Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Liela interese no NVS valstu investoriem par uzturēšanās atļaujām Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andris
A
Nav ko nervozēt ,drīz būsim viena no kriminālakajām krievu gyuberņām civilizētā EIROPĀ. Paldies krieviem jāsaka VVF ,ķā arī visām ieprēkšējām partijām ,sākot jau ar godmaņa laikiem.Nemaldīšos ,ja teikšu ---RIGA ar katru dienu kļūst ar vien krieviskāka vulgārāka ,kriminālāka .N
K-K
K
... Tautas un valsts pasnavibas konkurs !!!! ... Likvidet so Saeimas negeligo pastradato projektu!!!
Carlito
C
Saeima strādā jau 1 mēnesi, bet JOPROJĀM NAV ATCĒLUSI ŠO LIKUMU?
kovarna
k
N U KO, labi gan visi ticam , sed gaid investor .... slerits .....labs ... sol sol , tagad vsiem bus lab , naud tek ....te kad tic ? vels pa stender!
saeimai
s
Butu japienem steidzamas kartas likums, ka nevar no radiem parpirkt dzivoklus, lai dabutu uzturesanas atlaujas. Taa tacu ir totala smauksanas! Saeimas darba stils - paprieksu izdara un tad domas. 100 idiotu bars!
Человек
Ч
Какие же вы все-таки ксенофобы. И как вас только в Европу взяли с голым задом.
kaput
k
Taa Eiropaaa tiek ievazati musulmaniskie teroristi no Aizkaukaza un Krievijas banditi. Eiropaa bus bumba ar laika degli pateicoties saeimai, kura izdeva likumu kaa par minimalu naudu var iegut ieeju Eiropaa.
Bo
B
Piekritu, derētu to izdarīt jau tuvākājā sēdē.
Dr.xy
D
Teroristiem piedavaja uzturesanas atlauju Latvija. MURNIECE:"TERORISTI NAV GRIBEJUSI PIE MUMS DZIVOT"!!!!!!!!!! Kas ir Murniece?
Dr.xy
D
Krievijas,Turcijas,Kinas,Turkmenijas u.t.t."INVESTORI"!!!! 25000,00 Ls "uznemuma" dibinasanai!!! Kas tas varetu but par"uznemumu"? Turku kebaba buda Maskavas iela,saules- puku seklinu tirgotava Bolderaja? Kinas lidzekli potences uzlabosanai Centralaja cietuma? Politikus,kuri ierosinaja un pielava sada "likuma" pienemsanu,ir jasoda par Valsts nodevibu. Kas tad ir vai bus tie "investori-uznemeji"?! Kriminali elementi,kuriem bus iespeja uztureties ES,ka ari islamistu teroristi.Seviski teroristiem Latvija ir perfekta vieta,kur ierikot savus stabus talakajai darbibai visa Eiropa. Jo DP,ka tada,vispar nav.Seviski izcelas Murnieces" GENIALAIS" izteiciens :" teroristi nav gribejusi pie mums dzivot".
Oskars
O
Forši ! Lai tikai maksā 10000Ls par dienu.
Didzis
D
Jaunajai saeimai tās likuma izmaiņas ir jāatceļ.
Viesulis
V
Interesanti, cik Latvijai pēc tam izmaksās reputācija par valsti, kas rūpējas par Krievijas kriminālās naudas atmazgāšanu un iepludināšanu ES?
Mystery of Truth
M
Ka sokas ar e-gramatu apkarosanu? Pats ari lasi?
Mystery of Truth
M
Es ticetu drizak tam, ka Bites marketinga nodala ir piezvanijusi 10 000 Krievijas biezajiem, piedavajot ipasi labus tarifus. :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas