Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Lielbritānijā tiks izdota avīze latviešiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pozetivais
P
man tiesi liekas, ka super, jo ta tomer ir avize anglija, nevis latvija, un ja saisina, ka ir majas lapa...kas vel labaks...
.
.
bet tomer zeel, ka taads nosaukums
ilona
i
Neskatotos uz to kurā vietā mēs dzīvojam un cik ilgi.....ir apsveicami, ka ir cilveeks kurš vēlas lai mūsu tautieši neaizsmirstu latviešu kultūru, valodu, tradīcijas...jebkurš normāli domājošs latvietis atbalsta šādas aktivitātes, un paldies Tev Dace ka tu to dari....tad turies!!! Vienmēr būs skauģi kam kautkas nepatīk, ka kāds kautko dara, bet ...."suni rej, karavāna iet tālāk..."
reālists.
r
Te jau atkal tā pati Latvijas okupācijas turpinājuma problēma. Izveidoja Anglo Baltic News skatīt grupas-Sallija Benfelde, ............ strādāju partijā "Pilsoniskā savienība" kā konsultante............,;tā vietā lai iedotu patieso ihfu par šo nodevīgo grupējumu. Vai tas nenozīmē ,ka arī šis masu mēdijs nav zem postpadomju politiski mafiozās oligarhijas (iepriekš VDK,LKP+krimināls) kontroles un ir vienkārši tās meitas uzņēmums UK ? Kā zināms Pilsoniskajā Savienībā kā vadītājs skaitījās padomjlaika parazīts,tūtiņdreijers Kristovskis.
Ilze
I
Izskatas ka kads neredz ar...ABN jau sen publiceja atsauci, ka pirma kops 2004.gada 1.maija....beidziet plesties..ka suni ...labak butu daci atbalstijusi par tada projekta pilnveidosanu...sieviete, macas, strada, audzina bernus un vel ir velme uznemties ko tadu...Ilze
...
.
vajag palasit anglo baltic news...tur ir teiks pirma kops 2004.gada 1.maija....
Melns Celms
M
Citu nomelnot, citu darbus padarit par nekad nederigiem utt., to mes protam. Es ceru, ka tas reiz mainisies, nebutu nemaz slikti kadreiz pateikt kaut ko labu. Atbalstit vienam otru un pateikt kadu labu vardu ir lietas, kas jaiemacas darit. Mes makam saskatit labaja vienmer kaut kadu launumu, ta ir iestradata domasana no visiem musu lielajiem paraugiem politika, uznemejdarbiba un sabiedriba. Vel viens jautajums (lai gan ne par so rakstu), kas mani nomac ir, kapec veidojas vispar tada plaisa starp arzemes dzivojosiem latviesiem un Latvija esosajiem? Muziga savstarpeja apvainosana ir vienkarsi laikam intelekta atspogulojums abas puses, jo cilveki ar galvu uz pleciem nez vai ies interneta pie kaut kadiem rakstiem metaties ar lamu vardiem un apvainojumiem. Man ir prieks, ka cilveks Anglija izdos avizi latviski. Latviesi arzemes vel arvien ir latviesi tacu!
?
?
!!! Tiešām !!! Tālākais no L.avīzes: Lielbritānijā dzīvojošie latvieši par sava preses izdevuma izdošanu domāja jau divdesmito gadu sākumā. Bija vajadzīga avīze, kas ne vien informētu šajā valstī dzīvojošos tautiešus, bet arī kalpotu par latviešus vienojošo centru. Tā 1923. gada 5. aprīlī iznāca mēnešraksta "Londonas Avīze" pirmais numurs. Otrā pasaules kara gados, kad Latvija pārdzīvoja dubulto – padomju un vācu – okupāciju, mēnešraksts bija kļuvis par svarīgu Londonā dzīvojošo latviešu preses izdevumu. Tā izdošanu nodrošināja 1941. gada novembrī dibinātā "Latviešu biedrība Lielbritānijā", kurā bija iesaistījušies nedaudz vairāk kā 20 cilvēku. Biedrības valdes priekšsēdētājs Jūlijs Venters vienlaikus bija arī viens no direktoriem komercsabiedrībā "The Anglo–Baltic Produce Co.".
Lasitajs
L
Prieks, ka Diena noņēma nepareizo faktu, ka Anglo Baltic News ir pirmā latviešu avīze latviešiem Anglijā. Pats Anglo Baltic News portāls gan to vēl nav izlabojis. Izskatās pēc komerciāla apmāna.
kaija
k
Prieks par jaunu zinu latviesu valoda.Anglu val.mes iemacisimies tapat,bet lasit latviski ir supper!Milie,tautiesi! Ludzu, neplesisimies un nepelsim cits citu,bet ka runcis Leopolds teica-dzivosim draudzigi! Vai tad tiesam mes te atbraucam lamaties ka to turpina darit musejie Latvija?Es saku paldies visiem,kas runa latviski un turpinasu milet latviesus ar ceribam atrak atgriezties majas!!!
zupa
z
kas to avizi pirks????saprastu, ja pa brivu butu!! bet speciali dzities uz citu londonas galu, lai apskatitu tadu brinumu, ka avizi lv valoda, es netaisos
letiņš
l
nu- vispār jau šī nav ne pirmā ne vienīgā avīze Lielbritānijā, kas iznāk latviski.... un laikraksts ar Londonas avīzes nosaukumu arī jau ir bijis....
joks
j
Tāpēc, ka tas ir Ziemeļamerikas globuss!
Gunča
G
Šito izlasot, rodas 2 jautājumi : 1.kā kāda jauna ziņa, tā latvieši atrod par ko saplēsties - kāpēc? 2.komunistu slepkavu draugs necilvēks kā vienmēr ir klāt kur cilvēki runājās, un draudzīgi pakakā. Kāpēc viņu Diena pieļauj un kāpēc ar mēsliem vispār kāds sarunājas?
Gunča
G
Šito izlasot, rodas 2 jautājumi : 1.kā kāda jauna ziņa, tā latvieši atrod par ko saplēsties - kāpēc? 2.komunistu slepkavu draugs necilvēks kā vienmēr ir klāt kur cilvēki runājās, un draudzīgi pakakā. Kāpēc viņu Diena pieļauj un kāpēc ar mērķiem vispār kāds sarunājas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas