Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Liepājas dome: tas ir stāsts par cilvēku vienaldzību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Es arī
E
“Der atcerēties, ka ne visi, kas guļ uz ielas, ir piedzērušies bomži, bet cilvēks var būt vienkārši slims un, ja 15 stundas var nogulēt sniegā un neviens pat nepainteresējas, kas ar viņu noticis, tas par mūsu sabiedrību neko labu neliecina.” liepājniekiem.lv sacīja slimnīcas ārsts Ivars Krastiņš. ----------------------------------------------- ----------------------- Par JEBKURU guļošu cilvēku ir jāziņo un jāzvana 112...
Senais
S
Ivar Krastiņ, Jūsu vārdiem "piedzērušies bomži" arī ir tieši Dievam tik pat svarīgi cilvēki kā jebkurš, arī Jūs, tāpēc arī viņiem jāpalīdz, lai cik augstprātība netraucētu.
skoba
s
Tie esam mēs-LATVIEŠI! Tādi mēs esam viens pret otru-vienaldzīgi,bailīgi! tapēc arī nevaram kopā savest valsti kārtībā! Man kauns par mums.....
RĪGA
R
Vov, Liepājā gan mežoņi dzīvo !!! Pie mums, RĪGĀ ir daudz daudz cilvēcīgāk. Nils
cik sapratu
c
Viņš jau pat runāt neprot, intervijā LTV neko nevarēja saprast. Tādi cilvēki, nemaz palīdzību neprot palūgt. Tas ir briesmīgi.
vispār
v
saku vēlreiz, nomaļa un tumša vieta, un šodien arī parādīju pirms tam sašutušam cilvēciņam (no citurienes) vietu, apmēram kur vīrietis atradās. parādīju tai pašā pulksteņa laikā, tikai šodien bez puteņa, kurš apstākļus pasliktina, nevis atvieglo. arī šodien neviens to vīrieti nebūtu atradis, ja tieši neietu garām. un, ja viņš klusē, tad ieraudzīt šodienas apstākļos - 25% gadījumu, ja galva pagriezta tieši uz to pusi. jo apgaismojuma tur nav nekāda.
alive
a
pāris reizes ir gadījies šādi zvanīt uz 112, normāla attieksme, nekādas liekas prašņāšanas. bet tas, ko uzskatu par vērtīgāko - līdzīgi nesen rīkojās arī dēls, pēc tam man pats stāstīja, ka atcerējies manu rīcību...
rita
r
Masa piegaja pie tada pakritusa un dabuja pa degunu.
diagnoze
d
jā, droši vien esmu slima, jo nevaru iedomāties kā var paiet garām sniegā guļošam cilvēkam, esmu nevienu vien reizi purinājusi, modinājusi, stutējusi augšā un arī Ātro palīdzību saukusi. No autobusa izkāpu pēdējā...
!
!
Lai nu kas, bet ārstiem un domniekiem moralizēt jau nu vajadzētu pēdējiem ... Kauns apēsts, neglābjami. Pirmais ārsts vai policists, kas man šādā situācijā kaut ko neskaidru vai apšaubāmu atbildēs, dabūs savu vārdu un situācijas aprakstu presē. Apsolu. Jūs kaut reizi policijai esat piezvanījuši, kādi nīgri tēviņi tur dežurantus tēlo?
Juhans
J
Sniegā guļot vēl var izdzīvot - sniegā ir gaiss un gaiss ir slikts siltuma / aukstuma vadītājs.
jumors
j
Kļūt par bomzi ir vieglāk, nekā te daži domā. Kad namsaimniekam vajag atbrīvot māju - vienalga ar kādu iemeslu. Kad jūs iztiesā par parādiem- un tagad gan daudziem vajadzētu zināt, kā tie rodas. Kad tu atskrien uz pilsētu darba meklējumos, bet pēc darba traumas tu vairs nevienu neinteresē, kopmītne nepienākas un mājās braukt kauns. Galu galā tradicionālie varianti- pēc cietuma nekur nevar deklarēties, ja nestrādā, bet darbā neņem, jo tu nekur neskaities. Visus variantus pazīstu no pieredzes. Mēs uztraucamies par beigu stadiju- kad gadiem cilvēkam nav bijis kur nomazgāties, kad aukstumā sāk sildīties ar alkoholu un par slimo kļūst ne tikai ģenētiski nolemtais. Bet kurš zina- no kura punkta cilvēks ir sācis savu nepieskaitāmo dzīvi? Es nekad neaizmirsīšu sirmo kungu, kas gulēja Brīvības ielas daudzstāvu mana kāpņu telpā ar čībām zem galvas un atvainojās visiem, kas viņam kāpa pāri.
gk
g
Un vēl: šitais stāsts ir pilnīgi nekompetenti pagriezts. Lūk, kas ir skaidrs no TV sižeta iekš liepajniekiem.lv: 1. kad onka vēl stāvējis atspiedies pret koku, garām pagājuši 2 cilvēki, kurus viņš pats nemaz nav uzrunājis. 2. Trešais garāmgājējs arī bijis tas, kurš izsauca ātros. Faktiski pirmais, kurš ieraudzīja viņu guļam, arī izsauca Tas ir izcils rādītājs - pirmais, kurš redzēja guļošu cilvēku, arī izsauca!
gk
g
Pirms pāris nedēļām, ar mašīnu braucot, pie Mūkusalas apļa redzēju cilvēku guļam zemē. Piezvanīju uz 112, kas savienoja ar ātrajiem, kuri noskaidroja detaļas, palūdza tel., ja nu nevar atrast, un viss. Tas prasīja 1 minūti. Nekādu briesmu stāstu par futbolu un 2h. VAJAG PALĪDZĒT!
klm
k
tādi jau tie čiuļi ir.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas