij simtiem miljonus, nav nodarbojies ar reketu, nav viltojis dokumentus un nav reizē pārstāvējis savus privātos, valstij izkrāptos uzņēmumus un pašvaldību. Tādā gadījumā ir jāpakar tie, kas viņam radījuši šo neslavu. Liekam uz totalizatoru - kā viss beigsies?
Dzintars
D
Zel gan ka kriminalbandti musu Saeima "ievela" prezidentu, nevis tauta. Demokratija Latvija ir tikai illuzija..
KLM
K
..vai viņš ir gatavs atzīt, ka viņa kļūšana par premjeru ir utopija. Vispirms Lembergs teica: " Nē, tas ir absolūti reali" ..................................................... ............................................................ ......................... jautāts, ja nebūtu sabrukusi okupantu vara, vai viņa kļūšana par KPSS ģenerālsekretāru ir utopija. Vispirms Lembergs : "Nē, es kalpoju okupantiem tik centīgi, ka tas ir absolūti reāli"
Ventspils Muļļa
V
kazi , lembe aatraak tiks uz naaraam?
Lops
L
Zatleram vai ari kadam nakamajam nav liela loma Latvijas politikaa. Taa kaa shis izteiciens vien tada kekja runa ir.
who cares
w
:) Aiviņš noteikti nebūs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas