Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Lembergs prasa no KNAB piedzīt 75 000 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Puzes arlekīns savas aprobežotības rezultātā ir izšnākerējis pārmantoto kompartijas kasi, dara ko var lai pierādītu savējiem, ka tiesīgs dzīvot un kasi atgūs.
pareģe
p
jo vairāk ļurinās, jo vairāk gadiņus sev saļurinās...
borcinsh
b
..tas show vinam "atgeriezisies" - "brali-cietumnieki" ari vel no vina (lemb.) pieprasis kaut ko...
Mja,
M
smuks viņš nav, bet D-U-M-J-Š gan! Apnicis lasīt par šo nekrietno cilvēku! nesaprotu, kāpēc vēl bez NRA arī Diena raksta par Lembergu???
Svešvārdu mīļotājs
S
Pie kā tad Kariņš vainīgs? Neatdeva maku laupītājam pēc pirmā svilpiena un tāpēc saņēma sitienu pa galvu ar metāla cauruli? Tad jau pats vainīgs, prātīgs cilvēks atdotu uzreiz.
Svešvārdu mīļotājs
S
Nu tad jau iznāktu, ka visi citi lēmumi, kur koda nav (un tādi ir visi pārējie) būtu apšaubāmi. Bez tam šim attaisnotajam papildus tika paziņots, par kuru personu iet runa (lai gan viņš pats to labi saprata), bet ja kāda tipa neformālā vara tālu pārsniedz formālo, tad regulāri notiek šādi brīnumi un tāpēc tā arī dzīvojam, - nabadzībā un beztiesiski.
Svešvārdu mīļotājs
S
Formāli attaisnot var jebkuru, pie jebkuriem pierādījumiem. Jo spriedums vienmēr ir subjektīvs.
y>x
y
smagos noziegumos Lembergs ir apsūdzēts tagad, bet attaisnots par sīkumiem. Tā sir divas nesalīdzināmas lietas
dzeris - x
d
Tur es tev pilnībā piekrītu, īstenībā, pirmais nepildīja noteikumus Kariņš, un visa tā izgāšanās uz viņa sirdsapziņas.
x
x
ja spriestu pēc būtības vai likuma gara, Lembergs zaudētu, bet sprieda jau pēc likuma burta, un, formāli ņemot, viņu varēja attaisnot ----- zini, ja jautaajumu izveerteetu peec buutiibas, varbuut kaads tomeer izdomaatu lieki nekashkjeeties ar cimperliigu oligarhu un izdot jaunu MK riikojumu ar ierakstiitu personas kodu. tas tachu ir ljoti vienkaarshi, vai ne? taa vietaa tika "lietderiigi' noteereeti prokuratuuras resursi un lembis veel ieguva argumentus citos procesos.
dzeris
d
Nu par to jau arī es runāju - ja spriestu pēc būtības vai likuma gara, Lembergs zaudētu, bet sprieda jau pēc likuma burta, un, formāli ņemot, viņu varēja attaisnot. Bet, zinot, kādas Lembergam iespējas ietekmēt turpmāko juristu karjeru, izbrīnu tas neizraisa.
Jā,
J
piekrītu, ka pēc pēde'jo dienu aktivitātēm, kad Diena publicē ar un ap Lembergu saistītos notikumus, ir skaidrs, kas ir patiesais ( vai viens no ) Dienas īpašniekiem. Interesanti, no kura ofšora ņaudiņa tika sagrabināta, ko atdot anglim par palīdzību. Es arī saku-FUIIIIIIIIIIIIIIIIII !
Versija
V
Njā, izlasīju Lemberga kunga biogrāfiju. Arī šis piemērs apstiprina patiesību, ka "brīvajā" Latvijā pie turības (lielas) varēja tikt tikai bijušie, tolaik vēl esošie partijas funkcionāri. Veikls zellis. Dikti mīl Ventspili kā savu buduāru. Bet vai Latviju?
bimbam
b
Lembergam te nevareja but taisniba un ari nav taisniba, jo visi saja lieta iesaistitie zinaja, kas ir kas, bez tam galu gala tika iesniegti pareizie dokumenti! Nemot vera spriedumu mes saprotam, ka dzivojam valsti, kura ir pagalam nespejigi juristi, kuri baidas (varbut ari ir uzpirkti) spriest par lietu pec butibas un pieturas pie likuma burta, kas ne vienmer ir iespejams, ta ari saja gadijuma!
Dollija
D
Lemberg, kur ir manas Ventspils Naftas akcijas? Kad Tu par tām sāksi maksāt mums, mazajiem akcionāriem, kas uzķērāmies uz Tavas zaglīgās makšķeres, dividendes, tad arī varēsi kaut ko pieprasīt no KNAB.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas