Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Lielveikali: pārtikas ražošanas apturēšana būtu padošanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hm
h
tagad streso par alkahola pateerinu? ja kaut kur ir jaacel nodokli, tad tasir alkahols, cigaretes, azartspeeles.
hmmm
h
kad no ielām sāks pazust suņi un kaķi, tad varēs teikt, ka cenas ir par traku. Pagaidām viss ir čiki briki - pārēdušās sabiedrības slimi murgi. Lai vaidētāji piemin Viduslaikus un Otro pasaules karu, Ļeņingradas blokādi.
Students
S
Mūsu lielveikaliem trūkst konkurences, gan jau Maxima un Rimi tirgu sarunā. Lidl neļāva ienākt. Ražotājiem pēc iespējas jāapiet lielveikali, kas diktē noteikumus. Latvijā pārtika ir dārgāka, ka piem. Vācijā un elektrība no aprīļa būs dārgāka kā Somijā. Vai tas ir normāli?
Aija - nja
A
Man gan liekas, ka Latvijas produkcija nebūt nav labāka par, piemēram, lietuviešu vai igauņu, tikai mūsējo cenas lielākas!
Dace - lauks
D
Piekrītu! Kāpēc paši neko nedara, lai pārdotu savus ražojumus!?Parasti gan arī viņiem gribas baigi pelnīt. To var redzēt dažādos tirgos, kur cenas kosmiskas. Nebūsim tik alkkatīgi, tad visi labāk dzīvosim! Ko dos tāda streikošana? Pirks poļu un leišu produkciju, un paši vien paliks zaudētājos?
Lauks
L
Var apbrīnot to latviešu tautu,šajā gadījuma zemniekus un citus pārtikas ražotājus.Kurš šiem cilvēkiem neļauj apiet Rimi,Maximu un visus citus veikalu tīklus?Kāpēc neiek celts Latvijas pārtikas veikalu tīkls?Lai ražotāji ar zemniekiem metās kopā, un veido savas pārstrādes rūpnīcas un veikalu tīklus.ienākumi būs vismaz 3-5 reizes lielāki.
mja
m
Labāk lielveikalu tīklu pārstāvji būtu domājuši, kā 40% uzcenojumu samazināt- nevajag būt tik alkatīgiem.Tas ka viņi saka, ka ir kopā ar ražotājiem- ir meli, viņi uztraucas, ka nebūs ko tais veikalos likt.Kā lielveikalu tīkli izturas pret ražotājiem- varētu salīdzināt ar iekarotāju metodēm- Tieši tā šie tīkli uzvedas, it īpaši daudz dzirdēts par to pašu Rimi. nevajag est kažoku uz otru pusi.
skārnis
s
Iegādājos trušus, kaut kā to zemes nodokli ap daudzzīvokļu mājas milzīgo pagalmu jāsedz.
nu
n
nedomāju, ka protesti saistīti ar nodokļa celšanu, tas tikai aizbildinājums alkohola tirgoņi varētu uzsākt akcijas nodokļa dēļ, bet, cik tas nopietni brīvā tirgū? mazticams un no biznesa viedokļa absurds lēmums visdrīzāk pirms prezidenta vēlēšanām zzs-i - saimnieki savā zemē (tjipa, lauk-, taut- un tauk-saimnieki) mēģinās iešūpot valdību
Bille
B
Skaties, ko Tev vairāk vajag. Ja taukus, tad ņem to 30%, vai, ja mājā sviestu pats kul. Bet, ja olbaltumvielas gribi vairāk, tad ņem to 15%. Vispār gaumes jautājums.
nja
n
tikai latvijas 15% es vēl ticu, kamēr lietuvas 30% -ar šaubām -tomēr LV ražo kvalitatīvāk nekā LT (vidēji ņemot).
Bille
B
Brīnos par šo ziņu jau kopš rīta. Kurš PĀRTIKAS ražotājs var atļauties apturēt ražošanu un iziet no tirgus??? Poļi, lietuvieši to tikai gaida. Vai arī tas "pīles" palaidējs ir no LTRK vai no alkahola ražošanas? A mož kreiso spirtu pārtrauciet andelēt, ja negribat, lai legālajam nodokļus palielina, bet muļķibas nerunājiet.
Juha
J
Skatos uz Latvijaa razhotu krejumu ar 15 % tauku saturu vienaa rokaa un uz 30% krejumu no Lietuvas. Cenas gandriiz vienaadas. Ko lai izveelas?
Ministry of Truth
M
Cenas lido kosmosā, tikai mēs rāpojam pa grecīgo zemi.
Dīzels
D
izrāvi vārdus no mutes . paši sacēluši cenas nemaņā , žmiedz ražotāju nost . Un vel nav kauna runāt . Protams nekādā veidā neatbalstu valdību tas ir nepareizs solis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas