Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Liepiņš: LRA gatava strādāt koalīcijā, ja varēs pildīt vēlētājiem paustos principus

Latvijas Reģionu apvienība (LRA) ir gatava strādāt koalīcijā, ja varēs pildīt vēlētājiem paustos principus, sacījis politiskā spēka valdes loceklis Dainis Liepiņš.

Taujāts par citiem principiem līdztekus līdz šim publiski izskanējušajiem, politiķis norādīja, ka runa ir arī par iespējamo ministru līdzšinējā darba izvērtējumu un to, vai viņi ir uzņēmušies atbildību par kādām iepriekš pieļautām kļūdām.

Tāpat LRA vēlas ar potenciālajiem partneriem izrunāt priekšlikumu par tautas vēlēta Valsts prezidenta institūta ieviešanu. Ņemot vērā, ka vairākas partijas ir iestājušās par tautas vēlētu Valsts prezidentu, tad būtu jāuzzina, kāda ir topošo partneru nostāja šajā jautājumā, skaidroja Liepiņš.

Vaicāts, vai Vienotības un Zaļo un zemnieku savienības noraidošā attieksme pret LRA iespēju darboties koalīcijā liecina, ka politiskajam spēkam šādas iespējas nebūs, Liepiņš norādīja, ka par to vēl esot grūti spriest.

LRA pārstāvju sapulce šodien lemj, kurus cilvēkus deleģēt sarunām ar citām parlamentā pārstāvētajām partijām.

Kā ziņots, LRA līderis Mārtiņš Bondars norādījis, LRA varētu iet valdībā, ja tā nenoteiks slepenību valsts īpašumu pārdošanas darījumiem. Tāpat ideāli būtu vienoties, ka premjera amatu ieņem vai nu pirms vēlēšanām izvirzītie kandidāti, vai kāds no Saeimā iekļuvušajiem deputātiem. Tāpat arī ministra amatus būtu jāieņem Saeimā ievēlētiem cilvēkiem, kas ir tikuši vētīti un ieguvuši sabiedrības uzticību, uzskata Bondars.

LRA 12.Saeimā ievēlētie deputāti uz pirmo sēdi plāno sanākt ceturtdien, 9.oktobrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas