Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Levitu nedēļas nogalē aizvietos Beitnere-Le Galla

Valsts prezidentam Egilam Levitam nedēļas nogalē atrodoties ārpus valsts, viņa pienākumu pildīšana tiks uzticēta Saeimas priekšsēdētājas biedrei Dagmārai Beitnerei-Le Gallai (JKP), liecina paziņojums oficiālajā izdevumā Latvijas Vēstnesis.

Levits no 16.augusta līdz 18.augusta vakaram atradīsies ārpus valsts. Viņa darba kalendārs liecina, ka prezidents dosies vizītē uz Vāciju.

Šajā laikā Levitu būtu jāaizstāj Saeimas priekšsēdētājai Inārai Mūrniecei (NA), tomēr viņa informējusi prezidentu, ka šajā laikā atradīsies prombūtnē. Savukārt par viņas pienākumu izpildītāju ir iecelta Beitnere-Le Galla.

Paziņojumā norādīts, ka atbilstoši Satversmei un Saeimas kārtības rullim Levita prombūtnē, no 16.augusta plkst.7.30 līdz 18.augusta plkst.17.30, viņa vietu izpildīs Beitnere-Le Galla.

 

Top komentāri

Tāli
T
Absurds - prezidenu neaizvieto, bet uz laiku pilda ierobežotus pienākumus, piemēram, "aizvietotājs" nedrīkst pieteikt karu, atlaist Saeimu utt. Otrs absurds - vai tad nevar plānot darbu tā, lai prezidenta prombūtnē pienākumus pilda Latvijā palikusī Seimas priekšsēdētāja. No varbūtības teorijas, sliktas plānošans rezultātā Latvijā var nebūt prezidents, Saeimas priekšsēdētā, arī iecerēta vietniece un vēl un vēl !!!
Scorseze
S
Šī vairs nav valsts, tas ir cirks ar zirgiem.
mieru tikai mieru
m
Šitas tantuks ar aliekspresā nopirkto famīliju nebija tā, kura nekam mazsvarīgākam par starpgalaktiskajiem jautājumiem klāt neķeras? Nu tad varam būt mierīgi. Neko citu, izņemot attiecības ar Lielo Magelāna mākoni nesačakarēs.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas