Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Lembergs noliedz, ka pircis Dienu

Ventspils mērs un ZZS premjera kandidāts Aivars Lembergs noliedz, ka stāv aiz laikraksta _Diena _pirkšanas. Dienu iepriekš to noliedza arī Andris Šķēle un Ainārs Šlesers.

A.Lembergs trešdien uz žurnālistu lūgumu komentēt šīs aizdomas skaidroja, ka tās ir tikai publiski tiražētas baumas, jo, ja jau esot aizdomas par A.Šķēli un A.Šleseru, tad kā vienmēr tiekot piesaukts arī viņš, «lai ir visi trīs ļaunuma centri kopā». «Nu kā bez Lemberga...» - retoriski izteicās Ventspils mērs.

A.Lembergs arī ironiski, līdzībās runājot, izteicās, ka ik gadu Latvijā vientuļajām mātēm dzimst desmitiem bērnu, kuriem nav tēva, un viņš varot pieteikties par šo bērnu tēvu, raksta Db.lv.

To, ka nav viens no patiesajiem Dienas īpašniekiem, A.Lembergs skaidroja ar laikraksta saturu, kas vēl aizvien esot kritisks viņam. «Ja es būtu nopircis, tad Diena nebūtu Pilsoniskās savienības rupors. Virs Dienas pirmās, otrās un trešās lapas droši var rakstīt «Apmaksāta politiskā reklāma»,» uzskata A.Lembergs. Viņaprāt, no Dienas rakstiem nolasāms vēstījums: «Visu varu Kristovskim, Ēlertei un kompānijai.» Runa ir par Vienotības vēlēšanu saraksta līderiem Rīgā un Zemgalē Ģirtu Valdi Kristovski un Sarmīti Ēlerti. «Lai es savus personiskos līdzekļus ieguldītu tādā laikrakstā? Nu ko jūs...» teica A.Lembergs.

Uz jautājumu, vai viņš pazīst Dienas mediju uzņēmumu jauno padomes priekšsēdētāju Jāni Ogstu un valdes locekli Mārtiņu Dukātu, A.Lembergs atjautāja: «A kas tas tāds – Ogsts?» Jautāts, vai abas šīs personas kādreiz ir līdzējušas Lembergu ģimenei finanšu darījumu kārtošanā, Ventspils mērs sāka garu skaidrojumu, kas, viņaprāt, ir ģimene Civillikuma izpratnē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas