Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

LF aptauja parāda: partiju apvienošanās attaisnojusies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Baiba
B
Jābalso par VL. tie vienīgie no visa bara, kuri nav sasmērējušies.
targash
t
Un Jūs ticat visam, ko rāda TV3? :)
skaa
s
vai tiešām kāds vēl tic tiem reitingiem? :)
monitors
m
Latvijas Fakti nekrietni melo - tikko TV 3 rādīja pavisam citu bildi - lablatvieši zem svītras un to es viņiem ari novēlu! /// Tie jau vēl nav Saeimas vēlēšanu rezultāti. Diviem dažādiem sabiedriskās domas pētīšanas kantoriem rezultāti var par dažiem procentiem atšķirties. Un šitie cipari vispār ir bleķis, galīgo bildi taisa tie, kuri nav izdomājuši par ko balsos. Un, zini, parastā kārtā to neizlēmīgo vairākums par radikālām partijām nebalso, jo radikālo partiju elektorāts ir izlēmīgs. Neizlēmīgajiem, piemēram, labi der ZZS, jo tie jau pie visiem variantiem būs valdībā, ja ne ar tiem, tad ar šitiem. Tādēļ arī neizlēmīgo procents samazinās, ZZS elektorāts pieaug.
A.G
A
Kad beidzot cilvēki attapsies un sāks balsot par sociāldemokrātiem, par Atbildību?
Lelle
L
Tikai ne TB čekistus un zagļus!!! Visiem vecajiem kretīniem svītru pāri...
Krievs Latviešiem
K
kā zināms - siers būs nozagts, alus izdzerts, visi apkārtējie krūmi pievemti, tautu meitas piesmietas, līgotājus grauzīs odu bari zirga lielumā un visu cauru dienu līdz pat nākajam rītam lietus gāzīs kā ar spaņņiem ... ko viņiem arī novēlam ... labāk turēties no šiem tālāk ... :) -------------------------------- Kurmi, tev ir laba humora izjūta - labi uzrakstīji - baigi pasmējos! :)))
Lelle
L
Līdz vēlēšanām būs vēl lērums skandālu, pat mēģinājums ieviest te diktatūru, var notikt nemieri...reitingi vēl mainīsies un kā vēl mainīsies! Pieņemu, ka vēlēšanu rezultāti nevienu neapmierinās.
Krievs Latviešiem
K
Priecīgus Jāņus visiem lasītājiem! Светлого праздника Лиго всем читателям!
no Jūrmalas
n
bums 14:38 . par labu Latviju 5.3%, tā jau ir diagnoze. 1% jau būt par daudz, bet ja ir 5.3%, tad tiešām Latvijas iedzīvotāji dzīvo tādā valstī, kādu ir pelnījuši. ==================================== Tā ir sabiedrības diagnoze, kas pēc tam vaid, ko savēlējuši.
no Jūrmalas
n
ZZS reitings aug- neskatoties uz Rivžas un Pilates valsts nozagšanas priekšlikumiem.
lauķe
l
Latvijas Fakti nekrietni melo - tikko TV 3 rādīja pavisam citu bildi - lablatvieši zem svītras un to es viņiem ari novēlu! Ja gribam latvisku Latviju, tad tikai - VL / TBLNNK !
nepareiza aptauja
n
tv 3 ziņās rādija vl/tblnnk 6,2% PLL4,5%
ag
a
es balsošu par apvienību ATBILDĪBA! viņi piedāvā ieviest progresīvo nodokļu sistēmu, kas liks bagātajiem maksāt lielākus nodokļus, bet parastiem cilvēkiem, kā man, piemēram, mazākus nodokļus.
Jukums
J
VL vietā es piedāvātu tiem nedaudzajiem vēl palikušajiem saprātīgajiem tēvzemiešiem iestāties VL. Protams, stingri vērtējot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas