Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Liepiņš: Politiski ar Šleseru mani nesaista vairs nekas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cik?
C
Cik ilgi vēl tauta tiks čakarēta? Tas pats stāv priekšā Vienotībai, kad plēšoties tā sāks atkal sadalīties. LSDSP tagad iešot pie Vienotības? Nu murgs kaut kāds. Kur tad progresīvais nodoklis par kuru LSDSP vismaz vārdos stāv un krīt? Vienotība taču to nemūžam neakceptēs ar savu banku lobiju. Tālāk nav vairs kur. Tikai amati, vara un nauda. Vienīgie kritēriji iešanai politikā.
diskobumba
d
žurka pamet kuģi
juris
j
Ko tas tur muld. Kad Latvijā kāda no dibinātajām bandām ir nodarbojusies ar politiku? Kad par to vispār ir domāts. Tukša muldēšana. Bet žurnālistiem patīk.
buzz
b
P.S. TP "biedri" tai pasha kategorija...
buzz
b
LPP/LC=moralo vertibu korupcija un sabrukums. Nav svarigi vai esoshais,bijushais,vai toposhais biedrs.
alfa
a
Tas labi, ka tauta saprot lietas būtību. Galvenais neuzticieties nekad vairs tādiem mīkstčauļiem. Nu nav tur ne vīrs ne vārds. Ar sūdainu mietu dzīt šos prom!
skeptyķis
s
Smiekli nāk caur asarām - šī te nožēlojamā niecība (nevaru ātrumā atrast pat piemērotu cik necik pieklājīgu epitetu šim te slesera rokaspuisim) apgalvo, ka ESOT NO LAUKIEM !!! Ieklausieties tikai šajā melī. Laucinieks pēkšņi uzradies. Gadiem ilgi sēdējis Rīgas valdēs, siltos limuzīnos, lidostās, saņēmis lielos tūkstošos mērāmas algas, par neko nedarīšanu, protams. Un tagad esot lauku pārstāvis!! Nez vai maz zina, kā tas ir kad jāstrādā uz lauka, lai to pienu no govs dabūtu, un lai izaudzētu graudus. Pērkamā mau*a.
brr
b
Pareizi jau ir, daņila atklāt pasaka - bez ba(n)dīgas naudas kāres mūs nekas cits nesaista.
ha..
h
šlesers no domes prom, liepiņš no tirgus....no šlesera jēgas nekādas, dodos citas siles meklējumos....
kandidatiuzdelnas
k
D.Liepiņš ir viens no spilgtākajiem t.s. “Šlesera astoņkāja” pārstāvjiem. Laikā, kad A.Šlesers bija satiksmes ministrs, D.Liepiņš ir vienlaikus darbojies vairāku uzņēmumu padomēs, kas tika veidotas pēc politiskās piederības principa. Sabiedrībā un medijos vairākkārt tika apšaubīta šādu padomju nepieciešamība un lietderība, kā arī samērs starp padomju locekļu saņemto atalgojumu un darba apjomu. No 2004. līdz 2009. gadam D.Liepiņš bija padomes priekšsēdētājs starptautiskajā lidostā „Rīga”, “Latvijas Pastā”, Ceļu satiksmes drošības direkcijā, AS “Latvijas valsts ceļi”, AS „Latvijas autoceļu uzturētājs”, kā arī “Latvijas valsts meži” padomes loceklis, Rīgas Brīvostas valdes priekšsēdētāja vietnieks un satiksmes ministra padomnieks.
Bronks
B
Liepiņš bez Šlesera ir NEKAS un domāju, ka laiks to pierādīs. Tad, kad sēdēja ntās valdēs bija uzticīgs kā suns. Nav valdes nav draudzības:) Nožēlojami.
kurzeme
k
Kāds patoss bija pirms vēlēšanām-kur visi palikuši?
nazis
n
Veel viens zhruka aizlaidies no grimstoshaa kugja :D. Smiekli man naak par shiem Latvijas glaabeejiem - Kjirsons, Plaude, Liepinjsh, liepaajas grupeejums... Kaa partija veeleeshanaas zaudee, taa visi nosviist kaa zhiidi pa Mikjeljiem. Aakstu bars!
žurkas
ž
žurkas ir un paliek žurkas Labuma meklētāji bezprincipu cilvēki RIEBJAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
R(8)
R
Politiski varbut nekas jus vais kopa nesaista , bet REKETS ir , bija un bus jusu vizitkarte ........

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas