Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

LNT: SVF nevēlas maksāt nodokļus par saviem darbiniekiem Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rolis
r
Interesanti,kurš žīds ir gribējis maksāt nodokļus?un SVF tieši ir pasaules mēroga žīdu mafijs.
gudrīšiem
g
SVF par vietējiem līgumdarbiniekiem ir jāmaksā nodokļi - uz vietējiem līgumdarbiniekiem nekādas Vīnes konvencijas privilēģijas un imunitātes neattiecas, tur ĀM pilnīga taisnība. Ir vēl viena iespēja - līgumos ar šiem darbiniekiem SVF ir noteicis, ka nodokļu nomaksa ir viņu pašu darīšana, un nemaksātāji ir mūsu pašu bāleliņi nevis SVF (par to es nebrīnītos). Vienīgi arī šādā gadījumā sociālais nodoklis SVF vienalga ir jāmaksā.
Vienotības triumfs
V
Nu nesmuki , ka aizstāvi šo Latvijas tautas apkāsējus! Vai tad ar Vienotības slavināšanu nepietiek?
anonīmais šakālis
a
Un kā sociālās garantijas tiek nodrošinātas, piemēram, advokātiem? Vai tie maksā sociālo nodokli? Valdībai un saeimai vairs nav ko darīt, ka raksta papīru kalnus par 3 darbiniekiem, kamēr tūkstošiem darba devēju izmanto dubulto grāmatvedību, algas maksā aploksnēs? Plānā galdiņa urbēji!
peace
p
atbrauciet atvediet mums 7,5miliardus un samaksaajiet veel pashi par muusu pusdienaam!kursh tad te ir nekauniigs?! a AM tik teelo muljkjus kaa jau muljkju zemee pienaakas...
Jūras mandarīns
J
Ne jau pirmie liekuļi, kas Latvijā meklē baltus nēģerus un melnus banānus: zviedru baņķieri jau taciņu iestaigāja: sāka ar sagriežamo kuģi, uz kuru latvju stulbenīši uzrāvās un turpināja ar banku ekspansiju.
traktorists
t
Viņi nemaksā tiem cilvēkiem nodokļus jau kādu gadu vai ilgāk, un visu laiku skaidrojas ar iestādēm. Algas zemākas par 600 šķiet tur nav... Man žēl ļoooti nabadzīgā SVF, kas atļaujas diskriminēt trīs mūsu valsts pilsoņus, jo ir ļoooti nabadzīga iestāde....
gvido
g
vinnij - aizsuj luudzu caurumus, lai salmi nebirst aaraa! :o) Tas taa - no sakaamvaarda - nevajaga kult tuksus salmus...
vinnijs
v
SVF pārstāvji ir mudīgi dot visiem vietējiem padomus, bet kad tos vēlas intervēt kāda ārvalstu televīzija, tad tēlo, ka nav laika vai arī izdomā citas atrunas. Tāpēc nav nekāds brīnums, ka negrib maksāt arī nodokļus. Varētu žurnālisti vairāk papētīt, ar ko tieši tas birojs un tā darbinieki nodarbojas.
Ērglis
Ē
Ēķi, vai tik vien tu varēji izrakt? :) Švaki švaki
Jukums
J
Atklāts ir arī jautājums, kā SVF nodrošina savu vietējo Latvijas darbinieku sociālās garantijas, ja par viņiem nemaksā sociālo nodokli. .................................................. .................................. Atklāts ir arī jautājums, kā mūsu valstī tiek nodrošinātas, tā saucamo, simtlatnieku socia;ās garantijas? Jo viņi taču arī veic realu darbu, neatkarīgi no tā ka sauc viņu apmaksas sistēmu.
Lelle
L
Izklausās pēc anekdotes.
Viesulis
V
SVF ir taisnība - tā ir daudzām starptautiskajām organizācijām un ĀM draud palikt smieklīga.
ss
s
das ist fantastisch!!!!!!!
Tante
T
Neticami ! Pats SVF mums liek cirpt un cirpt nodokļus,bet paši rāda nekaunīgu piemēru,ka vispār nodokļi nav jāmaksā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas