Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

LMT padomē ieceļ ZZS pārstāvi juristu Martinsonu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ttt
t
LMT ..tagad būs ''zaļš''???!!! :))) ir taču jau zaļa BITE!!! :)..kārtējais ''šoferdēls''= āksts!!!
ha-ha
h
Zaļais gurkis, piena puika! Vai tiešām mēs nevaram atrast profesionālus cilvēkus ar pieredzi? Varam- bet jābīda savējie partijas biedri- Riebjās mūsu valsts!
aitor
a
"1985.gadā dzimušais Martinsons" būs laikam jau sen saņēmis formāli vajadzīgo maģistra grādu un apguvis bagātu pieredzi, lai sēstos 25 gadus vecam puikam predestinētajā kapitālsabiedrības uzrauga krēslā?
@
@
Šofera dēls.
nu ja
n
sorrī, nepareizi pateicu, Telia Sonera īpašnieki ir Zviedrija ar 37%, Somija ar 13.7%, un vēl aptuveni 3% pieder trim Zviedrijas valsts pensiju fondiem. Tādi lūk lūk sliktie un "dumjie" zviedri!
ezis
e
jaa. atshkjiribu jutam? Telekomunikacijas speci no viena ipashnieka un kaukaadi ieliktenji bez sajeegas no otra ipashnieka ... Es brinos cik ilgi ta visatljautiba vilksies?
Lelle
L
ZZS aptrakuši...nu gluži kā traki suņi pēc kaula...
Dr Bērziņš
D
Partokrātijas valsts.
ha-ha
h
Vai tad vēl kāds ZZS pārstāvis ir palicis, kurš nekur nav iebīdīts? Ja pietrūks amati, tad jau atkal varēs ZZS savās ministrijās un iestādēs tos izdomāt- ministru birojos ielikt, saiknes uzturēšanai ar ministriju izdomāt kādus referenta amatus, lai jau savējiem visiem tiek!
gāzi ostījis
g
varbūt pietiks!? es biju labākās domās par Lembergu...
atkal ZZ oligarhs izvaro
a
atkal tiek oligarhu cilvēks iebāzsts kaut kur.....!
nu ja
n
šeit arī var redzēt, ko valstis, kurām pieder LMT, uzskata par profesionāļiem telekomunikāciju uzņēmumos, un šo valstu skatu uz uzņēmuma nākotni. Zviedriem tas ir Telia Sonera sakaru nodaļas DIREKTORS un VECĀKAIS VICEPREZIDENTS, tātad cilvēks, kurš diezgan ilgu laiku un neatlaidīgi strādā uzņēmumā. No Latvijas puses tas ir pūt un palaid kārtējais zaļo roklaiža, dzimis 1985. gadā, tātad izcils 26 gadus vecs komunikāciju nozares spechuks, ar pieredzi, kura izcilātais karjeras kāpiens ir iestāšanās hūtes partijā. p.s. un kāpēc vienmēr žurnālistiem aizmirstas norādīt, ka Telia Sonera 34% pieder Zviedrijas valstij?
Laucenieks
L
Kad kaut kur iecels ZZS pārstāvi, rozes atbalstītāju lielo aktīvisti, nezin kādas un ar ko saiknes uzturētāju Āriju Jerumani? Vai atkal nav kādos ārzemju komandējumos par nodokļu maksātāju naudu aizsūtīta?
He he...
H
Jenotēnu koalīcija atkal izceļās ar savējo šofera dēlu bīdīšanu... Cik tad mēnesī būs jāpārskaita uz Rēzeknes burtnīciņām, Hi, hi...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas