Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

LNT: krīzes laikā saziedotie 338 tūkstoši ir negaidīti daudz

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilmārs
I
Nesatraucieties! Tos neliešus, kas komentāros ārdās, nekas nespēs apturēt! Tā viņu dienišķā maize... Ir cilvēki, kuriem sirdsapziņas vienkārši nav. Principā nav. Nav brīnums, ka nav, jo tā jau ir jāaudzina no mazotnes, pati - nekopta, var tikai iznīkt. Ja nav bijis, kas audzina, tagad sen jau par vēlu.
Vērotājs
V
Domāju, kā Š+Š+L (un varbūt arī citi kampēji, piem. K) sapņo, ka tauta šādi varētu arī viņiem saziedot, lai nevajadzētu pašiem kampt...
KLM
K
Mēs bijām pēckara bērni, un bija vēl grūtāk, bija daudz jāstrādā, bet mēs negājām kā ubagi ...................................................... ............................................................ .................................................. Iespējam s, Jums taisnība, ja vien varat vēsā mierā noskatīties, kā izmisušas mātes lūdz palīdzēt slimam bērnam, jo viņai līdzekļu, bieži vien desmitos tūkstošos, vienkārši nav....Nedod Dievs, bet kā Jūs rīkotos līdzīgā situācijā ? Un ja operācija ārzemēs maksātu simts tūkstošus ? Vai strādādama esat iekrājusi simts tūkstošus nebaltām dienām ? Vai esat redzējusi bērna acis, viņam zinot, ka bez svešu cilvēku palīdzības viņam jāaiziet....
aha
a
piekrītu zatleram.. Ja esam tik bagāti ,kad ziedojam visur un velns sazin kam ,tad ari nodokļus var palielināt.Man nav ko ziedot un tādēļ domāju -vajag strādāt , nevis tikai lūgt ziedojumus.Ne visi ,bet daudzi no šiem bērnu vecākiem nestrādā ,jo negrib strādāt. Iet tikai lūgt ,bet dārziņš pie mājām aizaudzis,jo negribas ne iestādīt kartupelīti, ne ko izaudzēt. Mēs bijām pētskara bērni, un bija vēl grūtāk, bija daudz jāstrādā, bet mēs negājām kā ubagi.
Oma
O
Mallīt, piekrītu! Beigsim vismaz reizi gadā skatīties uz citiem. Priecāsimies, jo man jau likās, ka šoreiz nekas nesanāks. Kad beigsim gruzīties par citiem, bet domāt, ko es reāli daru, bet tā reāli, tad kaut kas sāks mainīties uz augšu. Nost ar ņerkstēšanu un riebīgo pesimismu, bet!!! nezaudēsim modrību!
Oma
O
Nonāks, nonāks. Neesiet tāds pesimists. Šī akcija bija pietiekami skaļa, lai bērni saņemtu to, uz ko cerēja un vēl vairāk.
Oma
O
Paldies, mīļie ziedotāji!!! Lai Dievs jums bagātīgi atdara! Es esmu laimīga, jo mēs tomēr esam brīnišķīgi cilvēki. Visi: gan nabagie, gan bagātie.
pozitiivaa attieksme
p
vieni, kas radiija sho kriizi, ir bankas... taa sisteema (bankas) sapraatiigi nedarbojas. taa pat ir ar LR. primaarajam jaabuut cilveekam. SODS tads kaa taa nepastaav :) tas ir maldiigs uzskats, ka kaut kas taads vareetu pastaaveet
VECAIS BOMZĪTIS
V
VAI TAD IEDZĪVOTĀJI RADĪJA ŠO KRĪZI????????????
VECAIS BOMZĪTIS
V
BET KĀPĒC VALDĪBA NEIZPĒRK SAVU KRĪZES RADĪTO SODU,GODMANIS ,KAS IEGRŪDA ,,,,,,,PAREKSĀ ,,,,,,,,MŪSU NAUDIŅU.
V ZATLERS
V
BĒRNIEM ZIEDOŠU ,BET CIK IR VAL'DIBA ZIEDOJUSI.
pozitiivaa attieksme
p
saziedots tik daudz ir taapeec, ka kriizi cilveeki uzskata par SODU un lai labotos izpeerk shaadi SODU. tas dod ceriibas vinjiem mainiities uz labo pusi...
V ZATLERS
V
NU REDZ CIK DAUDZ NAUDIŅAS VAR SAVĀKT,VĒL KORU KAROS ,ĢIMEŅU DZIESMU KAROS,.KĀDA TAD ŠEIT LATVIJĀ NAUDAS KRĪZE VARBŪT.TĀ TAD.JĀPALIELINA NODOKĻI ,JĀSAMAZINA PENSIJAS.
nnn2
n
tad pārbaudi,kur aizgājusi pagājušo gadu akcijā iegūtā nauda
es
e
Kads sakars JL ar labdaribu.Ek'm gan,taa ir bezmaksas reklaama LNT.Kas attiecas uz Ek'i k-gu lai neaizmirst digilizaacijas procesu un savu c'omu kampeeju.Kas attiecas uz ziedojumiem tas ir vienreizeeji.S'inii laikaa saziedot taadu summu ,ties'aam, var saziedot tikai Latvijas nabadzidaakie pilson'i,brt taadi kaa S.S.L.K.+K,Cukmens un Ko cepas tikai par savu dirsu un personigam izpriecaam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas