Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

LIAA: Latvijas tēls Lielbritānijā uzlabojas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lux
l
Godātais (vai cienījamā) lux, ja nevēlaties, lai Jūs uzskata (šajā virtuālajā vidē) par Putina metožu atbalst'tāju, tad nerakstiet šādus komentārus vairs. Stipri bandītisks iespaids rodas. ========== - Kāpēc Putins, bandīti un čekisti? Tie taču bija citplanetieši, kas paņēma Sašu Ļitviņenko pie sevis.
KLM
K
Bet man nāk pie sirds, ko Lux raksta. Lai Dievs dod viņam būt tik pat gurdram arī turpmāk.
Bolero_10
B
Godīgi sakot, man no tā ne silts, ne auksts :) Es tikai pateicu, ko domāju.
lux
l
Jūsu iespaidi man pie kājas, vai jūs to zināt?
Bolero_10
B
Godātais (vai cienījamā) lux, ja nevēlaties, lai Jūs uzskata (šajā virtuālajā vidē) par Putina metožu atbalst'tāju, tad nerakstiet šādus komentārus vairs. Stipri bandītisks iespaids rodas.
lux
l
Latvijas krievi jums krūzītē neko nav iebēruši, vismaz, pagaidām, kaut, spriežot pēc jūsu naidīguma, iespējams, ka būtu vērts.
KLM
K
Vēlreiz rakstu nupat izdzēsto komentāru: KLM> viltus KLM : ''Latvijas labo tēlu'' šķīvītī nevar uzlikt. .................................................... ...................................................... Tas tiesa, toties viena ''lielvalsts'' var piebērt poloniju kafijas krūzītē tik pat viegli, kā ''močit v sortire''
lux
l
Ej nu ej. Krievi uzcēla mums slimnīcas un skolas un iemācīja mūs pat čurāt stāvus! Neapvainojiet, lūdzu, viņus.
KLM
K
Mūsu virtuālā draudzība pajuks, ja apvainosiet uz priekšdienām mērkaķi - salīdzinot viņu ar urlu... Vai esat redzējusi mērkaķīti, kurš mielojās ar voblām, uzdzerot vodku? Pat pie pieminekļa Pārdaugavā tik zemu kritušu mērkaķu nav !
lauķe
l
Man jau pieriebies tas mērkaķis , kuŗš uzdarbojas gan ar Jūsu, gan arī ar manu "niku"....
...
.
Vestnieks ir vestnieks (jautajums tad, kadel tadi vestnieki, kas neko no uznemejdarbibas nesaprot), bet tad katra vestnieciba pa vienam no arejas tirdzniecibas diplomatiem - kaut vai no pasreizejas LIAA strukturas - un lieta darita, citadi si reklamesanas pedejas dienas tada bezceriga un diezgan izmisiga.
zemgalis
z
iespējams, ka LIAA aktivitātes ārvalstīs var intergrēt ar diplomātiskiem resursiem. bet LIAA ārvalstīs parādījās tieši tamdēļ, ka diplomāti nodarbojas tikai ar "oficiālām" lietām: kafijas dzeršanu, smalkām vizītēm un vispārīgu notikumu apspriešanu un tādā garā. Ārlietu ministrija organizēja pasākumu ciklu "'Ārliedu dienests eksportam".. atceros, ka Latvijas vēstniekam ASV prasīja konkrētus un tiešus jautājumus par uzņēmējdarbību, bet atbilde bija viena:"Esmu diplomāts un nevaru atbildēt uz šiem jautājumiem". Lūk tādi ir mūsu diplomāti. Valsts nodrošina tiem luxury lifestyle. Bet atdeve investoru piesaistē no tiem nav skaidra. jebkurā gadījumā, es esmu LIAA atbalstītājs: tā ir visatklātākā valsts iestāde/aģentūra
Burunduks
B
Jau n-tais tuksais LIAA PR raksts - vienkarsi nozelojami. Hrestomatisks PR piegajiens - galvenais nav saturs, galvenais ir zinu daudzums. Diemzel secinajums ir tikai viens - LIAA nav labo darbu par ko rakstiit (ja buutu. noteikti rakstiitu)
pretigi
p
chekistu 4. maija vergu rezpubljika izmanto savu dzemdetaaju-sarkano degeneratkomunistu noziedznieku murgus par valsts telu,tad ari stuteja paris kolhozus,kur vest arzemniekiem radit cik labi dzivo,kamer parejos visi me6los lidz ausem un dzina fabriku civilokupantu rabochijus demonstracijas lai paraditu cik laimiga tauta utt
reālists
r
..... bet Latvijā Latvijas tēls turpina pasliktināties. Tā kā kopumā turpinās stagnācija (un smaga)!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas