Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Lembergs: politiķi krīzes laikā aizveda Latviju uz Aušvicu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kiuj
k
cik tam Lembergam gadu???? VARBUT vajag vina delu iecelt amata neviss vinu
Muļķu zemes pavalstnieks
M
Kā cilvēku padarīt par narkomānu? Ļoti vienkārši,vispirms par velti jādod pamēģināt,tālāk kamēr upuri pieradina pie regulāras lietošanas, preci pārdod ar atlaidēm(augstiem kredītreitingiem),kad upuris kļuvis atkarīgs,tad jau var prasīt pilnu cenu. Klasiskā shēma kā Latvijas valsts tika iegrūsta parādu purvā. Valdība 20 gadus dzīvoja augsto kredīreitingu eiforijā, un tā arī nepamanīja,ka valsts strādā ar fantastisku tirdzniecības deficītu,kuru sedza ar "lētajiem" kredītiem. Pelnīt neprotam un pasaulē krīze,tāpēc nav kas aizdod,ko nu? Un atkal,grasāmies kāpt uz vecā grābekļa - dzīvošanas uz parāda. Ja runājam par slaukšanu,tad nezinu citu lielāku slaucēju par Dombrovska valdību,kas ar bezjēdzīgiem nodokļiem slauc nodokļu maksātājus,ar bezjēdzīgām konsolidācijām maznodrošināto iedzīvotāju daļu,jo viņiem vajag apgrābstīt pēc iespējas lielākas iedzīvotāju masas,lai savāktu miljonus,jo bagāto ir maz un tāpēc nevar pieļaut,ka viņiem noņem lielas summas,kā nekā savējie. Kur tu redzi,ka aizņemtā nauda tiek ieguldīta ražošanā? Ar aizņēmumiem tiek nodrošināta valdības dzīvības vilkšana,jo nauda ar nodokļu eskalāciju un patēriņa apcirpšanu tiek pārvilkta valdības budžetā, visas nozares tiek novestas bada režīmā - medicīna,izglītība,policija,armija,sociālā sfēra,ekonomika, finanses. Un to tu sauc par attīstību?
ūja
ū
Pareizi mazais mulat ļemburg,...tautu gan aizveda,bet tu kā glums zutis izmuki un kopā,...a židiem laventeri, "Parexsa " abiem 2K,toverjoni,goodmann,KGB stukaču šļuseri,...u.c. naudas maisem,likumīgi sazagies,sagrābies,sašeptēji,....re kādā dirsā, mēs tagad esam....
lux
l
Pirmkārt, pilnīgi nepamatots ir apgalvojums, ka aizliegts aizņemto naudu izlietot attīstībai. Ieteiktu Jums vispirms izlasīt vienošanos un tad runāt. Tāpat arī nenāktu par ļaunu precīzi norādīt, kā tad mūs "slauc" bagātās valstis. Vai Dānija, kurā tik daudz bez atlīdzības palĪdzēja Latvijai jo īpaši izglītības jomā, vai Šveice. Otrkārt, politiķim nedara godu tas, ka atklāti viņs parāda, ka "slaukšana" viņam jau ir asinīs. Politiķis, kura domāšanu nebūtu ietekmējusi padomju partijnieka domāšana, tā neizteiktos. ES valstīs tā ir ES fondu saprātīga izmantošana valsts labā. Portugāle, piemēram, lieliski izmantoja ES fondu naudu, veidojot lielisku infrastruktūru. Mēs neprotam šo naudu apgūt. Tieši tādu Lembergu/Šleseru/u.c. dēļ, kuriem vēl aizvien ir grūtības nošķirt savu maku no valsts maka.Taču atkal citi vainīgi. Tas, ka Latvijā diemžēl neesam atbrīvojušies no padomijas domāšanas un ES naudas apgūšanā pielietojam nožēlojamās krievu metodes, nav ES vaina. Tā kā nevajadzētu te brēkāt par bagātajām valstīm, kuras te nabadziņiem dara pāri. Un paldies Dievam, ka vispār aizdeva. Būtu valsts bankrotējusi tādi kā Jūs atkal gaudotu par to, ka neaizņēmās.
kritikjis
k
lembergu neviens nespiezh dziivot Latvijaa. beedz prom. riet uz Latviju var arii no aarpuses.
dalia
d
Sai valsij, Latvijai, nav vadiitaaju. Ir tikai politiskas intereses. Valsts, kaa taada,netiek paarstaaveeta, jo valsts intereses netiek liktas pirmajaa vietaa.
kritikjis
k
Aiznjemas tikai tad, ja nav pasiem. Labriit. Turpini klausiities padomju cilveeka lemberga spriedeleejumus, taalu tiksi.
kritikjis
k
Ja lats tiktu devalveets, tad krediitus naaktos atdot daudz gruutaakaa situaacijaa. Sliktaakais iespeejamais scenaarijs - valuutas sabrukums, hiperinflaacija/hiperdevalvaacija un atgriesanaas PSRS pedeejos gados, kad rietumu standarta preces bija neaizsniedzams sapnis, par celjosanu briivajaa pasaulee nemaz nerunaajot.
kritikjis
k
lembergs vienmeer ir miileejis pabraukt ar muti un nav sekojis liidzi, ko runaa.
KLM
K
Mentalitāte .... Ministru prezidenta neko nevar. ..................................................... ................................... Anna, Jums kārtējo reizi taisnība - redz kā kaimiņzemes premjerministrs visu var, pat bez izmeklēšanas un tiesas nevēlamos ''močit v sortiri". Varu iedomāties - kādā ekstāzē būtu Jūs, ja mūsējais premjers darītu to pašu, protams, šķirojot tautības....
omg
o
"Labs raksts un pareizi teikts. Lembergam ir valstiska domāšana, nav ko kritizēt. Kritizē šeit tikai tie, kas tikuši pie valsts siles." ___ Un pie kādes siles tika Lembergs, kas īsā laikā kā pašvaldības amatpersona kļuva par BAGĀTĀKO cilvēku valstī, plus vēl par tādiem padarot savus ģimenes locekļus, ar pašu vien nepietika. Vai arī šī pēkšņā pārticība, tiekot pie siles, ir tas, ko tu sauc par valstisku domāšanu? Tad man jāsaka, ka Latvijā ir visai dīvains viedoklis par valstisku domāšanu.
Anna
A
„publikai ZZS saka viena, un koalīcijā - citu " Atklašu jums noslēpumu: viņi domā trešo un dara ceturto un izradās piektais. Tas ir par normu titulnācijas pārstāvjiem. Vakar klausījos Brigmaņa interviju par radio un uz konkrētu jautājumu: Vai pieprasīsiet SC atzīt okupāciju? Neko neatbildēja! Mentalitate ... Ministru prezidents neko nevar. Viņš var pat nevar padzīt Kristovski, pa kuru cilvēki visos stūros smejas, kā par muļķi. Tiesa, miljardu dzīvo un joprojām viegli konvertējamos latu budžetu zāģē visi tie, kas pieder valdībai. Un, lūdzu, netēlojiet no tiem un no cilvēkiem, kas stāv aiz tiem mocekļus un lielus cīnītājus. Vai jūs domājiet ka budžeta naudu zāģe tikai pārstāvji no pro-Rietumu pseidoVienotības? Jā, un par palīdzību un iespējas došanu zāģet naudu krīzes laikā, tagad ir jāsniedz ordeņus? Tātad, kaut kas nav skaidrs, kadu tik stipri kritizē Lembergs? Un kuru partija ir valdības sastāvā jau kārtēju gadu? Vai jūs viņš jau ir iznācis no ZZS? Tātad nav ko vainot kādus, ir nepieciešams paskatīties uz sevi un savu partiju pirmajāi kārtai.
Jānis
J
Pieņemsim ka Latvija nav valsts bet valstisks veidojums ,kurš pazudīs vēstures dzīlēs līdz ar latviešu tautu.Paliks tikai vietas nosaukums ,kā,piemēram,Prūsijas gadijumā.
Muļķu zemes pavalstnieks
M
Vai narkomānu var izglābt dodot viņam kārtējo devu? Vai parādos grimstošu valsti var izglābt ar jaunu parādu,pie tam aizliedzot naudu izmantot attīstībai,bet novirzīt patēriņam.lai mēs par šo aizdevumu pirktu aizdevēju preces. Man patika Lemberga frāze,ka mums jāslauc ES ,nevis jāļaujas,ka mūs slauc ES bagātās valstis,nosakot mūsu lauksaimniekiem 6 reizes zemākus hektārmaksājumus, nosakot nenormāli paaugstinātu lata kursu pret eiro,katrā valstī sava cenu,sociālā,nodokļu politika un citi faktori,kas kropļo "vienoto" tirgu. Vienots tirgus, kad tas izdevīgi bagātajām valstīm,bet kad tas nav izdevīgi tad izrādās,ka mums ir mazs tirgus un tāpēc cenas augstas, (kur palika vienotais tirgus?) konkrēts piemērs - farmācijas tirgus.
anna
a
Vārds vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas